Bildirim
Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (170. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar '' arka ışık kontrolü sürekli olarak duruyor'' uyarısı alıyorum. Nedir bu yada bir daha görmemek için ne yapmak lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk önce arka ışık kontrolü diye bir uygulama var mı ayarlardan bir bakın eğer varsa verileri sıfırlayın sonra telefonu yeniden başlatın baktınız olmuyor yazılım onarımı şart yine olmazsa servise gitmesi lazım.quote:
Orijinalden alıntı: ali1903kemal
Arkadaşlar '' arka ışık kontrolü sürekli olarak duruyor'' uyarısı alıyorum. Nedir bu yada bir daha görmemek için ne yapmak lazım? -
-
kamera verilerini sıfırlayın. -
Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Hatta gun geçtikçe yeni saçmalıklarla uğraşmaya başladım. Sony ile maillestik bana önerileri telefon yazılımını onarmam yönünde oldu ancak yedeklemeleri tamamlamadigimdan hala sifirlayamadim.
merhaba arkadaşlar sony xperia z3 ekran değişimi yaptırıcam fakat garantısı yok kvk mı daha uygun fıyata yapar teleservicemi bir de nekadara değiştirirler tahminen -
merhaba arkadaşlar sony xperia z3 ekran değişimi yaptırıcam fakat garantısı yok kvk mı daha uygun fıyata yapar teleservicemi bir de nekadara değiştirirler tahminen -
Yazılım onarmayı nasıl yapucaz ustam. Bilgiyi paylaşır mısın. Benim anakart değişene kadar cihazından memnundum. Ama şimdi pişmanlık var. Ön kamera 10 sefer teli reset atarsam o zaman calışıyor. Muhtemelen sistemsel diye düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sony Türkiye yi aradığımda Sony Companion ile cihazı yazılım onarmamı denememi söylediler. Bu arada Teleservis artık Sony e bakmayacakmış. Anakart değişimini Teleservis yapmıştı gerçi memnunda kalmadım. Ekranda sarı leke ve kamera sorunlarından sonra sogudum Sony den. Bakalım nereye kadar devam edeceğiz...
-
Merhaba arkadaşlar. Samsung Note FE kullanıyorum. Sizce XZ Premium a geçilir mi? Özellikle PS4 için Remote Play sebebi ile geçmeyi düşünüyorum. Sadece kafamı F2.0 ve OIS kurcalıyor. Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba bugün telefonum sürekli titreyip duruyor ne bildirim geliyor ne bişey çözemedim durumu sizce neden oluyor yardım eder işiniz. Tesskurler çok sinir bozucu olmaya başladı durum.
Son zamanlarda dikkatimi çekti güncellemeden sonra oldu galiba sosyal medyada video izlerken başka video geçerken yada video kapatırken ses bi 5-10 saniye sonra kapanıyor sizde aynımı?
Hocam güncelleme derken, turkcell de artık açık gözüküyor xperia da biz destekliyoruz diyor volte açık bende ama VoWifi menüsü yok
Hocam HDSes yazıp 2200 a yolladığınız an açılıyor Volte ama VoWifi i çözemedim
Bende açılmadı hocam.
-
Yahu bende niye aktif olmuyor bu? Delirecem.
Teşekkür ederim 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X