Şimdi Ara

Xperia Z2 Compact sertifika onaylarında görünmeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha cihaz çıkışı ile ilgili resmi duyuru bile yok, dedikodu üzerine Sony'yi kötülemek çok doğru değil. Ayrıca bu modele amiral gemi diyen arkadaşlar, amiral olan Z2 bu onun yancısı olacak muhtemelen.

• Z1 Compact alsaydım. Çok fena küfrederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknolojinin hızına yetişilmiyor
  • altı aylık döngu olsa ne olur ben yine alırım hıç umrumda olmaz çünkü malzeme çok kalite ve iyi alir 2 veya 3 sene kulanırım kamera da mini boyutuna göre rakıpsız

• 4.3 inc ekran ile gelirse super olur.

• Z2 compact 4.5 inçle geliyormuş.şu z2 yi biturlu göremedik ne kadar fiyatla geldiğini.
    Adamlar samsungdan önce pazara nüfus edim kaymağı yiyecez demişlerdi.nerde bu z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda bence gayet iyi,yine 720p ekran olursa vede biraz buyurse 4.6inc flan mukemmel olur, ayrica eminim S5 miniden 300~400 pahali olur ama onu fena tokatlar.fiyat yine gorece oahali olur ama hak eder ayni z1c gibi..

Suan L sp yada z kullananlar,nexus4 ve s3 kullananlar,htc one x kullananlar boylece bir sure daha idare edip yada biriktirenler para biriktermeye devam etse iyi bir saglam cihaz geliyor demektir bana gore,zaten sony turkiye iki ay gec getiriyor cihazlari.

Tahminim 2015 eylul ekim gibi gelir ulkemize ve 2000i gecmezse yine guclu ama tepsigibi telefon olmasin saglam olsun diyen kitle icin cokcazip olur..

Milletgereksiz 2k ekranyerine z1c deki 720pyapsa hepimize yarar gpuya batarya yuk olmaz.eger g2 den sonra cihaz alacaksam ve z2c cikali baya olup fiyatindaki ilk siskinlik inmisse,2015 yazinda ciddi dusunurum bu telefonu ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 4 Nisan 2014; 18:59:44 >
  • mcankb kullanıcısına yanıt
    Xperia Z2 piyasaya geç çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

3 ay sonra z3 compact çıkar.

Yani?

• 2500 liradan gelmesin de

• Ezioyu bekleyin beyler

• daha dün çıkarttığı telefona destek vermiyor her ay telefon çıkarıyor. alanın gözüne kaçsın bundan sonra sony
  • yemek te yapıyormu
  • Biri türkiyeye gelir gelmez diğerini çıkarıyorlar
    Samsunga rakip oldu resmen
  • xperia Z de 2013 te çıkmış.

Z

Z1

Z2

amiral gemi çıkarmaktan çok çıkan modellerin defolarını onarıyorlar.
  • Her ay yeni bir amiral gemisi

• sony baktı kimse z1 compact'a rakip çıkaramıyor,kendi rakibini kendi geliştirdi
  • Metal kasayla geliyormuş, yine donanım açısından da sağlam bir cihaz geliyor anlaşılan..

Z2 Compacta da amiral gemi diyen teknoloji cahillerini de gördük ya artık..

Sony Z2'den sonra Z2'nin revize minisini yani Z2 Compact'ı tanıtınca Sony 3 ayda bir amiral çıkarıyor oluyor da, peki ya Samsung S4'den sonra Note 3'ü tanıtınca ne oluyor, hiç düşünebildiniz mi? Sizce her ikisinin de kullanıcı kitlesi aynı mı? Aynı kitleyi mi hedef alıyor?
  • akıllı adam 2 yıldan önce telefon değiştirmez. 2 yıl ideal bir süre gerçekten. 2 yıl içinde teknoloji ilerlemiyor sadece makyajlanıyor. bence her kullanıcı böyle yapmalı. şimdi biri çıksın ve bana söylesin 3 yıl önceki i4s'te ve s3'te yapamadığın halde i5s'te ve s4'te yapabildiğin çok gerekli bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 5 Nisan 2014; 0:15:06 >
  • baktılar millet senede 2 telefon değiştirir hale gelmiş.markalar da aralıksız model yeniliyor.burada kaç tane gördüm adam note3 almış iphone6 çıksın hemen aliyim ya da g2 almış s5 çıksın aliyim diyor.hiç şikayet etmeyin,bunun sorumlulu bilinçsiz tüketicidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.