3-4 aydır sahip olduğum z1 son 2 aydır kameram sürekli donuyor veya kamera kullanılamıyor uyarısı veriyor.. bu sorunu internette bir kaç forumda daha bir çok kişide gördüm telefonsuz kalmamak için servise vermedim,fakat dün son güncellemesinide yaptım ilk düzelir gibi oldu sonra aynı sorunlar tekrarlamaya başladı.. 2300 tl para verdim telefonun kahrını çekiyorum... Bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim..
Yazilimsal sorun o :@ ilk aldığımda yoktu (4.2 de) sonradan geldi bazen bende deliriyorum bazen de foto çekme tuşuna basınca odaklanıyor ama fotoğrafi çekmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
telefonun depolama birimi dolmuştur, bende de aynı sorun vardı, diski boşaltınca normale döndü, tavsiyem her çektiğin videoyu pc ye at ...
en son 4.4.4 sürümünde ki .128 yazılımını yükledim bende bikaç kere oldu sonra düzeldi kendi kendine şimdilik bişey yok
Bende de sıklıkla tekrar ediyor.Yazılım sorunu
bendede oluyor telefon kafasına göre takılıyor bazen resim çekmiyor Z1 aldım ama okuyan arkadaşlar aman diyim almayın bu telefonu koca bi hiç bu telefon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme