Şimdi Ara

Xperia Z'nizi Tamamen Su Telefonu Yapalım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç ay önce Xperia Z'mi aldım, su geçirmez tek telefon vaadiyle. Ama öğrendim ki 1 metre ve 30 dakika sınırlaması
    varmış. Üstelik ilk aydan gevşeyen kapaklar su olursa telefon ölüyor. Ve telefonu bozulanların %90ına kapaktan su girmiş.

Ama ben bunu yelkende kullanacaktım?

Gevşek Kapaklarınızı Değiştirin
    Burada Maltepe'de Sony Teknik Servisi varmış sanırım. Garanti kapsamına almasalar dahi
    değiştirebiliyoruz. Ben değiştirmedim, ama gevşemişse, değiştirin.

Charging Dock ve Masaüstü Bilgisayarınıza Wi-Fi Adaptörü Alın!

Şarj istasyonu (Dk26) alarak, USB kapakçığını açmadan şarj edebilirsiniz. Wi-Fi ile de
    dosya aktarımını kablosuz yapabiliyorsunuz.

Su Geçirmez Bluetooth Kulaklık!
    Su altında/üstünde müzik dinlemek için bu gerekiyor. Çünkü kulaklık girişi çabuk gevşiyor. Çok çabuk.
    Ayrıca su altında dahili hoparlörden çok az ses geliyor.

Duct Tape !
    Gri renkli suya dayanıklı bantlar var. Üzerinde Duct Tape de yazar. Nalburdan birtane alın.
    Bununla, telefonu suya sokmadan önce kapakçıkları sıkıca bantlayın. Düzgün bantlarsanız
    oradan su girmemesini garantilersiniz. Böylece su girse dahi kapakçıklar kuru olacağından
    değişim yaparlar.

Coolock Su Geçirmez Kılıflar !
    Marka ismi vermek zorundayım, çünkü piyasada taklitleri var ve 1890 TLlik bir telefondan
    bahsediyoruz. Amacım satış yaptırmak değil, sizi 2000 TL lik zarardan korumak. Bunun için
    yaklaşık 30~ TL kadar ödeyip bir tane kılıf satın alın. Delinmediği sürece %100 su geçirmez özellikteler.
    Üstelik 10 metreye kadar geçerli. Yani kılıfın sağlamlığından eminseniz 1 metre değil 10 metrede çekim
    yapabiliyorsunuz. İşin en güzel tarafı, su altında dokunmatik çıldırmıyor ve dışardaymışcasına kullanıyorsunuz !

Temizleyin!
    Eğer kılıf su alırsa, denizden/havuzdan çıktığınızda temiz suyla iyice durulayın + kurulayın. (Bantları çıkarmadan)
    Tuzlu su herşeyi aşındırır.

Sonuç : Su altında, deniz kenarında, havuzda, 10 metreye kadar dilediğinizce video/fotoğraf çekin. Teleservisle, garantiyle
    vs. uğraşmayın. 2 aydır yelken/sörf yapıyorum, su altında video çekiyorum. Sıkıntı yaşamadım.

Edit : Resim ekleyeyim ki yanlış ürün almayın evet.
     Xperia Z'nizi Tamamen Su Telefonu Yapalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto99 -- 4 Eylül 2013; 12:54:46 >

• Bilgilendirme için teşekkürler.Acaba bahsettiğiniz ürünlerin linkleri var mı? Yanlış veya farklı ürün almayı önlemek için en azından resim koyarsanız daha yardımcı olursunuz.
  • Ürünlere nasıl ulaşılacağınıda yazarsanız daha faydalı olur . Teşekkürler.
  • Tebrikler hocam
  • su altından çektiğin videolardan bazılarını koyabilirmisin kalitesini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

su altından çektiğin videolardan bazılarını koyabilirmisin kalitesini merak ettim

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.