Ay başı geldi yeni telefonuma kavuşmaya az kaldı fakat 2 telefon arasında kaldım forumda en çok kıyaslanan iki telefon X8 ve Gio kullanım alanlarımı belirteyim günde 100-150 sms 1 saat müzik ortalama 3 saat internet tel konuşması yapmıyorum oyunda oynamam özellik bakımından gio üstün fakat kasa sağlamlığı olarak SE sağlam SE'de autofocus olsa onu alıcaktım fakat yok bu çok fark yaratır mı kamera benim için önemli. Teşekkürler
Bu konudan en az 20 tane açılmıştır
Bi arkadaş Hepsiburadan alınırsa arada 200 tl olduğunu yazmıştı eğer bu kadar fark varsa X8 almak daha iyi
Fiyat sorun değil hocam telefon için zaten 550-600 TL bütçe ayırdım
şöyle etrafıma bakıyorum.herkesin elinde samsung marka tel var. değişiklik olsun diyorsan x8 alabilirsin.
Gioda her türlü kötü çeker pek bişey bekleme sen kamera olarak.Dediğim gibi kamera istersen xperia mini pro ideal.HD video vs.Sen bilirsin.Ben yakından gördüm ekran o kadar ufak değil
ben p503 diyorum ,512 ram ,1500Mah,oto kit,2.3 sözü :)
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
Orijinalden alıntı: aykut219
quote:
quote:
quote:
quote:
Fiyat sorun değil hocam telefon için zaten 550-600 TL bütçe ayırdım
Şu özellikleri gördükten sonra; 1ghz işlemci 512mb ram android 2.3 Bravia ekran 5mp kamera hd video kayıt
Xperia mini pro.Diğerlerine bakma bile
Klavyeli istemiyorum kalın oluyor telefon ayrıca ekranı küçük
Gioda her türlü kötü çeker pek bişey bekleme sen kamera olarak.Dediğim gibi kamera istersen xperia mini pro ideal.HD video vs.Sen bilirsin.Ben yakından gördüm ekran o kadar ufak değil
Yukarıda söyledğim gibi internette gezinmek kameradan daha önemli benım için o yüzden olabildiğince büyük olması lazım ekranın
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: Ohaybetion Eyvah, Yunus yine konuyu basmış..
Olm senn derdin ne bi alip veremedigin mi var benmle ? Canimi sikma benim
Adam konuştu!
Aslında Şu an telefon olarak ne kullanıyorsun bi önerim olacakta
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16 Aslında Şu an telefon olarak ne kullanıyorsun bi önerim olacakta