Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s8 plus kullanıyorum xz premium çıkınca alıp denemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ym0epWyfvwg

S8+ vs Xzp kamera testi. (Grensiz bir Sony:))

https://youtu.be/I_W-Hc23rUA

İ7+ vs Xzp hız testi.

Yılın en iyisi xzp bence Elimdeki son yi elden cikarip çok şiddetli bu telefonu alma isteği var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şahsen bu kanalın çekimlerine güvenmiyorum, kendileri ağır sony fanı. O kadar sony fanı ki hem de Sony'i Sony ile kötülediğini gördüm. Ama genel anlamda XZp den ben de ümitliyim
  • Bu arkadaş ne zaman gelecek..yeni bir bilgi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Telefonu merakla bekliyoruz ancak fiyatı ne olacak ve de yanında hediyesi olacak mı bu da önemli. İzlediğim videolarda genel olarak s8 ve iphone 7 plustan daha hızlıydı. Özellikle parmak izi okuyucusu dehşet hızlı. Umarım makul bir fiyat olur.

bir arkadas 3599 tl olacagini soylemisti

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Kanalın önceki ismi zaten xperia fan idi..ben en başından beri takip ediyorum bu kanalı ama sizin dediğiniz gibi herhangi bir taraflı yorumuna yada kötü bir yorumunada rastlamadım..aksine çok tarafsız ve kaliteli buluyorum hem bu kanalı hemde tech trinkets kanalını..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben bayadır takip ediyorum bu kanalı. Sony fanı olduğu doğru. Çünkü kanal ismi xperia fandi. O yüzden ilk baslarda taraflidir diye izlemiyordum. Ama izlemeye başladıktan sonra gayet tarafsiz olduğunu gordum. Gerek konusmalarindan gerek videolardan. Eski modellerde kamera karşilastirmalarinda Sony hep bildiğimiz gibi çekiyordu, Ve yenildiği oluyordu. Oyle birşey olsaydi hep yenerdi.
    Siz yani nerden anladiniz tarafli olduğunu? Acarsaniz sevinirim.

• Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=4mzSIositu4&t=316s

Hocam özellikle şu videosundan sonra biraz kıllanmaya başladım çünkü XZ multitask konusunda neredeyse her programa reset attıracak kadar çöp değil. Burada neredeyse Temple Run'da bile reset atmış. O yüzden pek emin olamadım açıkçası. Başlarda ben de severek takip ederdim fakat aynı muhabbeti XZ ile Z5 kıyaslama videosunda da görünce bi ''Noluyo lan her seferinde eski telefon multitaskta kabiliyetsiz oluyor'' oldum. Kaldı ki XZ ile Z5 videosunda XZ canavar gibi. Ben 6 ayda bu kadar eskiyeceğini sanmıyorum açıkçası...

Hocam ben x kullaniylrum. Telefon android 6da multitaskingde bayagi performanssizdi. Android 7de düzelmişti. Bundan olmasın?

https://m.youtube.com/watch?v=DW2Zkz_zl-o

Mesela burada da hiç iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 29 Mayıs 2017; 16:08:26 >
  • Adam videoda söylüyor zaten bence 3gb ramden dolayı oluyor bu durum diye..tarafsızlığına gölge düşürmez bu açıkçası..

• Hocam XZ o kadar başarılı değil elbette fakat şu linkteki xz''https://www.youtube.com/watch?v=lAMnTzOcj7U&t=16s'' ile önceki videoda attığım XZ'yi kıyaslayınca ''Bu XZ'de bir şeylerle oynanmış, bu böyle değildi!..'' diyor insan, kaldı ki ben adamın hilesini de aynı videonun altına yorum olarak yazdım zaten. Z2 de bellekten çağrınca takılmayan, resetlemeyen oyun XZ'de neden bellekte tutulamasın ki. Onun dışında kamera performansı ile zaten oynayamaz ona itirazım yok...
    Yani haklısın olmaması lazım ama neden olduğunuda bilemiyoruzki belki 3gb ramden dolayı belki android sürümünden belki o cihaza özgü bir sorunda olabilir..ben sorun olmaz demiyorum zatende..yani adam bundan ne gibi artı sağlayacak kendine ? Yada o videoda sony mi kötü göstermek için uğraşacak ? Ne bileyim pek mantıklı değil böyle şeylerle uğraşması..

Anladim hocam da adam neden sonyi Sony ile kötülesin. Öyle birşey olsa gider diğer markaları kötüler. Sonyi de ellemez. Kendi performansinda birakir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 29 Mayıs 2017; 17:20:47 >
  • S8 Plus ve XZ Premium hız karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 30 Mayıs 2017; 13:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

S8 Plus ve XZ Premium hız karşılaştırması

Sony şimşek gibi yahu.

• İphone 7 ve XZ Premium Hız Karşılaştırması

• Yukarıda atmıştım hocam.

• Telefon başarılı ancak iyi bir pazarlama olmadan satmadı pek mümkün gözükmüyor hele birde bizim ülke gibi pahalıya satanlar da satma olasılığı daha düşük. Bu fiyatlar da kalırsa xz satışını artırır ancak.

• cihaz yada sony ile bir sikinti var galiba arkadaslar..xz premiumun tr ye gelmesi 15 hazirandan sonraya sarkmis..yani net tarih yok belki 20 haziran belki 20 temmuz belki 20 agustos gibi gibi...15 haziran dan once cihaz beklemeyin kisaca :D

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Amerika da 12 haziran da satışta 799 dolar. Bizde muhtemelen 4500 ün üstünde olur.

amerika fiyati 2800 kusur falan, bizde okadar olmaz hocam 3500-3800 arasi birsey olacaktir ama is benim gibi hat uzerinden alacaklara 4500 u bulacaktir :)

tr gelis tarihi henuz belirtilmemis arkadasimdan aldigim bilgiye gore 15 hazirandan once gelmeyecek,15 hazirandan sonrasi icinde net bir tarih yok..bende heyecanla bekliyorum chrome rengini istettim bakalim hayirlisi :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.