Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bu telefonu biraz bekleyip kullanıcı yorumları okuyun eğer sorunu yoksa yurtdışına çıkıp gidip alın gelin her türlü daha ucuza alırsınız. Hemde yurt dışını gezersiniz. Üstelik çoğu ülke yanında hediyeler verirken Türkiye paketinde MH750 kulaklığı anca verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Sony xz premimium dan ses yok mu?

15 hazirandan sonra gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony maşallah Asus ile yarışıyor. Telefonu tanıtıp 4 ay sonra satmak neyin kafası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

hocam 8 hazirandan itibaren satışa çıkacakmış deniliyor haberde http://www.cnnturk.com/teknoloji/sony-xperia-xz-premium-satisa-cikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

hocam 8 hazirandan itibaren satışa çıkacakmış deniliyor haberde http://www.cnnturk.com/teknoloji/sony-xperia-xz-premium-satisa-cikti

dogrudur hocam henuz net bir tarih yok..benim yakin arkadasim turk telekomda calisiyor ben cihazi ordan alicam oda 15 haziranda gelecek dedi onun yalancisiyim :)

• Fiyat min 3400 Max 3600 arası olacak

• yas6686 kullanıcısına yanıt
    Yanında hediye kampanyası yapmazsa o fiyatlarla işi zor.
  • 3400 3600 arası çok da kötü değil bence..

Milletin ilah yaptığı Samsung dan ekran kasa olarak ne eksiği var mı herkes de tamamı cam bı telefon kullanmak zorunda değil

Samsung exynos ile gelince şerefsizler bize gelince uyduruk işlemci millete 835 ile satıyorlar diye agliyorlar Sony 835 ile gelince iyy ekran kasa oranına bak çöp

7 plus un ekran kasa oranına gelince iPhone sadece elit insanlar için vs vs herkes kullanamaz zirvalamalari

• Aynen öyle, artık şu telefon da çıksın satışa bu nedir ya 4 ay olucak.Çıksın sorun var mı yok mu görelim ona göre bir sonraki telefonum olacak XZ Premium.

• Xz premium - htc u11 hız testi;https://www.youtube.com/watch?v=YhHLb6e8gAo
    sony uçuyor
  • Tam telefon değiştirmek istiyordum iphone a takılı kalmıştım ama bunu görünce tekrar bir sony aşkı doğdu içimde ama bir sorum var beyler

xperia z kullananlar bilir hoparlör sesi diğer telefonlara göre az çıkıyor sony yeni telefonlarında çözdümü bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz1616

Tam telefon değiştirmek istiyordum iphone a takılı kalmıştım ama bunu görünce tekrar bir sony aşkı doğdu içimde ama bir sorum var beyler

xperia z kullananlar bilir hoparlör sesi diğer telefonlara göre az çıkıyor sony yeni telefonlarında çözdümü bu sorunu

Evet bilirim benim de ilk telefonumdu o hoparlöre az sövmedim...Fakat Sony maalesef çözmedi daha doğrusu sorun değil bilerek kısıyorlar diye okumuştum birçok yerde çünkü root atabilirseniz 5 dakikada hoparlörü normale çekebiliyorsunuz ses seviyesini yani yükseltebiliyorsunuz.Donanım olarak değil de yazılım olarak düşük sanırım ses.XZ Premium'da da böyle internetten incelemelerine baktım.Ses dB olarak yine az çıkıyor anlayacağınız

S8 - 78 dB
    XZ Premium - 70dB
    Xperia Z - 67 dB
    LG G4 - 79 dB (benim telefon)

Karşılaştırma isterseniz buyrun :D

• Benim açımdan sırf bu yüzden vazgeçilir telefondan müzik uygulamasının ClearAudio+ özelliği gerçekten çok iyi ses kalitesini iyileştiriyor ama sesi çıkmıyor abi hoparlörün napayım o durumda kaliteyi

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    Benim için de ses gerçekten çok önemli bu yüzden ben de tereddütteyim.Kulaklık çıkış gücü de 0.36 Volt mesela (benim telefon 0.78 yani yarısından bile az) yani kulaklık ses yüksekliği de daha azalıcak hoparlör sesi de.Tabi size göre yani Xperia Z ye göre ikisi de artacak ama olsun sonuçta hala kötü.Kulaklık çıkışını bu kadar düşük beklemiyordum açıkçası hadi hoparlöre Sony'den alışkınım hep düşük dB yapıyolar.

• Çıkış voltajını nerden öğrendiniz...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony akıllanmayacak desenize şuna, gene roota kaldık...
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Aynen.GSMArena ve PhoneArena incelemeleri kesinlikle incelenmeli iki tarafın da ekran parlaklığı,güneş altında görünümü,renk sıcaklığı,sesle ilgili değerler,kamera çekim hızı vs vs bir sürü teknik özellik tabloları var karşılaştırmalı olarak.Özellikle GSMArena incelemesi Türkiye'deki 2-3 farklı sitenin incelemesinin toplamından daha iyidir açık ve net.İngilizceniz varsa kesinlikle bu iki sitenin incelemeleri okunmadan telefon alınmamalı
  • hız testlerinde s8 i baya ezmiş iphone 7 dende önde oyun program açma falan
  • Ne gelmek bilmeyen bir telefonmuş ya

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.