Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Root olmadan modem dosyası değiştirilmiyor ama normalde algılaması lazım
    Sim kart türkcell e ait değil mi geçişin önemi yok normalde şebekesinde 286-01 koduyla telefonun algılaması lazım

Türkcell le bi görüşün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 29 Kasım 2018; 17:23:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CULDAd kullanıcısına yanıt
    Bende de sorun var. Herşeyi denememe rağmen çalışmıyor. Başka operatör takınca sıkıntı yok ama. Sorun bence de kesinlikle Turkcell'de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XZ Premium ve XZ1 için 47.2.A.2.33 numaralı yeni sürüm yolda. 1-2 gün içinde dağıtımına başlanır.
  • Bende pil göstergesi niye böyle. Diğerleri neden görünmüyor?

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Clear crystal caseden almayı düşünüyorum zamanında spigenin sattığı şeffaf plastik olan üründen ama bulamadım hiç bir yerde bulan olursa gönderebilirmi. Tessekurler.

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü

Son şarj süremdir vize haftası çok iş gördü

• 8 oreo yüklü Xz premiumu hangi programla bilgisayarsız root edebilirim. Denediğim programlarla yapamadım. Kingroot dahil buna. Olmuyorsa bilgisayarlı nasıl root ederim

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Sony e mail attım siz de atın isterseniz ekran alıntıları ile birlikte yanlış modem tanımlı diye bakalım ne cevap verecekler.

Akşam da turkcell i arayacağım. Karşınızdaki sizi teknik ekibe yönlendiriyor ama orada da bilmeyenler çıkıyor. Bilene denk gelene kadar ararım. Taktım kafaya bu işi.

Son 2 aydır gelen güncellemelerle zaten pil performansı da yerlerdeydi bu da olunca çok soğudum telefondan. Umarım hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CULDAd -- 30 Kasım 2018; 18:26:43 >
  • CULDAd kullanıcısına yanıt
    Sen mi ben mi. Ne taktım hemde.

• ikiniz de aşağıdaki uygulamayı indirip
    operator code kısmında 28601 ve subscriber id/imsi number kısmı da 28601 ile mi başlıyo bakabilir misiniz.

play.google.com
    SIM Tool Manager - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keesadens.SIMcardToolManager

• Güncelleme var. A.2.33

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygisiz

8 oreo yüklü Xz premiumu hangi programla bilgisayarsız root edebilirim. Denediğim programlarla yapamadım. Kingroot dahil buna. Olmuyorsa bilgisayarlı nasıl root ederim
    Bendeki de Android 9.. Ben recovery menüsüne giremedim.. Güç+ses açma ya beraber basılı tutmama rağmen hiç bir hareketlilik olmadı.. Oraya girebilsem atacam rootu..

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Az önce yükledim ama bişey göremedim. Özellik vermemişler sanırım

• Bu arada volte ayarlarda çıkıyor aktif ettim ama durum çubuğunda bunu göremiyorum.

• xzp de kablosuz şarj özeği varmı ?
  • Arkadaşlar güncelleme boyutu nedir acaba?

Xz1 kullanıcısıyım muhtemelen haftaya bize de gelecek, acaba yenilik adına bir şey var mı?

• tokili T kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun var internette aratmama rağmen recovery moduna girme anlatımlarıyla aynı şeyi yaptım olmadı
  • gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Böyle ara güncellemelerde özellik pek gelmez hocam. Özellikle sony bunu yapmaz. daha çok hata giderme ve gelmişken güvenlik yaması gelmiştir

• axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok hocam

• kaygisiz K kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile twrp img flashlayın fastboot üzerinden. Sonra flashtool penceresi üzerinden reboot yapın twrp ye girersiniz.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar kullanmadan root yapmanın yolu yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.