Şimdi Ara

Xperia Z3 Compact Renk ve Mağaza Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta icerisinde alacagim telefonun hangi renk olmasi gerektigine karar veremedim arkadaslar. Aslinda aklimda turuncu vardi ama biraz daha az uretildigi icin bulmak daha zor gorunuyor, bu konuda kararsizim. ayrica telefonun su an mm teknosa ve vatandaki fiyati ayni 1450 tl. internetten almayi dusunmuyorum ankarada yasiyorum eger bundan dsha dusuk fiyatta bir yer varxa gidip alabilirim. Baslikta yer vermedim ama ekran koruyucu olarak kutudan cikani kullanmali miyim yoksa su aralar moda olan cesitli markadaki koruyuculari mi tavsiye edersiniz ? Manyetik sarj kablosu almali miyim bazi kullanan arkadaslar usb kismini surekli acip kapamaktan su gecirmez ozelligini yitirebildigini soylemislerdi. Simdilik sorularim bu kadar.
    İyi forumlar.

• bence beyaz
  • bende sizin gibi Allah nasip ederse 1hafta içinde alacağım ben bizdeuygun.com'dan almayı düşünüyorum 1335tl şuanda o zaman ne olur bilemem en uygun bu geldi gözüme.Teknosa falan pahalı satıyor onlardan almayı düşünmüyorum bende renk konusunda kararsızım turuncu yeşil almam ama siyah ve beyaz arasındayım.
    manyetik sarj alacağım büyük ihtimal birde ön ve arkaya şu film yerine cam takıyorlar ya ondan taktırmayı düşünüyorum.
  • bence siyah aldım arife günü siyahı çok şık
  • ben konya dan aldım

vatan, bimeks, media markt, sony center hep 1450 tl. bende sony center dan aldım, satıcı arkadaş kurarken baya yardımcı oldu.

beyaz yada siyahı tavsiye derim. hem ikinci el olarak satarken iyi olur hemde klasik elbise giyince sırıtmaz.
  • hocam konuya bir süre cevap gelmeyince ilgilenmemiştim kusra bakmayın , geçen hafta media markttan siyah aldım ben de ayrıca temperli cam taktırdım , cayır cayır kullanıyorum
  • bakır rengi en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bakyr rengi bence de
    Magaza olarak teknosa da 1449 tlye ve kasko da yaptirin bence
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 29 Temmuz 2015; 13:41:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkçıoğluna git bilader 100 lira ucuz olur heryerden.

• ben de bugün bimeksten aldım siyah. 1449 Tl.

Daha açmadım bile. Paketi bir açtım çıkan kulaklık beni yıktı. Normal bimilyoncularda satılan 1.5 tlilik çakma sony kulaklıklar gibi.

sizin de mi öyle ?

Manyetik kablo bakıyorum şimdi.
  • yucelnet kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kulaklık vasat bir şey ya. Manyetik kablo hepsi burada da var hocam ışıklı falan ona bi bak istersen güzel kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kızmamak elde değil.

sen deheşt derece müthiş bir telefon üretiyorsun. ses ve kamera sistemleri de öyle. Ama yanında kalk milattan kalkma sony walkmanlarda olan kulaklıktan ver. Hadi onu geçtim. Sen su geçirmez telefon üretiyon yanında normal jarj kablosu veriyon. Hiç mi beyinleri yok bunların acaba ya.

Ama mail atacam bunlara biraz saydıracam.

hepsiburadaya bi bakiym.
  • yucelnet kullanıcısına yanıt
    bazı ülkelerde sağlam gürültü engelleyici kulaklık çıkmış hocam öyle diyolardı. bize ait bişey bu
  • o ışıklı olan bitmiş hepsiburada.com'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: andezitt

Aynen hocam kulaklık vasat bir şey ya. Manyetik kablo hepsi burada da var hocam ışıklı falan ona bi bak istersen güzel kaliteli

Hocam ben aldim manyetik kablo sarj etmiyor surekli oynuyor ve sonucta sahte benim aldigim sony markaliydi fakat sony uretmiyor ustune sony yazip gonderiyorlar suya sokmayacak arkadaslara tavsiye etmiyorum, suya sokacaklar da kablo degil paraya kiyip dock alsin kablo cok kullanissiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

ben de bugün bimeksten aldım siyah. 1449 Tl.

Daha açmadım bile. Paketi bir açtım çıkan kulaklık beni yıktı. Normal bimilyoncularda satılan 1.5 tlilik çakma sony kulaklıklar gibi.

sizin de mi öyle ?

Manyetik kablo bakıyorum şimdi.

Ben creative ep630 kullaniyorum telefondan cikani acmadim bile ama bana orta kalite gibi gelmisti. Eger muzik dinleyecekseniz kendi kullandigimi oneririm fakat mikrofonu yok gorusme yapacaksaniz baska bir sey dusunun
  • hafıza kartı olarak ne aldın ?

şu an benim elimde sandisk ultra 8 gb var u1

yetmez sanırsam bu? resim ve video boyutları yüksektir.
  • Ben ıthalatcı aldım bı hafta once kutusu frlan almanca galıba almanya ıthalatı kulaklıgı cok kalıtelı duruyor kutu acılımlarına baktım onla alakası yok cok kalıtelı

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

hafıza kartı olarak ne aldın ?

şu an benim elimde sandisk ultra 8 gb var u1

yetmez sanırsam bu? resim ve video boyutları yüksektir.

hocam hafıza kartı almadım ben zaten telefonda yeterli yer var bana göre , ama alacağım diyorsanız 8gb işinizi görmez . Kullanım alanına dikkat edin alırken geleceği de düşünün telefon 128 gb a kadar destekliyor fakat okuma / yazma hızına dikkat etmenizi öneririm alırken çok önemlidir . Ben illa da kullanacağım dersem diye ebayden 1 dolara otg kablosu aldım flashı bağlar takılırım gerekirse , öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.