Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben serviste Z1 telefonumun kırılan ekranıyla değişim yapmıştım 2 sene kullandım bşr fark görmemiştim. Şu anda xz premium kullanıyorum. xz premiumda ekran değiştirmedim bişey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 17 Kasım 2018; 19:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Sony configuration extension diye bir uygulama var bu ne işe yarıyor çözemedim program açılmıyor . Google lenside kuramıyorum

• kaygisiz K kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redemption5 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı araç atıyorum android uyumlu saat falan kullanırsan diye var

• Only.cino O kullanıcısına yanıt
    Ne silebiliyorum ne kullanabiliyorum . Program öyle havada kaldı teşekkür ediyorum hocam cevabıniz için.

Rica ederim bilgi paylaştıkça güzel, keyifli forumlar güzel günler dilerim.

Hocam Google Lens ülkemizde kullanılamıyor. Ayrı apk olarak indirirseniz çalışır.

• Sony neye göre veriyor Pie updatesini anlamadım. Almanyadan alınma XZ Premium cihazına ne zaman gelecek android 9 pie bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygisiz

Sony neye göre veriyor Pie updatesini anlamadım. Almanyadan alınma XZ Premium cihazına ne zaman gelecek android 9 pie bilen var mı
    Almanya cihazlarına daha dağıtılmadı hocam 1 2 gün daha bekleyin yada flashtool ile yüklemeyi deneyin.
  • Telefonu aldığımdan beri yere düşürmememe ve çoğunlukla cebimde durmasına rağmen arka tarafı aşırı şekilde çizilmeye başladı. Düz masanın üzerinde nasıl çiziliyor anlamıyorum. Sonye bunu yakıştıramadım illa kılıfmı kullanmak zorundayım.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Ben de de xz1 compact var almanya dan alınma. Güncelleme gelmeme olasılığı yok dimi geç de olsa verirler güncelemeyi.

• macheda10 M kullanıcısına yanıt
    Tabiki gelecek hocam. Sony için öyle birşey söz konusu bile olamaz. Ama beklemek istemiyorsanız flashtool ile yükleyebilirsiniz.

Saolun hocam o işlerden anlamam beklerim acelesi yok zaten.

• macheda10 M kullanıcısına yanıt
    Beklemek tabiki daha mantıklı hocam hem yavaş yavaş sorunlar falan da gün yüzüne çıkar ona göre yüklersiniz.

• Şu an için herhangi bir sorun var mı hocam yüklememek için. Full hd 960 fps için yüklemeyi düşünüyorum.

Şimdi XZ Premium için 2 Adet Android 9 Pie firmwaresi buldum Xperiafirm programından girdiğimde.

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

Fotoğraftaki 1 numaralı Telecom .de DE olan mı yoksa 2 numaralı Costomized.TR olanı mı? yüklememi tavsiye edersiniz?

Birde telefon üstündeki kişisel bilgileri (Fotoğraf video ve telefon numaraları) ve yüklü programları silmeden sadece nasıl Android 9 Pie ye yükseltirim Flashtool ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 18 Kasım 2018; 16:17:11 >

Telecom de almanyada ki Telecom operatörünün özelleştirmeleri içeren versiyon. tr olanda Türkiye Genel versiyonu ben olsam eğer Telecom operatörünü kullanmıyorsam tr olanı yüklerim. Wipeleri exclude yaparak yükleyebilirsiniz ama tavsiye etmem bazen dosyalar çakışıyor. Yedek alın ve sıfırlayıp yükleyin

Telefonu Türkiyede Türkcell ile kullandığım için Costomized Tr olanı yükleyeceğim. Şimdi Telefonda yedek aldığım zaman neleri yedek alıyor. yedeği yüklediğim zaman Şimdiki gibi kurulu programları aynen kurulu halde aynen telefonda oluyor mu?
    Teori de dediğiniz gibi oluyor ama bazen hata verebiliyor titanyum backup diye bir program var onu önerebilirim youtube vb gibi yerlerden nasıl yapacağınızı görebilirsiniz

• Uygulamalar yedeklenmiyor ayarlarınız kişileriniz medyalarınız yedekleniyor ama şöyle güzel bir yanı var google hesabınızı aktif ettiğinizde kurulumdan sonra otomatik olarak Google play den indirdiğiniz her şey tekrar iniyor.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.