Şimdi Ara

Xperia telefonların hafızası artık 50 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dünya çapında 8 milyon kullanıcı ve 100 bin şirkete hizmet veren Box, kullanıcıların internete yükledikleri dosyaları bilgisayarlar, tabletler gibi internete bağlı tüm cihazlarla paylaşmasına izin veriyor.

Sony Ericsson ve Box.net işbirliğiyle sayesinde artık Xperia akıllı telefon da kullanıcılarına internette 50 GB ücretsiz depolama alanı hizmeti sunuyor.

50 GB depolama alanı, yaklaşık 50 bin belge, fotoğraf ve sunumun saklanmasına izin veriyor ve böylece standart bir kullanıcının tüm depolama ihtiyacını karşılıyor.

Kullanıcılarının bu hizmetten ömür boyu ücretsiz yararlanmaları için 2012 yılsonuna kadar Android Market’ten “Box for Android” uygulamasını telefonlarına indirip Box hesabına giriş yapmaları yeterli olacak.

kaynak :http://m.yahoyt.com/newsDetails.php?newsId=12632

• Çok iyiymiş. Haber için teşekkürler. Hemen aldım üyeliği. Programı da çok basit ve kullanışlı. Oldukça beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Çok iyiymiş. Haber için teşekkürler. Hemen aldım üyeliği. Programı da çok basit ve kullanışlı. Oldukça beğendim.
    Hemen indirip kurdum, oldukça iyi bir kampanyaymış. Sony bu aralar coştu, yakında bu tür haberlerin devamı gelirse hiç şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Hemen indirip kurdum, oldukça iyi bir kampanyaymış. Sony bu aralar coştu, yakında bu tür haberlerin devamı gelirse hiç şaşırmam.

Alıntıları Göster
    Nette bakınırken birşey farkettim box'u dropbox'la karıştıran arkadaşlar gördüm. Box dropbox birbirinden farklıdır. Box 50gb dropbox 2gb :)).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Alıntıları Göster
    Ya ben yanlış anlıyorum ya da bu program telefonun 300-500 mb olan hafızasını 50 GB'a çıkartıyor telefona yüklenecek bütün veriler oyunlar vs için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toysoLdier(V)

Ya ben yanlış anlıyorum ya da bu program telefonun 300-500 mb olan hafızasını 50 GB'a çıkartıyor telefona yüklenecek bütün veriler oyunlar vs için?

Yok hocam mevcut hafıza sabittir onu etkileyen bir faktör olmaz. Ama diyelimki bilgisayarında 10gblık veriyi box'a yükleyip istedigin zaman telefonuna cekebilirsin. Misal ben dropbox'a oyunları resimleri videoları müziklerimi atmıştım. İstedigim zaman dropbox'u acıp indirebiliyorum.
    Kısacası mevcut dosyalarımızı internet üzerinden kullanıcı adı ve şifresiyle sadece biz kullanabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unix64

quote:

Yok hocam mevcut hafıza sabittir onu etkileyen bir faktör olmaz. Ama diyelimki bilgisayarında 10gblık veriyi box'a yükleyip istedigin zaman telefonuna cekebilirsin. Misal ben dropbox'a oyunları resimleri videoları müziklerimi atmıştım. İstedigim zaman dropbox'u acıp indirebiliyorum.
    Kısacası mevcut dosyalarımızı internet üzerinden kullanıcı adı ve şifresiyle sadece biz kullanabiliyoruz.

Tahmin ettiğim gibi ben yanlış anlamışım şaşırdım bi an ne oluyor diye.
    İyiymiş ya kullanışlı görünüyor deneyeyim en kısa zamanda teşekkürler haber için.

• quote:

quote:

quote:

Tahmin ettiğim gibi ben yanlış anlamışım şaşırdım bi an ne oluyor diye.
    İyiymiş ya kullanışlı görünüyor deneyeyim en kısa zamanda teşekkürler haber için.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler SE Birşeyi anlamadım, boxta üye olurken telefondan falan mı üye olmam lazım? Zira pcden olmaya çalışırken ücretsiz' e verdiği depolama alanı 5gb ve arkadaş benim xperiam var 50gb verceksin seçeneği de göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 19 Aralık 2011; 18:30:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Teşekkürler SE Birşeyi anlamadım, boxta üye olurken telefondan falan mı üye olmam lazım? Zira pcden olmaya çalışırken ücretsiz' e verdiği depolama alanı 5gb ve arkadaş benim xperiam var 50gb verceksin seçeneği de göremedim...

Alıntıları Göster
    Kullanmak için internet gerekiyor değil mi ? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Uygulamayı indirip telefondan üye olacaksın. Otomatik tanıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Evet sunuculara upload edilip indirilecegi icin gerekli.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Açıkçası dropbox'ın 2 GB si bana fazla bile geliyordu, ama artık tüm videolarımı üziklerimi bunda saklarım heralde... SE iyi iş çıkarmış...

Bir sorum olacak, Xperia cihazımdan aldığım account'ı pc'mde girince 50 GB lık paylaşıma izi vermiyor herkeste böyle mi? Sadece telefondan mı 50 GB upload yapabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 19 Aralık 2011; 20:14:12 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Harika! Teşekkürler SE
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Açıkçası dropbox'ın 2 GB si bana fazla bile geliyordu, ama artık tüm videolarımı üziklerimi bunda saklarım heralde... SE iyi iş çıkarmış...

Bir sorum olacak, Xperia cihazımdan aldığım account'ı pc'mde girince 50 GB lık paylaşıma izi vermiyor herkeste böyle mi? Sadece telefondan mı 50 GB upload yapabiliyoruz

Telefondan aldıgım üyelikle, pc'dende denedigimde limit 50gb gösteriyor.

• quote:

quote:

Telefondan aldıgım üyelikle, pc'dende denedigimde limit 50gb gösteriyor.

Rica etsem bi 2 GB nin ustunde bir sey upload etmeyi deneyebilir misiniz? Uploadi baslatmaniza gerek yok, zaten yapmayi denediginizde en basta uyariyor, bir denerseniz cok iyi olur...

• quote:

Rica etsem bi 2 GB nin ustunde bir sey upload etmeyi deneyebilir misiniz? Uploadi baslatmaniza gerek yok, zaten yapmayi denediginizde en basta uyariyor, bir denerseniz cok iyi olur...

upload başına 2gb limit koymuş.

• quote:

quote:

upload başına 2gb limit koymuş.

Alıntıları Göster
    Box for Android yazıyorum markete bulamıyorum.yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: azafix

Alıntıları Göster
    süreyi 2012 ile kısıtlamış olmaları çok kötü....
  • Değişik bir hizmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.k

Box for android yazman gerekmez box yazsanda cıkar box programı. Markette görünmemesinin sebebi farklı ülke bazlı rom kullanmaktan kaynaklanır. Başka bir sebebi varsada ben bilmiyorum. Orjinal romlarda market konumu bulundugu ülke tanımlı oluyor.

Market harici burdan indirebilirsiniz .

http://www.appbrain.com/app/box/com.box.android

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unix64 -- 20 Aralık 2011; 12:42:30 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.