Şimdi Ara

xperia z1 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba telefonla uğraşırken xperia bağlantı>usb bağlanabilirliği> usb bağlantı modunu değiştirdiğimde telefon ve hafıza kartında ne kadar belge, resim, müzik, video varsa hepsi gitti. hafıza kartını okuyucu ile taktığımda hiç bir şey görünmüyor. bomboş. tam da bunların yedeklerini almaya çalışırken olması kötü oldu. Allah'tan sadece nisan ayında çekinilen fotoğraflar gitti. yardım ederseniz sevinirim...
     xperia z1 yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: scuderdia

merhaba telefonla uğraşırken xperia bağlantı>usb bağlanabilirliği> usb bağlantı modunu değiştirdiğimde telefon ve hafıza kartında ne kadar belge, resim, müzik, video varsa hepsi gitti. hafıza kartını okuyucu ile taktığımda hiç bir şey görünmüyor. bomboş. tam da bunların yedeklerini almaya çalışırken olması kötü oldu. Allah'tan sadece nisan ayında çekinilen fotoğraflar gitti. yardım ederseniz sevinirim...
     xperia z1 yardım

Böyle bir hata almış olman şaşırtıcı doğrusu orada sadece usb modunu seçiyorsun başka birşey yapmadığından eminmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Yok, başka bi şey yapmadım. Andorid 4.4.4'deyken aynısını bi kaç sefer yapmıştım onda bi şey olmamıştı. Yine aynısı olacak umuduyla yaptım. Hepsi gitti.
  • quote:

Yok, başka bi şey yapmadım. Andorid 4.4.4'deyken aynısını bi kaç sefer yapmıştım onda bi şey olmamıştı. Yine aynısı olacak umuduyla yaptım. Hepsi gitti.

Gitmemesi lazım aslında ama pc componion la vs sıfırlama falan yapmadığına eminsen niye gittiğini söyleyemeyeceğim maalesef çünkü o ayarla dosyaların hiçbir alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Pc companion ile sadece güncelleme yaptım. Başka da bi şey yapmadım. Bi tek tamam deme harici. Bende anlamadım. Hepsi bi anda oldu bitti. Ben şok oldum.
  • quote:

Pc companion ile sadece güncelleme yaptım. Başka da bi şey yapmadım. Bi tek tamam deme harici. Bende anlamadım. Hepsi bi anda oldu bitti. Ben şok oldum.

güncelleme yapınca dahili depolamanın sıfırlanması normal ama sd karttaki bilgilerin gitmemesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU)
    14 yıl önce açıldı
    Iphone 5S Hakkında Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.