Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XZ Premium için Android Q almayacak diyorlar, ve Android Q alacak Sony cihazlar listesinde de XZ Premium'u göremedim ne yazık ki. Bana kalsa Güncelleme'ye ihtiyacı yok gayet stabil telefon ama almasını isterdim çünkü bazı yeni Android Q ile gelecek yenilikleri cidden sevdim, USB portu kirlendiğinde uyarması, cihazın ısındığını göstermesi gibi..
  • valla q gelse de zaten sony yazilimda yenilik dusmani oldugu icin bi kac ozellik daha kirpip 10 verdik derdi. nedir bu dusunce anlayamadim cift tiki kaldırmış night shift yok night mode yok navigasyonda degisim sansi yok launcherda modernize yok derdin ne sony bu nasil bi kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sondoron

XZ Premium için Android Q almayacak diyorlar, ve Android Q alacak Sony cihazlar listesinde de XZ Premium'u göremedim ne yazık ki. Bana kalsa Güncelleme'ye ihtiyacı yok gayet stabil telefon ama almasını isterdim çünkü bazı yeni Android Q ile gelecek yenilikleri cidden sevdim, USB portu kirlendiğinde uyarması, cihazın ısındığını göstermesi gibi..
    İyi de hocam sony bunun için bir liste resmi olarak yayınlamadı. Birde saydığınız özelliklere baktığımızda zaten ısınınca uyarma mekanizması sonyler de hep var. Port kirlenme olayı bir yazılımla olacak iş değil bir sensör gibi birşey olması lazım nasıl algılayacak bunu voltajdan falan dersen bu seferde şarj aleti veya kablo kötü kalite diye düşük voltajla şarj etmeye çalışırken bu seferde uyarı vereceğim diye şarj etmeyi de kesebilir.

Birde Q ile sony de değişen birşey olmayacaktır daha çok giden şeyler olabilir. Örnek temelar ekran kaydı çekme gibi .

• Merhaba ben cihaza Alman romu yuklemıstım, yazılım onarma yapsam eski orjinal rom yüklenir mi?
  • Bugün pil durumunda rekoru kırdım valla. İlk defa bu kadar yüksek süre verdi.
  • Beyler pie güncellemesi yapmamıştım telefona performansını bozar diye korktuğum için. Var mı eksi bir yönü yoksa geçiyim mi 9 a

• Arkadaşlar galeride silme işlemi adamı çıldırtıyor.
    Sizde de böyle problem var mı?
    Eğer varsa uygulamalarda albüme girip devre dışı bırakı seçin, fabrika ayarlarına geri dönsün. Ondan sonra tekrar etkinleştirince sorun düzeliyor.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    benim galeri de sorunlu resim silmek istesem 3 4 saniye beklemem gerekiyo sadece silme de degil dondur dedikten 15 saniye sonra döndüruyor.

• 9mocha 9 kullanıcısına yanıt
    Dediğim şekilde yaptınız mı?

yok bi daha format atamam cihaza midem kaldırmaz artik, cok veri var. idare ediyorum

Format atmaktan bahsetmiyorum.
    Uygulamalardan albümü bulup devre dışı bırak diyeceksiniz.
    Fabrika sürümüne çevirmeyi soracak, evet diyeceksiniz.
    Somra tekrar etkinleştireceksiniz.

yanlis anlamisim, dediginizi yaptim simdi biraz daha iyi. ama yine de tepkisel degil, neyse bu kadara da raziyim. tesekkurler

Cihaz veya kart hafızasına göre mi böyle oluyor anlamadım valla. Bende cihaz tamamen boştu nerdeyse ve kart takılı değildi. Albüm son güncellemesindeyken bir şey silmeye çalıştığımda silmede epey yavaşken, dediğim işlemi yaptığımda bayağı hızlıydı.
    Kartı takınca yine yavaşladı ama öncekine göre iyiydi yine. Rica ederim.
  • uugulama seslerini manuel olarak ayarlamanin bi yontemi var mi? samsung kullanirken soundassist kullaniyodum. ornegin oyun oynarken muzik dinlemek istiyorum ama muzigin sesi oyunu asiri baskiliyor, samsungda oyunun sesini yarıya indirebiliyodum bunda hicbir yontem bulamadim.

• Call of duty mobile i dual shock 4 ile oynayabilir miyim bu telefonda?

• Arkadaşlar hayırlı geceler! Xz1'e güncelleme geldi lakin xzp'ye gelmedi. Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı?...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • unutulduk unutulduk kurutulmuş güller gibi.
    yeni güncellemeden haber yok.
  • güncelleme sadece xz1 ve xz1c için çıkmışhttps://developer.sony.com/file/download/open-source-archive-for-47-2-a-11-228/
    xzp in fişini çektiler galiba
    zaten adını premium yapıp yazılımla bu kadar standart bir telefon daha yapamazlar.
    xz1 de olan bir çok özelliği koymayı umursamadılar.

vowifi bile standart olarak kapalı rootlayp açmak zorunda kaldım.

ama telefon bu haliyle bile canavar o kadar da önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 26 Ekim 2019; 11:10:29 >

• Telefon Temmuz' da çıkmıştı ve tam 2 yıl yazılım desteği verdiler. Temmuz güvenlik güncellemesiyle de bitti yazılım desteği.

Android tabanlı yepyeni telefonlar 2 yıl destek yüzünden erkenden çöp oluyor yazık.

• sony buyuk yanlis yaptin, hadi ticari sebeplerden dolayi 10u vermedin, bari 9u verirken duzgun bi bicimde verseydin. performans ve pil acisindan bi sikinti yok ama islevsellik acisindan yazilim sinifta kaliyor. bircok basit temek ozellik eksik cihazda. ama yine de android camiasinda alinabilir tek telefon markasisin.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.