Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır henüz gelmedi sadece Xz2 premium Xz2 ve Xz2 c ye geldi. Bizde yok. Bende zorun yok çok şükür onun içinde önemsemiyorum. saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Hayır henüz gelmedi sadece Xz2 premium Xz2 ve Xz2 c ye geldi. Bizde yok. Bende zorun yok çok şükür onun içinde önemsemiyorum. saygılar.
    hocam Allaha şükür bende de yok da tek sıkıntım güç tuşunun tepkime süresi biraz uzadı tek sıkıntı bu ve insanı sinir ediyor düzeltmelerini bekliyorum. saygılar.
  • İnsaf edin Almanyadan alınma xz premium için android 9 pie güncellemesi gelmedi siz kalkmış kasım güvenlik gğncellemesi geldi mi diye soruyorsunuz. Bir Almanyadan alınma cihazlarda 9. Versiyona geçsin

• kaygisiz K kullanıcısına yanıt
    Hocam Sonyle iletişime geçseniz detaylı bilgi alsanız belki yararlı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

Hocam Sonyle iletişime geçseniz detaylı bilgi alsanız belki yararlı olur.
    Sony ile iletişime geçtim. Bilgisayar üstünden güncellemeyi deneyin. Güncellemeler lokasyon ve gsm şebekesine bağlı olarak farklılık gösterir. Tam Güncelleme zaman bilgisi veremeyiz. Andtçroid 9 pie güncellemesi başladı bekleyin cihazınız gğncellenecektir diye mailima dönmüşler. Zaten bildiğim şeyleri söyleyip durmuşlar. Müşteri desteğin hiç bir yararı oşmadığını göstermişler

• Turkcell kullanan değerli kullanıcılarımıza tekrar sormak isterim : Acaba VoLTE problemi yaşayan var mı? Ben yaşıyorum ve artık delirme noktasındayım. 2 defa simkart değiştirdim, sorun devam. Cihazımda başka operatörün hattını takıp denedim sorun yok. Kendi hattımı başka telefona taktım sorun yok. Başka bir Turkcell simkartı cihazıma taktım sorun devam. Bunların hepsini Turkcell Müşteri Temsilcisiyle paylaşmama rağmen "Sorun cihazınızda!" demez mi. 😊 Ne diyim şimdi?

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Operatörü değiştirin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kanun.ist

Turkcell kullanan değerli kullanıcılarımıza tekrar sormak isterim : Acaba VoLTE problemi yaşayan var mı? Ben yaşıyorum ve artık delirme noktasındayım. 2 defa simkart değiştirdim, sorun devam. Cihazımda başka operatörün hattını takıp denedim sorun yok. Kendi hattımı başka telefona taktım sorun yok. Başka bir Turkcell simkartı cihazıma taktım sorun devam. Bunların hepsini Turkcell Müşteri Temsilcisiyle paylaşmama rağmen "Sorun cihazınızda!" demez mi. 😊 Ne diyim şimdi?
    Bunun için geldim. Ben aradım 2 defa çözüm sunamadılar. Turkcell de xz premium ile lte arama yapılamıyor. Bunu bir şekilde bildirelim. Destek var diyor da baya baya yok yani.

Vodafone'dan yeni geçtim orada volte çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CULDAd -- 28 Kasım 2018; 22:37:18 >
  • CULDAd kullanıcısına yanıt
    Üstad! Her ne olduysa Turkcell resmi olarak xzp'u desteklemeye başladıktan sonra oldu. Bişeyler bozuldu operatör tarafından. Ben bugün Turkcell'e bu konuyla alakalı mail de attım. Siz de atarsanız, konu başka mecralara taşınabilir bence.

• quote:

Turkcell kullanan değerli kullanıcılarımıza tekrar sormak isterim : Acaba VoLTE problemi yaşayan var mı? Ben yaşıyorum ve artık delirme noktasındayım. 2 defa simkart değiştirdim, sorun devam. Cihazımda başka operatörün hattını takıp denedim sorun yok. Kendi hattımı başka telefona taktım sorun yok. Başka bir Turkcell simkartı cihazıma taktım sorun devam. Bunların hepsini Turkcell Müşteri Temsilcisiyle paylaşmama rağmen "Sorun cihazınızda!" demez mi. 😊 Ne diyim şimdi?

Telefonunuz da *#*#SERVICE*#*# ve *#*#INFO*#*# tuşlayarak aşağıdaki görsellerdeki gibi turkcell_ims modem dosyası seçilimi ve volte temel hazırlığı aktif mi görsellerini iletirmisiniz

Telefon bilgileri
    Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

Service info - > sorfware info

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 28 Kasım 2018; 23:50:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu android 9 a güncelledim.. Root atmak istiyorum fakat recovery moduna girmiyor.. Yardımcı olabilecek var mı acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Telefonunuz da *#*#SERVICE*#*# ve *#*#INFO*#*# tuşlayarak aşağıdaki görsellerdeki gibi turkcell_ims modem dosyası seçilimi ve volte temel hazırlığı aktif mi görsellerini iletirmisiniz

Telefon bilgileri

Service info - > sorfware info

Alıntıları Göster

Modem ayarları farklı görünüyor. Nasıl düzeltiriz?

• Tr romu yüklü zaten ama modem ayarı otomatik sim karttaki operatör koduna göre sistem seçiyor zaten
    Başka sim kart takıp deneyin sim kart kaynaklı yada telefonun yazılımda olabilir

• NuKe_MaNia N kullanıcısına yanıt
    Cahilliğimi mazur görün. Nereden yapacağım bu ayarı?

• quote:

Cahilliğimi mazur görün. Nereden yapacağım bu ayarı?

Numara tuşlama menüsünde

*#*#SERVICE#*#*
    *#*#INFO#*#*

Yazı yazamadım da. Ondan sordum. 😊

Buldum üatad 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanun.ist -- 29 Kasım 2018; 15:37:16 >

Sorun bu olabilir mi?

• quote:

Sorun bu olabilir mi?

Sizdeki durumda diğer arkadaşla aynı
    Ya sim kart sıkıntılı yada telefon yazılımı
    Sim kartı başka telefonda deneyin yada telefonun yazılımını sıfırlayın
    Normal şartlarda direkt algılaması lazım sizde de standart modem yazılımı aktif görünüyor bundan dolayı volte çalışmaz

• Ben vodafone dan yeni turkcell e geçtim ve volte vodafone da çalışıyordu. Android 9 geldi arkadaşta da aynı telefon aynı yazılım var ama onda volte çalışıyor ve modem vodafone olarak gözüküyor.

Sizde turkcell var ve volte çalışıyor bizde ise yalnız modem tanımlı.

Şimdi sim kart ı onun telefona takip deneyeceğim.

Sorun turkcell de de olabilir.

Xda de modem yükleme ile ilgili detaylar vermişler ama unuttum bu işleri 2-3 yıldır yapmıyorum.

Akşam sakın kafayla ne yapabiliyorum bakacağım çözüm bulursam yazarım. Bu konu altında irtibatta kalalım.

Teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CULDAd -- 29 Kasım 2018; 16:49:18 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.