Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom'da fiyatı kaç para olacak bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

quote:

Turk telekomda calisan cok yakin bir arkadasim var..cihazin 30 mayistan once turk telekoma giris yapicagini soyledi..bu kadar gecikmesinin nedeni sony ile ps4 kampanyasi anlasmasi yapiliyormus..eger anlasma olursa tarifeye ek xz premium ile ps4 te verilebilecekmis..ben 1 adet ayirttim bakalim ip6 plustan gecicegim umarim sony pisman etmez :)

Merhaba,
    PS4 hariç fiyatı ne kadar olacakmış?

anlasma asamalarinda olduklari icin fiyat net degilmis..yani 12,24,36 ne olacak net degilmis..ama son asamaya gelinmis..30 mayistan oncede tum turk telekomlarda 1 yada 2 adette olsa olacakmis..

şimdiden hayırlı olsun.
    kim ne yazarsa yazsın derse desin bence sony iyi telefon özellikle de bu modeli patlayacak diye düşünüyorum.
    Samsung övenler daha unuttular Note ların patlamalarını :)
    Ki S8 lerde de arka kapak patlıyormuş diye yazılıyor (Sanırım arkasıda camlı )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Turk telekomda calisan cok yakin bir arkadasim var..cihazin 30 mayistan once turk telekoma giris yapicagini soyledi..bu kadar gecikmesinin nedeni sony ile ps4 kampanyasi anlasmasi yapiliyormus..eger anlasma olursa tarifeye ek xz premium ile ps4 te verilebilecekmis..ben 1 adet ayirttim bakalim ip6 plustan gecicegim umarim sony pisman etmez :)

Merhaba,
    PS4 hariç fiyatı ne kadar olacakmış?

anlasma asamalarinda olduklari icin fiyat net degilmis..yani 12,24,36 ne olacak net degilmis..ama son asamaya gelinmis..30 mayistan oncede tum turk telekomlarda 1 yada 2 adette olsa olacakmis..

şimdiden hayırlı olsun.
    kim ne yazarsa yazsın derse desin bence sony iyi telefon özellikle de bu modeli patlayacak diye düşünüyorum.
    Samsung övenler daha unuttular Note ların patlamalarını :)
    Ki S8 lerde de arka kapak patlıyormuş diye yazılıyor (Sanırım arkasıda camlı )

Teşekkür ederim bakalım nasıl cihaz olmuş göreceğiz.. :)ben daha önce xperia z,z1,z2 kullandım..memnundum kötü değillerdi daha sonra ip6 plusa geçtim 2.5 yıldır sorunsuzca kullanıyorum..samsungda kötü değil eşimde 2 yıldır note 4 kullanıyor ve hala taş gibi cihaz :)benim korkum telefondan ziyade android..iosun yalınlığına sadeliğine o kadar alışmışımki şimdi android biraz çorba gibi gelecek :) XZ Premiumdan umutluyum..herkes kasayı eleştirsede benim çok hoşuma gidiyor tank gibi telefon..ben öyle ince telefonları sevmiyorum ip6 plusu bile kılıfla kullanmak zorunda kaldığım için keyifle kullanamıyorum bile çünkü narin bir yapısı var..ama xz pre yi ön arka sadece film çekip çatır çatır kılıfsız kullanacağım :)

• fiyat ne olacakmış bu canavarın arkadaşlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

fiyat ne olacakmış bu canavarın arkadaşlar....

3599 TL olacağı söyleniyor.
  • Küçük ekran güçlü telefon severleri Konuya beklerim Sony Xperia XZ 1 Compact IFA 2017'de tanıtılacakmış

https://forum.donanimhaber.com/sony-xperia-xz1-compact-meteor-4-6inc-19-13mp-720p-snap835-2800mah-ana-konu--124596411-2

• İnşallah hopörlör sesi z5 ve xz gibi kısık değildir.

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    +1. Şu incelemede XA1 ultradan çıkan sese bakın(2:59) tek hoparlör olmasına rağmen XZ veya Z5ten daha tok ve yüksek ses veriyor. Şu hoparlör işini çözmek bu kadar mı zordu anlamış değilim senelerdir aynı stereo çöp hoparlörler.
    https://www.youtube.com/watch?v=sl9MbbWWohw
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

+1. Şu incelemede XA1 ultradan çıkan sese bakın(2:59) tek hoparlör olmasına rağmen XZ veya Z5ten daha tok ve yüksek ses veriyor. Şu hoparlör işini çözmek bu kadar mı zordu anlamış değilim senelerdir aynı stereo çöp hoparlörler.
    https://www.youtube.com/watch?v=sl9MbbWWohw

Aynen hocam amiral gemisi en üst seviyede tuttuğu telefona koyduğu hopörlör yakışmıyor.

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Xa1 ultra da su geçirmezlik yok sanırım bence hoparlörler aynı su geçirmezlik yüzünden ses güçsüzleşiyor

Yalnız Xz premiumda olması gereken tasarıma XA1 ultra sahip, kenarlarının 0 olması bi de z5 premiumdaki kenar hoparlör çizgileri bambaşka bir hava katıyor. Ayrıca Z2'den alıştığımdan mıdır bilmiyorum telefonun ön panelinde bariz bir ahize boşluğu görünce bi kalitesiz geliyor bana o telefon :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 23 Mayıs 2017; 8:12:43 >
  • olumlu olumsuz tüm fikirlere saygılıyım ama ben son dönem üretilen telefonların yaşatmış olduğu sorunları görünce varsın sesi daha az versin, yada altta çerçevesi olsun bu telefonu uygun fiyatı olursa almayı düşünüyorum.
    Bildiğim kadarı ile bu telefonun ses tanıtımında Bluetooth bağlantılarında ses kalitesinden bahsediliyordu o sebeple zaten hangimiz ne kadar süre ile dış sesi açıp müzik dinliyoruz yada bir video izliyoruz? bir düşünelim istisna kişileri hariç tutarsak günde kaç dakikamızı bunun için ayırıyoruz?
    bence çok uzun süreler değil mevcut anlık videolar için dış sesi yeterli olacaktır.
    G6 çerçevesiz ama yazılımsal sorunlardan sebep ekran tam kullanılamıyormuş ekran kullanımı varsın çerçeveli olsun.
    telefon sağlam olsun çalışsın yolda bırakmasın yeterki.
    aslında kim hangi telefonu kullanırsa kullansın hayırlısı ile kullanmak nasip olsun.

• quote:

olumlu olumsuz tüm fikirlere saygılıyım ama ben son dönem üretilen telefonların yaşatmış olduğu sorunları görünce varsın sesi daha az versin, yada altta çerçevesi olsun bu telefonu uygun fiyatı olursa almayı düşünüyorum.
    Bildiğim kadarı ile bu telefonun ses tanıtımında Bluetooth bağlantılarında ses kalitesinden bahsediliyordu o sebeple zaten hangimiz ne kadar süre ile dış sesi açıp müzik dinliyoruz yada bir video izliyoruz? bir düşünelim istisna kişileri hariç tutarsak günde kaç dakikamızı bunun için ayırıyoruz?
    bence çok uzun süreler değil mevcut anlık videolar için dış sesi yeterli olacaktır.
    G6 çerçevesiz ama yazılımsal sorunlardan sebep ekran tam kullanılamıyormuş ekran kullanımı varsın çerçeveli olsun.
    telefon sağlam olsun çalışsın yolda bırakmasın yeterki.
    aslında kim hangi telefonu kullanırsa kullansın hayırlısı ile kullanmak nasip olsun.

kesinlikle katiliyorum :) zaten 2017 yilindayiz ve telefondaki teknolojilere bakinca suanki hicbir telefon yari yolda birakmaz..oyuzden saglam olsun diyorum ve xz premium tabiri caizse bir tank :)

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizde haklısınız ama burası bir forum, millet fikrini, eleştirisini burada illaki paylaşacak. Tek rahatsız olduğum şey teknik hiçbir bilgisi olmadan sırf yermek için yazan boş beleş tipler. Senelerdir çerçeve muhabbetinden artık gına geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hocam dediğinizde haklısınız ama burası bir forum, millet fikrini, eleştirisini burada illaki paylaşacak. Tek rahatsız olduğum şey teknik hiçbir bilgisi olmadan sırf yermek için yazan boş beleş tipler. Senelerdir çerçeve muhabbetinden artık gına geldi...

Aynı görüşteyim zaten her yoruma saygı duyduğumu en başta özellikle belirttim ama dediğin gibi hiç bir araştırma yapmadan marka adına paralarını telefona gömenlerin ekstra bilgi sahibi olmadan yorum yapmadan sadece eleştiri yapmaları bana çok boş geliyor.
    herkes elbette her istediğini alır kullanır ama yakın tarihte hepimiz Note çıktığında öven sonra teker teker patlamalar oluncada kaybolup gidenleri ortamlardan unutmadık.
    Umarım yeni modellerinde hiç bir marka bu sorunları yaşamaz biz telefona Dünyada en çok ücret ödeyen ülkelerin belkide birincisiyizdir bu sebeple her kuruş önemli o sebeple kimsenin zarar görmesinden mutluluk duymayız.
    Umarım alacağımız telefonların hepimiz öncelikle hayrını görürüz.
    Sony telefonun iyi olacağını gerçekten düşünüyor ve umuyorum zaten şubatta en iyi telefon ödülünüde ald diye hatırlıyorum.
    önemli olan şu an Bireysel satış fiyatı bence Sony Türkiyenin önünde çok büyük bir imkan var yeniden tututndurma adına biraz kardan kısıp 3000 - 3500 arası giriş yaparlarsa (maksimum 3200 TL olmasını aslında beklerim) kesinlikle satış konusunda zirveyi zorlayacaklardır.

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam hatta ilk XA1 ultra görselleri geldiğinde XZ premium zannedildi. Tasarımı çok güzel yani şu tasarımı amiral gemilerine bir türlü taşıyamadı Sony
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam da S7-S8de de su geçirmezlik var hoparlörler bangır bangır. Sıkıntı başka yani
    Sony ızgara olayını abartıyor z3c kullanırken bunu net bir şekilde fark ettim forumun konusunda da var bakabilirsiniz ızgarası çıkarınca ses seviyesi bariz şekilde artıyor

Olabilir hocam Z3 konusunda geçiyordu o olay hatırlıyorum.
    Olabilir hocam fakat gene de kısıklığının sebebini açıklamaz, rootlayıp cihazın ses ayarında ufak patchleme yapınca ses normal seviyelere geliyor. Sony bilinçli bir şekilde düşük tutuyor bu seviyeyi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.