Şimdi Ara

XPERIA Z2 İLE LENOVO P70 ARASINDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben erciyes'te bilgisayar mühendisliği okuyorum. Artık telefon değiştirmenin vakti geldi. Xperia z2 ler 1400 den aşağı yok. Çok hoşuma gidiyorlar fakat çok pahalı benim için. Lenovo p70 var. Kamerasını da inceledim hoşuma gitti. Onun fiyatı daha uygun 800 lira. Sizce hangisini almalıyım. P70 i uzun süre kullanabilir miyim? z2 alırsam israf etmiş olur muyum acaba. Teşekkürler iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Merhabalar. Ben erciyes'te bilgisayar mühendisliği okuyorum. Artık telefon değiştirmenin vakti geldi. Xperia z2 ler 1400 den aşağı yok. Çok hoşuma gidiyorlar fakat çok pahalı benim için. Lenovo p70 var. Kamerasını da inceledim hoşuma gitti. Onun fiyatı daha uygun 800 lira. Sizce hangisini almalıyım. P70 i uzun süre kullanabilir miyim? z2 alırsam israf etmiş olur muyum acaba. Teşekkürler iyi günler.

p70 f/p ürünüdür. Yazılım konusunda belki bazı sıkıntılar yaşayabilirsin ama üzmez seni, parasının hakkını verir. 4000 mah. batarya ile telefon elinden düşmez. Ama z2 ye göre kamera ekran performan o kadar iyi değildir. Fakat arada çok bariz farklar yoktur. Öğrenci adamsan telefona o kadar para verme. Al p70'i otur aşağı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SirSdü

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Merhabalar. Ben erciyes'te bilgisayar mühendisliği okuyorum. Artık telefon değiştirmenin vakti geldi. Xperia z2 ler 1400 den aşağı yok. Çok hoşuma gidiyorlar fakat çok pahalı benim için. Lenovo p70 var. Kamerasını da inceledim hoşuma gitti. Onun fiyatı daha uygun 800 lira. Sizce hangisini almalıyım. P70 i uzun süre kullanabilir miyim? z2 alırsam israf etmiş olur muyum acaba. Teşekkürler iyi günler.

p70 f/p ürünüdür. Yazılım konusunda belki bazı sıkıntılar yaşayabilirsin ama üzmez seni, parasının hakkını verir. 4000 mah. batarya ile telefon elinden düşmez. Ama z2 ye göre kamera ekran performan o kadar iyi değildir. Fakat arada çok bariz farklar yoktur. Öğrenci adamsan telefona o kadar para verme. Al p70'i otur aşağı :)

Teşekkürler hocam sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +3
  • Hangisini tercih ettiniz ? Kardeşime alacaktık fiyat uçtu gitti O paralara biraz daha katıp ya Z2 alacağız ya da Zenfone2
  • P70 al bence
  • lenovoyu bilmiyorumda z2den su geçirene kadar hiç şikayetim yoktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.