Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefon alacağım ama telefon daki amacım kamera. Yani simdi siz diyebilirsiniz o zaman git fotoğraf makinesi al diye ama foto mekineleri çok büyük ve her zaman da insanin yaninda olmuyor. Benim gözüm z3 compact ama fazla da param yok. Simdi z1c ve z3c kameraları ayni ama fiyatları baya farklı. Sizce kamera isteyen birisi z1c mi almalı z3c mi almalı. Yada bu telefonların kamerasından daha iyi ama fazla büyük ekranlı olmayan telefon varsa önerir misiniz. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 bu ay içinde çıkarsa z1 in fiyatı ne kadar düşer teknosa vatan gibi yerlerde ? tahmini olan z1 alacamda bu ay içinde :) şu an 1800 z1
  • sa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 7 Ekim 2014; 0:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_şahin

Ekran hala soluk ısrarla TFT herhalde..

Ekran Z2 de de IPS di. Z3 de de IPS. Artık bilmeden yorum yapmayı bırakın.
  • Dün Ankara Kentpark'taki Sony Center'a sordum Z3 ve Z3c telefonları.

Fiyatlarının kesin olmamakla birlikte 2300 ve 2199 TL olarak gelebileceğini söyledi. Bu fiyatların sıkıntı yaracağını söyledim ancak Z3c 'ı baya bekleyenin olduğunu çıktığı anda çok yüksek taleple satışı olacağını söyledi. Çalışan arkadaş bu cevapları benim ısrarlı sorularım üzerine verdi, yani reklam amaçlı hemen atlamadı .

Z3c piyasayı sallayacak gibi duruyor, elde inceleyince beklediğimiz gibi çıkar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic_frost -- 7 Ekim 2014; 10:36:50 >
  • 2200e piyasayi 3,1 lik sallar anca.oyle bir hata yapmazlar insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

quote:

Orijinalden alıntı: yasakbölge

Nerden başlayayım, KARDEŞİM ! Yazdıklarınızın her kelimesi, hepsi ama hepsi yanlış ve kafadan sallama. Mecazen söylseseniz bile bu kadarda saçmalanmazdı.

1-Hadi z1 ve z2 çerçevesi için deseniz anlayacağım ama z3 çerçevesi ile g3 çerçevesini yan yana koyun. Youtube yazın orada g3 ve z3 kıyaslaması var. Eğer gözünüz bozuk değilse çerçeveye laf etmenizin ne kadar uyduruk olduğunu, bu ezbere olan kelimenin saplantı haline geldiğini anlayacaksınız. G3 ünki o kadar az bir farkla inceki . Yani z3 su ve toz geçirmez olacak. Ayrıca 7.3 mm olacak. Kasası haleflerine ve kendi boyutlarına göre çok hafif olacak. Ama siz bunları görmeyeceksiniz. Bu nasıl mümkün olsun. Burda sony i savunmaya bile gerek yok. Siz bunları görememeniz bilginizin eksikliğinden kaynaklanıyor malesef.
    Kıyaslama videosunu da atayım bari, belki yine atıp tutarsınız.
    1-http://www.youtube.com/watch?v=FDWiGd0a_9w
    2-http://www.youtube.com/watch?v=Tv-bChu4b9Q
    2-Ekran kalitesi z2 den çok daha iyi. Ekran kalitesinin geri kalır bir yanı yok. Bu sıkıntıyı z2 ile aştı.

3-2 ayda bir amiral gemisi bildiğin yalanın amirali. 6 ayda bir çıkıyor ve Türkiye ye daha geç geliyor. Z1 ve z2 arasındaki süreye bakmanız yeter.

4-Zarar diye tutturduğunuz, astronomik zarar diye açıkladığınız terimleri nereden uydurdunuz ? Bir iki haber sitesinde zarar açıklandı haberlerine bakarak, ne değişik , alakasız , abartılı terimler kullandınız öyle...

Gelelim kendi görüşüme, z1 üzerine z2 yi yaparak eksikliklerini giderdi Sony. Daha sonra z3 çıkardı ve z2 nin eksikliklerini giderdi. Bu sefer tam olmuş diyebiliyorum. 7.3 mm kasaya en yüksek toz ve su dayanıklılık sertifikasını koydu daha ne olsun. Bu kadar büyük bir kasa İphone 5s ile aynı incelikte daha ne olsun. İphone 6l daha büyük olmasına rağmen arada mikron derecede , hatta 1 mm nin yarısı daha olmayan , çok az bir farkla ince iken, kasaya 3000 mah pili dahi koyamamış . Ama aynı boyutlardaki z3 7.3 mm ye 3100 mah pl koydu.
    Kameraya gelince, z1 ile başlayan serüven z3 ile beraber daha ileri seviyeye taşınmış. ( 25 mm lens ) yani z1 ile kıyasalanacak amiral gemileri z3 ile şuan kıyaslanamaz.

Ses kalitesine gelince btekin testleri var. Yine youtube den bakın. Su ve toz geçirmez olmasına rağmen neredeyse aynı db de ses kalitesi sunan bir cihaz. Ayrıca kaliteli bir ses sunuyor.
    Yine atıp tutma olasılığına karşı bir video
    http://www.youtube.com/watch?v=Dmy-lZjlz6M

E daha ne eksiği var ? Ne yapılmamış ? Hadi senin dediğin gibi 2 ayda bir çıkarmış olsun ( büyük bir yalan ama hadi olsun ) sonuçta z3 çok kaliteli bir cihaz olmuş.

Yani ne desem bilemedim. Sizin bence hiç bilginiz yok. Haber başlıklarını okumanız sizin bilgi almanız için yetiyor galiba. Siz bence hiç bir telefon konusuna yazmayın çünkü aşırı derecede doğru olmayan cümle içeriyor.

Eleştirin, yapıcı olsun, eleştirin bilgi versin, eleştirin eksiklikleri söyleyin... Sizin ki ise, dur şunu sallayayım, şurdan da saçmalayayım...

Ek, bu sitede hiç birinin babasının firması değil sony. Genel olarak, herhangi bir markanın altına , öyle yalan yanlış şeyler yazanlar vardır ki, herhalde bunların babasının bir firması var. Savunanların değilde , anlamsızca kötüleyenlerin firması var gibi geliyor. Açığa çıkmasın diyede , kimse savunmasın , sony ( yada diğer markalar )babanızın firması değil yazıyorlar herhalde. Bu da bir çakallık sanırım :)

2 ayda bir amiral gemisine yalan demişsin,daha Z2 Türkiyeye gelmeden Z3 sızıntı ve söylentileri çıkmadı mı ortaya
    Bu söylentileri duymadan Z2 alan adamın birkaç ay sonra telefonunu çöp etmek hangi iş ahlakına sığar
    Hadi bunları geçtik,bakıyorsun her yeni çıkan amiral gemisine,aralarında aha da bu yeniymiş diyebileceğin bir fark göremiyorsun.Yazmışsın oraya yok sensör gelişti yok pil 100-200 mah arttı.Yahu Z1'de 20.7 Mp G Sensor ile çıktı Z2'de Z3'te.Adamlar her yeni amirale aynı sensörü yazılımsal olarak iyileştirip yeni birşeymiş gibi iteliyorlar ve eski modellere bu iyileştirmeleri VERMİYORLAR.Sizde zannediyorsunuz ki yeni bir şey varYazıktır günahtır,Sony size yardırdı diye milletide bu kazığın üstüne atmayın.Geçen sene 2200'e satılan Z1'i şimdi 1200'e görenler gibi milleti ağlatmayın.O hela ekranlara 2000+ vermek yerine Samsung'un 400-500 liralık telefonlarına yönlendirin.Z3'ün çerçeve yandan inceldi diye G3'e hakaret etmeyin.Alttaki üstteki boşlukları gözüm görmez demeyin.Hele hele Sony'nin zararlarını ben ve benim kandıracağım potansiyel Sony zedelerle kapatacağım hiç demeyin.Ayıptır yahu
    Bakın şu Z3'ün alt ve üst çerçevelerinehttp://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3-6539.php
    Bunlarda sizin kapatmaya çalıştığınız inanmadığınız zarar haberleri
    http://shiftdelete.net/sony-zarar-beklentisini-3-kat-artirdi-54831
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27220583.asp
    http://www.radikal.com.tr/teknoloji/sonyden_inanilmaz_zarar-1213243
    http://www.milliyet.com.tr/sony-den-inanilmaz-zarar/ekonomi/detay/1941677/default.htm

Ha gayret Sonyciler.Donunuza kadar verirseniz kurtarırsınız belki bu firmayı.Kurtaramazsanızda Sony sağolsun,helal olsun dersiniz

Sony'ciler derken ? Hangi firma en iyi performansı veren ürün çıkartırsa onu almaya çalışırız. Amerikan, Kore ve Japonlarla kimsenin özel bir bağı olduğunu sanmıyorum.

Evdeki iki televizyonum Samsung ve LG, Oyun konsolum Xbox, Telefonum ve kulaklıklarım Sony , Tabletim İpad Mini . Hiçbirini senin gibi ölesiye savunmuyorum.

Burdaki insanların Sony'e para kazandırma gibi bir derdi yok.

Senin korsan izlediğin filmlerin hepsini Sony Pictures çekiyor. Bütün elektronik departmanı iflas etse sadece Hollywood ve BluRay ile hala 100 yıllık para rezervi elde eder. Google'dan biraz araştır öğren.

• XZ3 bekleyeni olarak benim fiyat tahminim de z3 2199 , z3c 1999 seklinde , insallah bu ay icerisinde resmi olarak satisa sunulur

Saygilarimla
  • komazec kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatla gelirse fena degil ama diğer mesajlarımda da dedigim gibi kullaklık koymadan sırf telefon ve şarj cihazı ile verise bir anlamı yok cunku bu fiyatın üzerien birde kullaklık fiyatını eklersen ne anlamı kaldı. Artı artık bu ayın icerisi cok geniş bir kavram bu ayın sonuda olabilir yani kasım başlangıcı da olabilir.. sony cok gecikti cok..
  • komazec kullanıcısına yanıt
    eğer z3c 1999 fiyatla gelirse günümüz şartlarına göre bu çok olur ellerinde patlar sonra z1c gibi yine herkes paralelden alır
  • N11'de Z1'in fiyatı 1300 tl, çıkış fiyatı 2200'dü evet yanlış duymadınız ükününüküyüz tülü...

Oha anasını satayım ya, ben 1 yıl önce elimdeki telefonu aynı fiyata aldım ve satmaya kalksam 1300'den fazla eder lea.

Bu Sonyboylar ne yapıyor çok merak ediyorum. Sıfırı düşmüş zaten ikinci el fiyatına, o da yetmiyor sırf markası Sony diye yine değer kaybediyor...
    Bir sene önce aldığınız telefonu 300'den okutuyordunuz anca

Ondan sonra da vay efendim Ayfon pahalı

• Al işte bir okumadığını anlayamayan daha.Arkadaşım bak ne yazmışsın bana ''Evdeki iki televizyonum Samsung ve LG, Oyun konsolum Xbox, Telefonum ve kulaklıklarım Sony , Tabletim İpad Mini . Hiçbirini senin gibi ölesiye savunmuyorum. ''Şimdi dön ve yazımı bir daha oku,hemde iyi oku ve anlamaya çalış.Ben yazımda hangi markayı ölesiye savunmuşum?Cevap!!!Yok tabi.Ben sadece Sony'nin eksikliklerinden ve mesajını alıntıladığım arkadaşın beni alıntıladığı mesajına cevap olarak bunları yazdım.Bana mesajında Sony zarar etmiyor,1-2 haber sitesinde okuduklarınızı gerçek sanmayın türünden mesaj yazmıştı.Bende ona cevaben ulusal haber sitelerinde yakın zamanda çıkan haberleri yayımladım.Sonra sustu kaldıEğer yazdıklarımda yanlış nokta ya da noktalar olduğunu düşünüyorsanız buyrun eleştirin,alınmam gocunmam.Sonuçta forum burası.Ama eleştirilerinizi mantık çerçevesinde ve okuduğunuzu anlayıp öyle yapmanızı tercih ederim.Korsan film olayına gelince bir insanın fikri neyse zikri odur diyorum ve evime taktırdığınız gizli kameradan korsan film izlediğimi görüp burada paylaştığınız için çok utanıyorum

• Bu kadar kavga etmeyin sony mi apple mi diye. Apple Sony'i satın aldı. 8 ay sonra Sony nasdaqta rekor kıracak. burada sony iphone kavgası yapıyorsunuz. apple sony ile android piyasasına giriyor. haberiniz yok.

• @Covani

Hayırlı olsun kardes internet baglatmissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

-z3c ve z3'te olephoebic coating denen bir yontem kullanılmıs, yagi itip bu parmak izi sorununu daha aza indirmek amaciyla yapilmis , cift tarafta dayanıklı cam var bu sefer, z1c'nin ululslararasi versiyonunda arkada plastik vardi cizilme sıkıntısı yasanmıstı yanlis hatirlamiyorsam arkada.

-telefonun su gecirmezligi sizin calisma kosullarınızda bir avantaj olabilir , yıkayabilirisniz en azindan tabi su gecirme riskini goze almak lazım.

-kamera z3c'de daha iyi olacaktir.

-sonylerdede arayuz agir degil ,perfromans dusmesi pek yasanmiyor bildigim.

-z3 ve z3c android l icin subat 2015 deniyor.yalnız yeni bir kullanıcı arayuzu hazirlandigi ve diger telellere gore android l'nin daha gec gelebilcegi konusuluyor.6 ayi bulacagini sanmiyorum ama.ust duzel sonylerde cok fazla guncelleme sorunu yok , misal z serileri en erken 4.4.4 alan cihazlardan ,ayriyetten bircok updatete aliyorlar.

Ben geçen hafta bu telefonu satın aldım evet aynen dediğiniz gibi bu telefonun ekranı çok ilginç! Sanki insanın parmağı kayıyor ekranda parmak izi neredeyse hiç kalmıyor ve ekrana parmak hiç takılmıyor. Daha önce note 3 kullandım ondan ileri geri yaparken ekrana Z3 Compact'a oranla takılabiliyordu yzılımsal takılma değil parmağın cama takılmasından bahsediyorum. Performansa gelince başka bir sayfada belirtmiştim ama burada da belirteyim aşağıdaki grafiklere bakabilirsiniz. Ekran görüntüleri benim telefondan diğer grafikler bu sitedenhttp://www.phonearena.c...enchmark-scores_id54338

• Sony Xperia Z3 Compact batarya sonuçlarım: Ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyorum bir fotoda şarj oluyor görünüyor çünkü ekran görüntüsü alırken USB ile bilgisayara bağlamıştım orada 1 dakikalık bir değişim olabilir. Gsmarena gibi bazı sitelerde çok abartlı batarya sonuçları var nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama herhalde herşeyi kapatıp sadece wifi açıyorlar ekran ışığını sıfıra indiriyor olmalılar bu rakamları ben wi-fi açık 3G açık ekran sona kadar açık ama otomatik ayara getirerek elde ediyorum. Yani kullanım kalitesini düşürecek bir ksıtlamaya gitmiyorum.

• hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Bu jadar uzun sureli batarya surelerini paylasma bence..

Olan var olmayan var,elma armutun fanboylarinin ruyasinda goremeyecegi süreler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Olan var olmayan var,elma armutun fanboylarinin ruyasinda goremeyecegi süreler bunlar.

Sen ne diyorsun :) ekran ışığını kıssam arka plandaki uygulamaları root yapıp kapatsam 3Gyi kapatsam herhalde ekran açık 13-14 saat bile görür bu telefon :) Şimdi aklıma geldi onuda yazayım hareketli arka planda açık :) Eskiden batarya tasarrufu yapacağız diye akıllı telefon akılsız telefona dönüyordu çok şükür Z3 Compactla rahat kavuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxml -- 8 Ekim 2014; 22:38:48 >
  • Z3 compact almakisteyenlere bir uyari: bugun yurt disindan Orange z3c aldim. hava alanina gelirken yolda inceleme firsatim oldu ancak. ondeki kameranin icerisinde tuy vardi. evet tuy vardi. sifir kullanilmamis cihazin icerisinde. sony acisindan rezil bir durum. haberiniz olsun alirken iyice inceleyeiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Helal sana arkadaş

Nick'inde ki adama saygımız büyük ama bu flex 6 fanboyları o adamın bile kemiklerini sızdırıyor

Steve de Sonye hayrandı tüm dünya gibi.. Sayfadaki apple fanboyları Sonynin büyüklüğünü bilse ne bilmese ne.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.