Şimdi Ara

Xperia Z2 yan tuşlar şarj bölümü dahil hiçbir kısmı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonumu gece şarja koydum (dock ile)
    gece 12 gibi şarjdan çıkardım % 100 dolmuş yattığım odaya aldım sabah 4 gibi kalktığımda açma kapama düğmesine bastım açılmıyor.
    uzun bastım yine yok.

kendimi başka bir numaradan aradım telefon çalıyor. sıkıntı yok.
    tekrar şarja taktım baktım şarjetmiyor.

yani diyeceğim o ki telefonun sol kısmındaki;
    açma kapama
    ses düğmesi
    fotoğtraf çekme tuşu

sağ tarafındaki;
    dock ile şarj ünitesi
    normal şarj bölmü hiç tepki vermiyor.

nedir acaba?

bu arada telefonumu aldığımdan buyana hiç suya sokmadım hatta su ile temasından uzak tuttum hep

DÜZELTME: Tuhaftır telefonun sim kartını çıkarttım telefon kapandı taktım yeniden açıldı
    tuşlar çalışmaya başladı.

Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLuuberzone -- 13 Nisan 2015; 8:24:24 >

• cLuuberzone kullanıcısına yanıt
    Konu kilit değil :-).https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104710044&p=1#104738096 bu arkadaş da donma sorununa benzer bir şeyi aynı yöntem ile çözmüş. Ben olsam o sim kartı çoktan rahmetli etmiştim :-). Z2 konusunda da birisinin yavaş internet sorununu 4g 128 kb sim kart alarak çözdüğünü okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah sağolasın
    bir daha böylesi bir sorunla karşılaşırsam sanırım simkartı değiştiririm
  • hay allah razı olsunkardeş senden. bende aynı sıkıntıyı yaşadım. tam servise gönderiyordum senin dediğin gibi yaptım düzeldi.eyvallah.
  • sorun kesinlikle simkart yuvasından ama niye olduğunu çözemedim simkartı çıkartmaya çalıştım çıkaramadım ama telefon açıldı hiç uğraşmadım daha da
  • Hay Allah razı olsun ya...Sabahtan beri kafayı yedirdi telefon. Simi çıkarıp taktım halloldu. Eyvallah.
  • Böyle bir durumda sim kart kapağının altında kırmızı bir düğme var bir kürdanla oraya basılı tutun yeniden açılır sıkıntı kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.