Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne mutlu

Sony Xz premiumdan samsung s10 plus a geçtim. Xz premiumdan son derece memnundum. 10 u zaten hiç düşünemiyorum 😀 ama türkiyede satılmayacak
    Bende s10e düşünüyorum değer mi geçiş, izlenim paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    Bence değmez. Evet bazı farkları var ama değmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba, bende yaklaşık 1.5 senedir xzp kullanıyorum çok memnunum yalnız başıma bir iş geldi. Dün masada alttaki hoparlörün üzerine 1-2 damla su dökülmüş sanırım bir süre öyle kaldı 20-25 dk. kadar, şu an alt hoparlöre çok az ses geliyor. Telefon çaldığında da çok az ses çıkıyor servise vermeli miyim yoksa bir çözüm öneriniz olabilir mi? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne mutlu

Bence değmez. Evet bazı farkları var ama değmez
    Teşekkür ederim, xz premium a devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanillasky1971 V kullanıcısına yanıt
    Hocam Bi şarkı açıp telefonun ön yüzünü masaya değecek şekilde yatırıp bekleyin Bi sesi de fulleyin bu arada.

• pcden temiz kurulum yapmamanin şarj performansina etkisi var mi? ozellikle pie a geciste?

• Daha önceden anakart değişmişti. İzmir kvk dan geldikten sonra cihazın ön kamerasında sıkıntı oldugunu farketmiştim. Cihazı 4-5 kez restart yaptıktan sonra çalışıyordu. Artık hiç bir şekilde çalışmıyor. Başına böyle bir olay geldi mi? Hangi kvk servisini öneriyorsunuz

• Merhaba arkadaşlar sanırım kablom bozuldu orjinal almak istiyorum hangi siteden alabilirim. Hangisi orjinal biliyor musunuz?

• cosar01 C kullanıcısına yanıt
    Media markta orjinal kablolar var 50 TL

• hidod H kullanıcısına yanıt
    Sony ucb20 modeli orjinal olan ondan arıyorum.

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, denedim ancak işe yaramadı. Yine de teşekkürler.
  • Slm arkadaşlar.Bir xz premium kullanıcısı olarak sanırım bişey keşfettim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum.Ekran ayarları bölümünden ekran renk gamutu ve kontrastta uzun süredir standart mod kullanıyordum.Yaklaşık bir haftadır professiyonel mod olan sRGB modunda kullanmaya başladığımdan beri pil tüketiminde azalma gördüm.Kısacası cihaz daha az pil tüketiyior.Sizden ricam ayarlarınızı değiştirmeden sadece bu özelliğe geçip deneyebilirmisiniz? Pil konusundaki fark olup olmadığını yazarsanız sevinirim.

• BuRockOly kullanıcısına yanıt
    elimdeki xzpyi renk dolayisiyla degistirdim. kromdan siyaha gectim yani. sunu fark ettim, onceki telefonun sarji biraz daha iyi gidiyodu, ona pcden temiz kurulum da yapmistim ama oncesinde de sarji daha iyi gibiydi. ama iyi gibi diyorum cunku soyle bi problem var, simdikinde sarjin daha hizli indigini fark ediyorum ama ekran suresine baktigimda 4 5 saat sure aliyorum. oncekinde de sanirim bu civar aliyorum sorunu anlayamadim. acaba yine temiz kurulum yapsam bi dey degisir mi? pil sagligi duzgun diyor, accubattery uygulamasina baktigimda da mAh %105 gosteriyor. pilde sikinti yok. kalibrasyon dusundum de accu boyle deyince vazgectim.

simdi stamina modu her zaman acik kullaniyorum iki gundur, tabi en hafif modunu, su an 8 saat ekran suresi veriyor.

ekrani standart modda kullanuyordum, simdi sizin icin profesyonel e aldim. fark olursa yazarim.

• Sarj kablom bozuldu ucb20 modelinin orjinal satan bir site biliyor musunuz ?

• değerli arkadaşlar on gün kadar önce parmak izi okuyucum çalışmamaya başlamıştı, bende sadece kaydırma ile tuş kilidi kullanmaya başlamıştım bu şekilde de tuş kilidini açarken arada sırada donuyor sistem arayüzüne ulaşılamıyor uyarısı veriyordu. PC üzerinden yazılım onarımı yaptım ama düzelmemeişti. Ben de bayramdan sonra servise göndermeyi düşünüyordum kiii dün akşam telefonum düştü ve dokunmatik ekranı kırıldı. :(
    Şimdi servise göndersem diğer hataları da kabul etmeyebilirler m? Dokunmatik ekran serviste daha mı pahalıdır? ne yapmamı tavsiye edersiniz
  • cosar01 C kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ya bakabilirsin ama ben anker markasını şiddetle tavsiye ederim, iyi forumlar.

• Merhaba Arkadaşlar Xz Premium Cihazımda Video Tam Ekran Yaptığım Zaman Ekran Renkler Ve Görüntü Bozukluğu Oluşuyor Ve Aşırı Isınmadan Dolayı Cihaz Kendini Yeniden Başlatıyor Bunu Servise İnandırmak İçin Video Çektim Pazartesi Kvk Yolu Görünüyor Ayrıca Wireless Bağlı Olmasına Rağmen İnternet Yok Uyarısı Alıyorum Bir Arkadaşım Telefonu Kapandığı İçin Servise Götürdük Telefon Yamulmuş Ve Buna Bağlı Sıvı Temas Denilerekten 3 Bin Küsür Yeni Cihaz Bedeli Talep Ettiler Tüketici Haklarına Gittik Ve Ücret İadesi Aldık Vatan Bilgisayardan Alınmaydı İlçe Tüketici Hakları İlgilendi Ben Fatura Üzerine Aldığım İçin 4 Bin Küsür Fatura Bedelim Var Ve Vodafone Cihazı İl Tüketici Hakları İlgilenecek Biliyorum Fakat Vodafone Pislik Yaratırmı Ödememe Sallama Konusunda Bunu Yaşayan Oldumu Arkadaşlar Daha Önce Z2 Cihazım İçin Ücret İadesi Almıştım İl Tüketici Hakem Heyetine Giderek Kvk Dan Aldım Üstelik Ücret İadesini Ancak Şimdi Satıcı Firmadan Direk İsteniyor Ücret İadesi Diye Biliyorum Videoyu İzleyip Hangi Şikayetten Dolayı Servise Götürmeliyim Ekran Problemini Gerekirse Teknisyene Videoyu İzleticem Orda

Teşekkürler

https://dosya.co/3fauufjerdic/20190530_043958[1].mp4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batmanlı -- 9 Haziran 2019; 4:3:51 >

• HaydarŞen H kullanıcısına yanıt
    serevise gönderdim 809 tl istediler mecbur yaptıracağız
  • Merhaba arkadaşlar! Daha önce turkcell'liydim. Gerek VoLTE problemi, gerek ücret politikası sebebiyle vodafone'a geçtim. Vodafone'dan memnunum lakin turkcell şuan çok iyi bir paket sunuyor. Sizlere sorum şudur: Turkcell'de şuan VoLTE sorunu yaşayan var mı?

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Dostum denemelikte olsa bi hat takıp dene.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.