Şimdi Ara

Xperia x10 almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende nokia c5 03 var. Takasla x10 alacağım. Bi tane var yurtdışından gelme pasaport kayıtlı ve temiz. 200 tl istiyor üste. Bi tanede türkiye telefonu olan var ama arada res atıyormuş yeni rom yüklersen düzelir diyor ve üste 100 tl istiyor oda kozmetik olarak temiz. Ben karar veremedim eğer rom ile düzelmezse tamiri ne kadar tutar. Bu telefonda tamir ucuz mu pahalı mi? Bide yapacağım takas nasıl sizce?

Birde ikinci el telefon ilk defa alacagım daha önce hep sıfır almıştım. Telefonu almadan çalıntı falan filan olup olmadığını nasıl öğrenirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juxtance -- 4 Nisan 2012; 19:31:11 >

• birileri yorum yapabilir mi?
  • bence hic bulasmayın, bekletileriniz ne bilmiyorum ama x10 eskidi artık.
  • çok bişey beklemiyorum. önümde alabileceğim şu seçenekler var = galaxy fit, galaxy young, galaxy mini, x10,galaxy ace. bunlardan en iyisi x10 gibi
  • evet x10 en iyisi. Arada res atma sorunları rom ve kernel ile alakalıdır. Dediği gibi rom falan değişerek düzelir. Eğer bu işlerden pek anlamam diyorsanız bence alacagınız kişiye söyleyin orjinal Rom'a falan döndürüp versin.

Fiyatlar hakkında bir fikrim yok açıkcası. ikinci el ben de hic denemedim o konuda da pek birsey bilmiyorum. Fakathttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php buradan imei sorgulatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangaxxe

evet x10 en iyisi. Arada res atma sorunları rom ve kernel ile alakalıdır. Dediği gibi rom falan değişerek düzelir. Eğer bu işlerden pek anlamam diyorsanız bence alacagınız kişiye söyleyin orjinal Rom'a falan döndürüp versin.

Fiyatlar hakkında bir fikrim yok açıkcası. ikinci el ben de hic denemedim o konuda da pek birsey bilmiyorum. Fakathttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php buradan imei sorgulatabilirsiniz.

teşekkürler öncelikle cevabınız için. imei sorgulamadan imeinin hangi cihaza ait oldugu ve kayıtlı olup olmadıgı cıkıyor. çalıntı olup olmadığı yazıp yazmayacagından emin degilim.

• yok zaten calıntı acısından demedim, dediginiz gibi en azından farklı bir cihazın imei'si yada kayıtlı olup olmadıgını ogrenmek icin dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangaxxe

yok zaten calıntı acısından demedim, dediginiz gibi en azından farklı bir cihazın imei'si yada kayıtlı olup olmadıgını ogrenmek icin dedim.

peki sagolun ozaman :) zaten 2. dediğim sorunlu cihaz bugün satılmış. ondan süpheleniyordum ucuz oldugu için. diğerini alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.