Şimdi Ara

Xperia sp mi s3 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıktakı gıbı + ve - leriyle yazarsanız sevinirim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufSanalan

Baslıktakı gıbı + ve - leriyle yazarsanız sevinirim iyi forumlar

Ben s3 ün xperia sp ye göre pek bir artısı olduğunu düşünmüyorum belki yazılım desteği gösterilebilir ama sp yede yazılım desteği verilecektir sanırım

• sp nın batarya ve ıslemcı,gpu performansları s3 ten onde,aradakı fıyat farkı zaten su gunlerde kafa kafaya gıbı ustelık teknosada sp ıcın 100 tl lık bır hedıye cekıde vardı,bu acılardan dusununce daha yenı teknolojıye sahıp xperıa sp tercıh edılmelı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

sp nın batarya ve ıslemcı,gpu performansları s3 ten onde,aradakı fıyat farkı zaten su gunlerde kafa kafaya gıbı ustelık teknosada sp ıcın 100 tl lık bır hedıye cekıde vardı,bu acılardan dusununce daha yenı teknolojıye sahıp xperıa sp tercıh edılmelı

+1.
  • Benımde sony ıcıme sınmıyor nedense hıc kullanmadım belkı ondandır ve su ekran olayı kafama takıldı s3ün amoled ekran olması bı + ama xperıa spde yenı cıkan bır telefon donanımsal olarak ıyıdır bataryada benım ıcın onemlı cok sarja takmayı sevmemde telefonu xperıa spye daha yakınım gıbı teknosada hediye ceki var ama garantıye ekstra para ıstıyorlar dıye bılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufSanalan -- 30 Mayıs 2013; 18:04:35 >
  • SP almanı tavsiye ederim bende fazla olmadı 2.5 hafta önce gibi s3 aldım sabırsızlıktan sp yi bekleyemeyip performans olsun yenilik olsun hepsi sp de ekran kalitesinde samsunga laf yok ayrıca spyi deneme şansıda buldum gerçekten menu geçişlerinde cihaz uçuyu ve yeni timescape arayüzü çok hoş olmuş
  • Xperia zr cıkacak yakında spden daha ıyı kafam allak bullak AH SONY ZAMANIMIYDI :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufSanalan

Xperia zr cıkacak yakında spden daha ıyı kafam allak bullak AH SONY ZAMANIMIYDI :)

TRye gelecek mi ?
  • gelmeyecek ama yurt dışından getirtebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.