Şimdi Ara

xperia z3- one m8- iphone 6 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. 3 4 senedir kullandığım sony ericsson xperia neo v telefonum var. baya eskittim kendisini. aşırı derecede yavaşladı telefon yani menüde sayfa değişimlerinde dahi takılmalar oluyor. rehberi açması için 6 7 sn. beklemem gerekiyor. bunları niye anlattım? çünkü yeni bir telefon almayı düşünüyorum. ve aldığım telefonun beni 3-4 sene sıkıntısız götürmesini istiyorum. o kadar zengin adam değilim ben 6 ay sonra yenisini alamam. yani şu an kullandığım telefon gibi olmasın. bunun sebebi sony markasından mıdır yoksa android kaynaklı mıdır ben bunu öğrenmek için açtım konuyu. yani sony kullananlar varsa uzun bir süredir durum nasıl? bu olay benim şansıma mı denk geldi? yoksa androidlerde genel olarak böyle bir sıkınıtı var mı. vereceğiniz cevaplara göre başlıkta belirttiğim 3 telefondan birini alacağım. hepsinin özelliklerini biliyorum o yüzden özelliklerine kıyasla bunu al şunu al demeyin 3 telefonda beni çok güzel idare edecek lazım olandan fazla 3ününde özellikleri. ben uzun ömürlü telefon istiyorum sadece.
    kısacası konunun başında yaşadığım sıkıntı android deyse iphone alıp geçecem yok değilse o özelliklere o kadar para vermeninde alemi yok. sony deyse m8 alacam. ha bana denk geldiyse ne androidte ne sony de genel bir sıkıntı yoksa z3 alacam. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

• 4 sene gibi abartılı bir sure götürme ihtimali dusukde olsa aralarında en uzun idare edicek iPhone 6 dır. Ama biraz daha bekleyip iPhone 6S alırsan ve 6S de 2 GB RAM le gelirse %99 4 seneyi çıkarırsın diyebilirim sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu 6s yakın zamanda çıkar mı ve çıkınca fiyatı nerelerde olur kaç senedir hiç takip etmediğimden bilmiyorum.
  • iPhone 6 eğer güncelleme yapmazsanız 3-4 sene götürebilir.
  • Sizi zorlamayacaksa ip6 alın. 6s haziranda üretime başlayacakmış.

• Android kullandın
    Bence şimdi IP al..
  • İphone 6 öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone 6 al uzun yıllar kullan
  • Uzun süre kullanıcam diyosan kasma olmasın diyosan iphone 6 al.
  • ios işletim sistemi en stabil, hızlı işletim sistemlerinden. ayrıca virüs vs sorunu en az olan ve genelde en güzel oyunlar ve diğer uygulamalar ios için oluyo.

ama benim başka bi sorum var. telefon fiyatları yazın bayağı düşer mi yenileri çıkınca? yoksa bu doların artışı yüzünden fiyatlar şimdiye göre çok düşmez mi? yani şimdi almakla yazın almanın çok farkı olur mu? (tabiki şu anki modeller hakkında konuşuyorum)
  • Bekleyebiliyorsan iphone 6s öneririm, batarya performansı muhtemelen biraz daha iyi olacak ve en önemlisi 2gb Ram konması bekleniyor, öyle olduğu takdirde 4 sene gider.

Benim şu an kullandığım iphone 5, piyasaya çıkalı 2.5 yıl olmasına rağmen hala yağ gibi akıyor, performansından kamerasına hala çok memnunum ama hafıza, ekran boyutu ve şarj kafayı yedirtebiliyor hatta htc m8'e bayağı yakın sayılırım bu aralar yada iphone 6s bekleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 android olarak..
  • iphone almamamın 2 nedeni itunes ve arttırılabilir hafızasının olmaması. bunlar dışında her konuda her telefondan iyidir bence. android de hiç bilmiyorum herkes başka bi şey diyo seçenek çok
  • Bence iphone al cunku satsan 2.eli fazla deger kaybetmiyor birde androidten daha uzun sure goturur.

• 4 sene uzun bir süre değil ben galaxy wonder i tam 3 sene kullandım ve şuan z3 aldım çok memlunum. Bence kasma olayı eskide kaldı artık işlemciler güçlü ramler yüksek, Android almandan yanayım. Benim kuzenimde iphone 6 var çocuk pirize bağlı yaşıyo o 3 kez şarz ederken ben z3 de tek şarj ile takılıyorum. Senin tercihin ancak ios ile android arasında fark gittikçe kapanıyor ha telefonu ilerde satarım dersen iphone 6 derim ama onun dışında diğerlerine göre hiç bir artısı olmayan bir telefon sadece ismi var
  • İp6

• bence beğendiğini al
    o takılma sorunu cihazının android sürümünün eski olması ile alakalı ayrıca telefonun içindeki parçalar da eskiyor.
    android kasmayı giderek azaltıyor. iphone da ise çok çok az da olsa kullananların kasma yaşadığını gözlerimle gördüm.
    htc ler ios un andoid versiyonu diye anılıyor. sony de çok stabil ve de içinde işine yarayacak birçok özellikle geliyor. bi de garanti meselesi var onu da göz önünde bulundur derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 18 Mart 2015; 18:52:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.