Şimdi Ara

Xperia Z üzerinden araçla geçtim, ekran iptal (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta bi aksilik sonucu cihazın üzerinden arabayla geçtim. Cihazı elime ilk aldığımda sadece dokunmatiği çalışmıyordu, ekranda görüntü vardı. 2-3 saat sonra görüntü gitti sadece backlight çalışır halde.
    Cihazın çalışmasında bir sıkıntı yok. Aranıyorum, internet sürekli açık mesajlar vs. geliyor. Yaklaşık 8,9 gündür simkartım içinde ve faal olarak çalışıyor.

Sizlerden yardım isteyeceğim konu ise bir şekilde ekran görüntüsüne müdahale edebilir şekilde ulaşmak istiyorum. Bu süre zarfında bana kimlerin ulaştığını falan görmem lazım. Akabinde cihazdaki kişisel bilgilerimi silip fabrika ayarlarına almam gerekiyor.

Telefonu tamir edip kullanmayı düşünmüyorum, hiç bi şekilde bilgilere ulaşamazsam en son çare gibi birşey.

Benim aklıma görüntüyü görebilme adına MHL adaptörleri geldi. Görüntüyü evdeki televizyonlardan birine aktarıp olan biteni görürüm diyorum fakat bu sefer de dokunmatiği açmak gerekiyor. Bunun için ne yapmak gerekli ?
    Ekranda desen kilidi vb yok, sadece yukarı kaydırarak açmaktaydım en son. MHL ve bi mouse yardımıyla bu iş olur mu, ya da başka bi yöntemi var mı. Usb ile bilgisayardan kontrol edilebiliniyor mu bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Özetle telefonu kendi ekranı dışında başka bi ekranda kullanmam lazım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• airdroid yüklü müydü telefonda? yüklü değilse de pc'den gir google playe, (gmail hesabından giricen tabi) oradan airdroidi yükle telefona. ekran çalışmıyoken mümkün olur mu şu an bilemedim ama bir ihtimal olabilir.

not: airdroid telefonu bilgisayardan kontrol etmeye yarıyor. bilgisayarın bağlı olduğu internet ağına telefonla da bağlı olmak gerekiyor ama.
  • İlginiz için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz airdroid cihazda yüklü değildi. Dediğiniz gibi gp hesabımdan yükleme talimatı verdim, ses de geldi. Sanırım cihaza yüklendi. Alette konum tabanlı wifi açıktı, ondan ötürü şuan %100 wi-fi ağındadır.

Fakat telefonda airdroid için login olma işlemi varsa bunu yapabilme imkanım yok. Biraz araştırdım sanırım ip ve username gibi bilgilerle giriş yapabiliyormuşuz tarayıcıdan. Sanırım airdroid bu tip vakalar için uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

İlginiz için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz airdroid cihazda yüklü değildi. Dediğiniz gibi gp hesabımdan yükleme talimatı verdim, ses de geldi. Sanırım cihaza yüklendi. Alette konum tabanlı wifi açıktı, ondan ötürü şuan %100 wi-fi ağındadır.

Fakat telefonda airdroid için login olma işlemi varsa bunu yapabilme imkanım yok. Biraz araştırdım sanırım ip ve username gibi bilgilerle giriş yapabiliyormuşuz tarayıcıdan. Sanırım airdroid bu tip vakalar için uygun değil.

iyi arastırın belki bişeyler bulabilirsiniz. diğer işletim sistemlerinde kesinlikle bu tarz seyler yok ta android olabilr zaten :)
    kablo falan ile tv ye baglayınca tus kilidi mi sorun oluyor
  • nfc özellikli bir tv ile eşleştirmeyi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo ile bağlayınca sıkıntı dokunmatik oluyor. usb çoklayıcı gibi birşeyle denemedim görüntü aktarımını, belki çoklayıcıya mouse eklenebilirdi. Bunu denemedim.

NFC özelliği ise kesinlikle tuş takımı açık olduktan sonra gerçekleşiyor. Mesela elimde SBH20 (nfcli) bluetooth kulaklık vardı. Dedim en azından arayanları cevaplarım kulaklıkla, ama olmadı. NFC aktif olması için illaki ekran kilidinin açılması gerekiyor. Ondan ötürü NFC tv ler ile de sıkıntı oluşuyor.

Dün yerel tanıdığım bi telefoncu ile konuştum, bugüne yan kasa + ekran sipariş edildi. Beğenirsem montajı yapılacak. Beğenmezsem konu üzerinde bir daha yoğunlaşıcam.
  • Ekran takıldı. Konu kilit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam keşke bi ss atsaydınız merak ettim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.