Şimdi Ara

Xperia Z,G2 Kararsizlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar bu iki telefon arasinda kaldim şimdi kalkipta G2 nin rakibi Z1 demeyin ona butcem yetmiyor gelelim konuya G2 nin donanimi cidden cok iyi , ekran kaliteside oyle ama gel gelelimki ses tuslari arkada olmasi , kasasinin plastik olmasi , sd kart girisinin olmamasi ( 16 GB alabilirim) gibi durumlar benim icin olumsuz yonleri. Geliyim Xperia Z ye kasa kalitesi cok iyi , goruntusunu cok seviyorum , Sd kart girisi olmasi avantaj ancak donanimi G2 ye gore zayif ve soylenenlere gore ekrani cokta iyi degilmis. Sizce ne yapmaliyim cok kararsiz kaldim. Önerileriniz icin simdiden teşekkur ediyorum .

Not : Xperia z1 ve 32Gb G2 ye butcem yetmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence g2 z1 olsaydı direk z1 alırdın zaten
  • Birde Lg nin ulkemizde pek tutulmamasi, guncelleme konusundaki eksikleri ve birisi bana şunu soyledi : bu telefonu aldiktan sonra bozulursa bisey olursa ugras dur dedi yani Lgnin parçalari ulkemizde bulunmuyo gibi bisey.

• Hocam Adam Yalan Söylemiş LG nin Çok İyi Bir Servisi Var G2 Nin Parçası Bulunmayacak Lg artık Google la Çalışmaya Başladı Kamera Aşırı Sorun Değilse Nexus 5 Öneririm
  • Yarın Nexus tanıtılacak onu bekle kafana yatmazsa Direk G2 al bende kullanıyorum çok çok iyi bir cihaz

• LG G2

• Buyuk ihtimalle biraz daha bekleyip 32Gb G2 alicam cevaplariniz icin tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    11 ay önce açıldı
    Samsung S9 vs S9 FE+
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg g2
  • Baslik g2 mi z1 mi olsa yine g2 idi hocam git biryere incele anlarsin ne demek istedigimi. Hele rakip ekrani soluk z ise g2 nin rakibi olamaz . Servis konusunda ise kim demisse yalan soylemis apple dan sonra telefonu cok kurcalamayip yenisini veren tek servis lg dir tmm guncelleme konusunda bircok kisinin dili yandi ama artik akillandi bir cok cihazinda jb var .

• Z ile g2 yi kiyasliyorsan cevabım g2 olacak zaten ikisini yanyana incelerseniz neden böyle söyledigimi anlayacasiniz

• g2 der geçerim...
  • Lg G2
  • Sony ekranını değiştirmediği ve şu ekran ile kasayı daha uyumlu yapmadığı sürece almayacağım. z1'de o geniş köşeler telefonu gereksiz büyük yapıyor
  • Kullandığım için söylüyorum bu ekran,kamera ve ses xperia z de olduğu sürece her zaman cevabım g2 olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Kullandığım için söylüyorum bu ekran,kamera ve ses xperia z de olduğu sürece her zaman cevabım g2 olacaktır

Yarıya kadar okudum az kalsin yanlis anliyordum.Z'yi oveceksiniz sandim.

• O saydıklarımdan hiç birinde xperia z önde değil hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.