Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia xz premium almak istiyorum 2. el felan almaya değermi 1600-1700 lira civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaL_foX

xperia xz premium almak istiyorum 2. el felan almaya değermi 1600-1700 lira civarında
    Premium alma bence. Ben ikinci el aldım, 1 ay sonra ekran görüntüsü gitti, ekran değişimi yaptık yine gelmedi, şimdi mecbur Sony Servis e göndereceğiz. Yazılım onar falan yaptık yine aynı.
    Bundan önce X modeli vardı, çalındı. O telefon daha stabildi ve sorunsuzdu, kamerası da daha iyiydi. Hem daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu neredeyse bir buçuk senedir hiç sıfırlamadan kullandım banamısın demedi. Keşke ithalatçı garantili yeni modelleri gelsede sony den devam etsek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Tamam o zaman oraya göndereyim yarın, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Evet, Telefon KVK Kartal a gitti, 2 gün sonra msj geldi, 3350 TL işlem bedeli istiyorlarmış. MH telefon ettim, arka kapak japonla yapıştırıldığı için tamir etmemişler, halbuki zaten açılacak deyip kapak yapıştırmadan gönderilmişti, Neyse, Dedim çok değil mi tamir için, tamir olmayacak ki yenisini vereceğiz diyor, sonuç, telefonu geri istedim, bilmiyorum bakalım ne olacak!

• ReaL_foX R kullanıcısına yanıt
    Ben memnundum ama su an s10 kullanıyorum.

• Htc Sensation, Note 2, Note 5 kullanmış biri olarak söylüyorum ki şu ana kadar kullandığım en stabil telefon. Yeni telefon alacak olsam yine Sony alırım. 2 seneyi dolduracağım telefon hala çok akıcı ve her ay güncelleme geliyor.

Sony keşke Türkiye pazarından çekilmesiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ay sureden sonra anladim ki sony bu isi biliyor. cihaz cidden cok iyi ve tam benlik, batarya suresi olsun saglamlik hiz olsun tasarim olsun.

bu yil en iyi telefon kanimca xperia 10 olacak, cihaza resmen hayran kaldim videolarda. s8 kullanmis biri olarak s10 vs o kadar heyecenlandirmadi beni. su ekrani yuzde 100e cekme cabalarini halen anlamis degilim, oraya buraya nokta koymalar centik vs. resmen sacmaliktan baska bi sey degil.

xperia 10 durus olsun, sinematik 4k amoled ekran olsun, dolby olsun, kamera olsun, sony yazilimi olsun cidden teknolojiden anlayan akilli adamin alacagi bi cihaz.

turkiyeye gelse alinabilecek tek cihaz olurdu. elimdeki cihaza bi sey olsa ne alacagimi bilmiyorum valla, yine xzp alirim herhalde

• 9mocha 9 kullanıcısına yanıt
    Sony Xz premiumdan samsung s10 plus a geçtim. Xz premiumdan son derece memnundum. 10 u zaten hiç düşünemiyorum 😀 ama türkiyede satılmayacak

• Adana'daki yetkili servisi var mı acaba bilgisi olan var mı?
    Xz premium için

• BuRockOly kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan ne kullanıyorsunuz acaba? Uzun dönem z ve z2 kullandım birini 2 seneye yakın z2 yi ise 3.5-4 sene kullandım. z yi hala annem kullanıyor ve hala yağ gibi akıyor bu süreçte Samsung lg htc ve meizu amiral gemi modellerini kullandım hiçbirisi Sony deki arayüz deneyimi akıcılığı hızı ve güncelleme desteğini vermedi Sony kullanmak en keyiflisiydi şimdi den Meizu 16th mi satıp ülkemizde son satılan sony amiral gemisi olan xz premium u kullanmak istiyorum. Gönül isterdi ki xz2 ler vs ülkemizde satışta olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 14 Mayıs 2019; 10:0:16 >
  • arkadaslar ekrana tam oturan tamperli cam oneriniz var mi? bi tane taktirdim da kenarlari yapismadi, adam diyor ekran kivrimli ondan olmadi. tam yapisana sahit oldum ama arkadasta var am oturmus onunki. sinux diyor markasi ama bilemedim. oneriniz varsa mutlu olurum.

• 9mocha 9 kullanıcısına yanıt
    Cam değil de spigenin ekran filmini öneririm. İyi koruyor ve tam kaplıyor. 2018 Haziran'ından beridir kullanırım. En ufak bir sorun yaşamadım.

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    spigen su anlik butcemi asiyor. biraz cam kullanmak istiyorum. tesekkurler tavsiyeniz icin.

bu arada, telefonun garantisinin devam.edip etmedigini nasil ogrenebilirim?

ve de devam ediyorsa, telefonu pil degisimi icin vermek istesem, degistirdikten sonra su gecirmezlik ozelligi kayboluyor mu?

• Cihazında Telefonu şarja taktığında belli bir süre sonra durduk yerde şarj soketi gevşeyip şarj olmama sorunu yaşıyan var mı? Ancak zorlayıp kabloyu telefonla aynı seviyeye getirip sağa sola oynatınca zorla şarj oluyor. Ayar tutunca oynatmazsan yerinden şarj devam ediyor fakat en ufak oynamada şarj kesiliyor. Soket içini toz vardır diye kürdanlada temizledim. Elimdeki kalo orjinal sony beyaz. Birde orjinal kutu içinden çıkan kablo var ama ikisindefr aynı. Sola doğru kıvırınca şarj alıyor. Vatmıdır bunun bir çözümü soket girer girmez telefonun şarj olması ve oynadada şarj kesilmemesinin çözümü

• 344mb lık güncelleme geldi.

• 47.2.A.10.62 sürümü hayırlı olsun.

Hocam zahmet olmazsa link atabilirmisiniz ve eminsiniz dimi ön tarafı full kaplıyor sağda ve ve solda hava boşlukları oluşmuyor?

• Rakosmeisterr R kullanıcısına yanıt
    Cam olmadığı için hava boşlukları oluşmaz. Jelatin

Ben bu jelatini 1,5 senedir kullanıyorum sanki ekranda yok gibi çok güzel. Fakat 100 TL çok fazla düzgün yapıştıramazsanız 100 TL çöp

• Hayırlı geceler. Xz3 de bulunan açılıştaki saat nasıl bulabilirim?

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.