Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Only.cino

Bende sorun yok ama cihaz testini kulaklık ile yaptınız mı test modunda kulaklık takıp denediniz mi ota ile mi güncellediniz yoksa sıfırdan mı kurulum yaptınız ses ayarlarında ki modları değiştirip denediniz mi?
    Once ota ile guncelledim,sonra kulaklik calismamaya baslayinca pc uzerinden yazilim onarimi yaptim sonuc değişmedi,bu kulaklik testini nerden yapacagiz, hoparlör tesi varda kulaklik testini goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berati2010 B kullanıcısına yanıt
    1.Çözüm: Sorun eğer yazılımsal ise önce telefonun içindeki tüm hesapları, ekran kilidi veya parmak izi varsa kaldırıp, fabrika verilerine sıfırlayın daha sonra Xperia Companion üzerinden yazılımı onarmayı deneyin.
    Not: Onarım yapmak her zaman telefonu tam olarak sıfırlamaz ve sizden telefona önceden girdiğiniz bir hesabı girmenizi ister çoğu zaman, siz bu işlemi yaparak telefonunuza temiz sistem kurulumu yapmış olursunuz.

2.Çözüm: Sorun kulaklık girişine cepte biriken peçete tüy gibi parçaların kulaklık girişine dolmasından dolayı da olabilir, çalışmama olayı da güncelleme zamanına denk gelen kötü bir şansta olabilir, o yüzden kürdan gibi birşeyle kulaklık girişini temizlemeye çalışın (belki kulaklık girişine bir ışık tutarak görebilirsiniz) ama dikkat edin suya dayanıklılığına zarar verebilirsiniz cihazın, kenarlara doğru fazla dokunmayın genellikle ortadan temizlemeye çalışın işlem bittikten sonra basınç testi yapın, eğer kendinize güvenmiyorsanız servise gönderin.

3.Çözüm: 2 çözümde işe yaramadıysa sorun donanımsal, maalesef cihazı servise göndermeniz gerecek, kulaklık girişindeki bir pin eğilmiş veya çatlama olmuş olabilir.

Kulaklık takıp testi başlattığında kulaklıktan test eder arkadaşın üşenmeden cevaplamış bir bak derim Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only.cino

Kulaklık takıp testi başlattığında kulaklıktan test eder arkadaşın üşenmeden cevaplamış bir bak derim
    Teşekkürler,ben bu testlerin hepsini yaptim sorun cikmadi,ama kulakligi takinca sadece hoparlorden ses geliyor,xz1 konusundada bir arkadas ayni sorunu yasamis android 9 dan sonra ,yurtdisi siteleri de inceleyip ayni problemi yasayan kisilerden sorunun cozumu ile ilgili bilgi almak gerekir.

• Sony xz2 vs artık türkiyedr satılmayacak galiba hiç bi sitede yok

Ses aksesuar ayarlarınızı değiştirerek denediniz mi? Ve giriş yerini temizlemeyi çok ilginç kulaklık çalışmıyor değil görmüyor olsa gerek yoksa hoparlörlerden ses çıkmaz hiç ses çıkma ası gerekirdi ayarları değiştirirseniz belki tekrardan doğru yol hatırlanabilir diye düşünüyorum yazılım kısmında.

• ne mutlu kullanıcısına yanıt
    Hiç bir Sony mobil ürünleri (Telefon ve aksesuarlar)

Türkiyede satılmayacak çünkü sony Türkiye pazarından çekildi. Şu anda satılanlarda son stokta kalanlar.

• Sony XZ Premium için Android 9 Pie verilmeye başlandı hatta Cihazını Türkiyeden alanlara güncellemede geldi. Almanyadan alınma cihazıma Henüz Android 9 Pie güncellemesi gelmedi. Acaba ne zaman gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 22 Kasım 2018; 1:9:16 >
  • kaygisiz K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara bağlayıp mı bakıyorsunuz aslında burada operatör ile alakalı gelmesi lazım diye düşünüyorum bütün uygulamalarınız güncel mi mail de mi gelmedi

• Only.cino O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarada bağlıyorum Telefondanda kontrol ediyorum. Telefon sistemi ve tüm uygulamalarımda güncel. Operatörümde Türkcell. Cihazım rootlu da değil. Mail gelmedi çünkü hiç bir şekilde güncelleme gelince haber verilebilecek bir yere mail vermedim. Hala Android m9 Pie gelmedi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 22 Kasım 2018; 4:11:30 >
    İmkanınız varsa bir Alman hattı takıp deneyin derim belki öyle gelebilir

Öyle bir imkanım yok. Sadece 1 buçuk sene önce Almanya ya gidildiğinde alındı telefon. Normalde Türkiye de yaşıyorum. İlk telefon geldiğinde android 8 yüklü değildi. Sonradan telefon üstünden güncellemeyle geldi ve yükledim. Güvenlik güncelleştirmeleri de hep ayın başında geliyordu erkenden. Bu sefer ne oldu da bu kadar geç kaldı güncelleştirme anlamadım.
  • Customized de alman parekende sürümü henüz dağıtılmadı xperia check sitesinden bakabilirsiniz. Aynı durum bende de var xz1 compact kullanıyorum. Telekom dan alınan cihazlara geldi fakat media markt satürn gibi parekende satış yapan yerlerden alınan cihazlara 9 gelmedi henüz bu durumu bende anlayabilmiş değilim. Almanya da xz premium kullanan arkadaşıma da gelmedi. Bulunduğunuz ülkenin önemi yok güncelleme için almanya cihazlarına dağıtılmaya başlamadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macheda10 -- 22 Kasım 2018; 8:5:6 >
    Hocam daha önce de yazdım daha almanya için düşmedi. Düşünce indirebilirsiniz ama yok bekleyemiyorum diyorsanız. Flashtool ile türkiye sürümünü veya hangi ülke için çıkan sürüm varsa onu indirin flashtool ile yükleyin.
  • Beyler bir şey fark ettim. Oyun oynarken (Mobile Legends, Pubg, Nfs No Limits, Captain Tsubasa DT) ses çıkışı garip geldi. Ses sanki döngüsel geliyor. Sağ hoparlörde seviye düşerken solda artış oluyor. Solda düşüş olurken sağda artış oluyor. Hızlı ve anlık şekilde meydana geliyor. Müzik dinlerken video izlerken bu olmuyor.

• smsmart kullanıcısına yanıt
    Bunu fark edebilmen ciddi anlamda bir fark yoksa imkansız değil mi belki sadece öyle geliyordur bende oynuyorum ve belki sağdan gelen ses sağdan soldan gelen ses soldan geliyordur bir sorun olarak görmüyorum ve ben böyle bir şey fark etmedim

Hocam ses olayına ciddi takıntım var. Belki bunu herkes fark edemeyebilir. Profesyonel olarak müzikle uğraştığım için böyle olabilir. Güncelleme sonrası olan bir durum belki oyundan diye düşündüm ama her oyunda olması şaşırttı Oreo ya geçmeden önce %50 oranında ses seviyesi düşüktü bunu fark ettirdi. Bunu sony kendiside açıklamalarında ifade etmişti. Bakalım ilerleyen zamanlarda düzelir diye umuyorum.

Dediğim ses olayı döngüsel ses akımı sağdan gelen ses yine sağdan soldan gelen yine soldan ama sol hoparlör ses seviyesi yükselirken sağ hoparlör sesi düşüyor sonra tam tersine yönünde oluşuyor.

• Oyunlarda stereo ses değil yani daha dikkatli bakarım bende tabi profesyonelseniz anlamınız muhtemel umarım düzelir

• Bende de pie güncellemesinden sonra sürekli otomatik parlaklığı algılama ile ilgili hata verip duruyor. Benden başka yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.