Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Türkiyeden çekildiği için şuan hangi servis bakıyor? Teleservis mi kvk mı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 15 Ağustos 2019; 10:45:9 >
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kvk bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Merhaba. Kvk bakıyor.
    Teşekkürler.
  • Bu telefonun sıfırını bulup satın alma şansı yok mu acaba bilen?
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Ttelefoncularda var sahibindende oda 3700tl yazmışlar
    2000-2200tl ye düşmüş sıfırı adamlar 3700 istiyor
    Buna alternatif Lg v30 plus alınabilir diye düşünüyorum
    Yoksa 2200e bulsam bende bunu alırım

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, Bende biraz araşttırınca Türkiye garantili sıfırını 3.799 TL'ye gördüm.
    Piyasa'da az olduğundan mıdır nedir fiyatlar uçmuş zamanında alsaydık keşke.
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com
    Sıfır Siyah Sony Xperia XZ Premium Cep Telefonu sahibinden.com'da - 722102929
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-ayarinda-degil-sifirdir-722102929/detay

Buna bir bakın istedim

• Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Ankarada olsam bakardım ancak hem yurtdışı diyor kayıt işleminide yaptırmamıştır kayıt zaten 1500tl
    Hem kayıt yaptırıp o fiyata veremez
    Birde garantisiz olacacak 2 el garantili almak daha garanti olur ne bileyim ya çok güzel teelefon neden tr den çekildiler

• Bu telefona mail atılmıyor değilmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke benimkide de VoLTE yazsa. 😊

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Neden? 4.5G olmadığı için şüphelendim.
    Üstadım 4.5G olmayan cihazda VoLTE olmaz. Eğer 4.5G yok gibi bir şüphen varsa derhal at o şüpheyi.

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Peki hocam. Ama ben 4.5G yazmasını istiyordum. Neden 4.5G yazmıyor bilmiyorum. Yeni birşey mi bu 4.5G yerine VoLTE yazıyor. Eski telefonumda 4G yazıyordu çünkü yurtdışı cihazıydı.
  • Her cihazda değişiyor hocam.

• Bu konu niye bu kadar sessiz yaauv? ne güzel telefon hakettiği değeri görmedi ne yazık ki şahsi düşüncem. Ayrıca, Sony hala bu tasarımdaki mükemmelliği yeni modellerle dahi yakalayamadı. Yeni tasarımlar XZ Premium kadar iyi değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 19 Ağustos 2019; 18:9:33 >
    Katılıyorum. Özellikle de sağlam donanıma sağlam bir yazılım yapmadı Sony. Android Pie verdi ama yenilikleri yok, sadece etiket değişti. Android 7 de bulunan çift tıklama ile açma/kapatma, ekran Kaydı gibi özellikleri kaldırdı. Eskiden belli var olan Night Light (Mavi Işık filtresi) Xa serisinden sonra kaldırıldı. Firmalar yenilik için yarışır, Sony olan özelliği kaldırır, ilginç cidden. :D İşin daha garip yanı, Night light özelliğini Xz2 serisinden itibaren tekrar verdi. Xperia Xz3,1,10,10 plusta tek el kullanım modu, Side sense(Yeni cihazlar da yazılımsal olarak geliyor) vb. gibi yenilikler de var.

• 3-5 Günlük kullanımım sonucu, HTC U11'den sonra buna geçmiştim pişman değilim. Eskiden bir süre Sony Xperia XZ kullanmıştım o tam bir hayal kırıklığıydı benim için ama XZ Premium ona göre tam tersi ve çok çok daha iyi.. Luminous Chrome modelini kullanıyorum Siyah'ı beğenmedim ve bunu aldım ister görünümü olsun ister performansı beni çok etkiledi gerçekten...
    Tek sorun Sony güncel yazılım desteği vermiyor. Güvenlik yaması geliyor ama ne değişti belli değil. Temel özellikleri vermiyor. Yoksa cihaz çok iyi cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyy -- 21 Ağustos 2019; 12:15:43 >
  • Reallyy R kullanıcısına yanıt
    Hocam o değilde XZ Premium umarım Android Q sürümünü alır. Almayı da hakediyor umutluyum yani.. Biraz da umutsuz

İnşallah hocam. Redditte gördüğüm kadarıyla Xzp, Xz1 ve Xz1c Android Q almayacak diye söylentiler var. Herşey Sony'e bağlı. Eğer Xz1 Android Q almazsa Xz3 kullanıcıları da Android R alamayacak, Xz2 serisine bağlı olduğu için.

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.