Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hâlen sorun devam ediyor sen kal Vodafone da 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lBesiktASK kullanıcısına yanıt
    Artık geçtim. 😂.

• 47.2.A.10.80 sürümü çıktı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    telefonu TV ye hangi kablo ile nasıl bağlıyorsunuz ?
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    kablo ile bağlanmıyor benim bildiğim MHL özelliği yok
  • BuRockOly kullanıcısına yanıt
    hocam dediğini uygulucam lakin çok beyazlık oluyor gibi süper canlı mod denicem bende ?
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 renk standartınıda denedim.Şunu söylemeliyim ki en az pil harcayan ekran renk standartı sRGB.2. sırada standart mod var.En çok pil tüketen Amoled dediğimiz canlı mod.Panel renk üretim kabiliyeti çok iyi bir telefon.Her bir farklı modda farklı standartlarda renk üreten panel , pil tüketimininde değişmesini sağlıyor.Bilgin olsun.

• Herkese selam. Telefonu 2.el olarak aldım, 2 sıkıntısı var. İlki, parmak izi ayarları bölümü,ayarlarda gözükmüyor. Telefonu aldığım arkadaş pie sürümünden sonra gözükmediğini söyledi. İkincisi, güç tuşu düzenli çalışmıyor. Çok bastırısam zorla çalışıyor. Bunlardan dolayı servise göndermeyi düşünüyorum. Cihazın 5 ay daha garantisi var. Güç tuşu arızasından dolayı ücret talep ederler mi? Ordu'da yaşıyorum, hangi servise göndermeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• BuRockOly kullanıcısına yanıt
    srgb dediğiniz daha az pil tüketiyor yani profesyone mod ? yanlış anlaşılma olmasında :) şimdi onu kullanmaya başladım bakalım :) süper canlı moda alışmıştım ama :D
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Aynen üstad :)

• Arkadaşlar bişey sorucam ses kısma tuşunda sorun yaşayan var mı? Ses açma ve parmak izi okuyucuda sıkıntı yaşamaz iken ses kısma tuşum çalışmıyor.

• Lanet olası ön kamera sorunu beni sony den soguttu. Ön Kamera bazen calısıyor bazen çalışmıyor. En son ekran için İzmir kvk ya gitmişti. Geldiğinden beridir düzelmedi. 10 kere resetkiyorım o zaman çalısıyor. Belki yazılımdandır diye hep güncel tuttum telefonu ama güvenli modda bile aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım yine servis yolu görünüyor. Tek korkum serviste bişeyleri bozup getirmeleri... Var mı bu sorunla karşılaşan

• Ön Kamera sorunun anakart ve ekran değişerek serviste giderildi. Daha önce de anakart ve ekran değişmişti. Servisten geldiğinden beri ön kamera sorunluydu. Tekrar anakart değiştirmişler. Sanırım tamir yapmayıp direk değişim yapıyorlar

• Sanırım bizim cihazların güncelleme serüveni bitti. Ne dersiniz?
    Bari şu son sürüm gitseydi. Çok ısınıyor. Sizde de öyle mi?
    Herkese şimdiden hayırlı huzurlu bereketli bayramlar.

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Güncelleme konusu şuan belirsiz gibi. Isınma konusun da bir problem yaşamıyorum, sadece pubg gibi güçlü oyunlar da ısınma oluyor biraz. Havalar da sıcak olduğu için biraz ısınma olması normaldir.

• Hala 4gb telefonlar çıkmakta ve cihazın teknik özellikleri hala gayet iyi. Sony zaten optimize yazılım kullandığı için diğer markalar givi 12gb ram gerekmiyor telefon gayet akıcı.

Huawei p10 a güncelleme verirken sony nin de bu telefona bence güncelleme vermesi gerekiyor. Ancak temmuz güncellemesi bile gelmedi. Zaten güvenlik güncellemeleri yapılıyordu hep.

• 47.2.A.10.107 hayırlı olsun

• Gunceleme geldi

• Xperia XZ Premium: New software is available

There is a software update (v. 47.2.A.10.107) available for your device. Update your device's software and enjoy new features, better performance, speed and bug fixes. You can update the software directly on your device. It's easy and no backup is needed.

• Güncellem geldi teşekkürler sony ama şu hareket ile menude gezme özelliği gelse iyi olurdu; telefon büyük faydası olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.