Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye tartışıyosunuz ki?? Alacak olanların yaklaşık %80 i direk alıyo zaten forumdur araştırmadır filan sıfır telefon satışları bi düzene oturmuş gidiyo zaten.o güzel çenelerinizi boşuna yormayın yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    o 0 nokta bilmemneli yüzdeler tüm dünyadaki kullanıcıların yüzdesi değil sonuçta. ne kadar çok olduğunu bilemeyiz bu sorunun. sorun bana kalırsa da bazı üretim hatalarıyla ilgili ama mesela z3te böyle bir sorun yok, compaktta var daha çok ve kullanılan malzeme kalitesi farklı, bunuda biliyoruz. sonuçta bu cihaz şuan için riskli bir cihazdır, bizim gibi insanlar için. yoksa bende aylardır bu telefonu bekliyorum ama dediğin gibi ülkeye gelmesi ve kullanıcı deneyimleri, garanti tavrı vs görmek lazım ortamın durumunu. sonra karar vermek lazım. bakalım ne olacak..

saygılar
  • ben benzer seyler z1 ler icinde hatirliyorum.cebimde duruken catladi filan diye o zamanda konular acilmisti ama genele yayilann bir sorun olmadi.sony ilk defa cam telefon uretmiyor , orda cam tedarikcilerinden gelen camlarin bir kısmında hata olma ihtimali her zaman var.sizin alacaginiz telefonun camında problem olmayacagini kimse garanti edemez ama bu durumda ne olur garantiden ucretsiz degisim olur.bunu vermesi gerekli sonynin.tabi soylede birsey var o camda ki sorunun uretim kaynakli mi oldugu yoksa sen yuksekten mi dusurdun bunu bilemez sony bunlar hep muallak konular ,nasil kanitliycan cebinde catlamanın olustugunu , musteri memnuniyeti acisindan degistirmeli yinede en azindan bir ay filan diye dusunuyorum.esasinda bu cam panelin maliyeti sonye maksimum 50 lira olsun , 50 liraya degistirecen kırılan camı duzgun bir sekilde ama malesef Tr'deki servisler insani soymaya programladıgından bir suru para alirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefy

hocam nedir bu aşırı savunma anlayamadım. "ekranı kolay çatlıyor diyenler olmaya başlamış.." ne demektir ya. yalan mı söylüyor millet. gir oku, az araştır. bir sürü şikayet var işte kullanan insanlarda..

https://dl.dropboxusercontent.com/u/2926416/IMG_0445.JPG
    http://talk.sonymobile.com/t5/image/serverpage/image-id/19205i21A31E17E7C497DA/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1
    http://talk.sonymobile.com/t5/image/serverpage/image-id/19071i49EC0DE9E4AC3EF5/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/4767772/pics/Z3-crack.jpg

forumlar, konular..

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55904325&postcount=7
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55861158&postcount=34
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55861934&postcount=36
    http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/glass-cracking-t2899480
    http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Probable-PRODUCTION-FAULT-glass-broke-from-2cm-drop-add-your/m-p/846827/highlight/true#M525
    http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Cracked-screen/m-p/843849#U843849

not: linkler ekşi sözlükteki "yeni hayat" adlı kullanıcıdan alınmıştır.

Birkaç kişide olsa dersin Kullanıcı hatası falan. Ama hemen hemen her forumda karşına çıkıyorsa sıkıntı büyük demektir. Kim ne derse desin.

• SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    toplam 10 sorun bildirilmis reddit,xda ve sonynin forumunda , buna karsilik belki onbinlerce-yuzbinlerce telefon satti sony.cogu durduk yerde catladigini belirtmis bu sorun hatali uretimi andiriyor daha cok.her satilan telefonda sıkıntı olsa bunun on kati olması gerekti en az.
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Bir ara karalama kampanyası oldugunu dusunuyordum da adamlar SS lerle destekliyorlar.
    uretım hatası da olmus olsa bu kadar cok olmamalı bence.
  • SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    bekleyip gormek en iyisi , eger sorun artarak devam edersen bir sıkıntı olabilir ,zaten burda tel cikana kadar drop testleri vs yapilmista olur az cok bir sıkıntı olup olmayacagi belli olur.
  • Şuan İngilteredeyim telefon 447£'a satılıyor tax free yi düştüğümüz zaman. Fiyatı iyi midir sizce ? gelince 100 lira da açtırma vergisi vereceğim toplam 1700TLye geliyor. Uygun mudur acaba?
    Eğer Siyah veya Bakır renginden alırsanız bu aşağıdakiler hediye olarak veriliyor. Bu hediye olarak verilen 3 aksesuara normalde 40£ demişler ki o da 145TL yapıyor. Benim sorum şu 1700TL fiyat iyi mi? 2.si bu aşağıdaki yazdığım manyetik connectorin artısı nedir?

1- Roxfit book case for Sony Xperia Z3
    2- Sony AN401 Compact Car Charger With MicroUSB Cable
    3- MicroUSB To Magnetic Connector Adapter

Kutu içeriği de şu şekilde

- Sony Xperia Z3
    - EP880 Charger (3 pin UK)
    - EC803 Media Cable (USB - microUSB)
    - Wired Headset
    - Screen Protector
    - Transfer Cable
  • Vayy demek Sony'lerde de çatlama sorunu var. Bakın adamlara bir sorun olduğu zaman hemen bildiriyor, ama burada adam kendi kazığı yiyor ve bunun hırsıyla herkesin aynı kazığı yemesini istiyor.
    Hadi bunları geçin, çok daha beter bir çete var bunlar da fanboy çetesi...
    Bunların zaten daha kendilerine hayrı yok. Bakın işte Öküz gibi çatlıyormuş. Tamam iyi bir bataryası olabilir ama onun dışında aklınıza ne geliyorsa tamamen facia bu Z serisinin.
    Iphone'a olduğu gibi dalga geçeni de olmaz çünkü ahı gitmiş vahı kalmış markayı kim ne yapsın...

• Arkadaşlar ne zaman gelecek memlekete,bi fikri olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Vayy demek Sony'lerde de çatlama sorunu var. Bakın adamlara bir sorun olduğu zaman hemen bildiriyor, ama burada adam kendi kazığı yiyor ve bunun hırsıyla herkesin aynı kazığı yemesini istiyor.
    Hadi bunları geçin, çok daha beter bir çete var bunlar da fanboy çetesi...
    Bunların zaten daha kendilerine hayrı yok. Bakın işte Öküz gibi çatlıyormuş. Tamam iyi bir bataryası olabilir ama onun dışında aklınıza ne geliyorsa tamamen facia bu Z serisinin.
    Iphone'a olduğu gibi dalga geçeni de olmaz çünkü ahı gitmiş vahı kalmış markayı kim ne yapsın...

Senin derdin ne, burda insanlar ülkemize gelmek üzere olan bir telefonun forum başlığında artılarını eksilerini ve satışa başladığı ülkelerde gözlenen sorunlarını tartışıyor.

sen ise her mesajında konuyu saptırıp ilkokul tenefüs sohbetine çevirmeye çalışıyorsun.

Konuyu kirletmeyi bırak artık. Apple'ı sen savunmasanda simitçiden, garsondan milyon dolar kazanan ünlülere kadar herkes alacak üzme kendini bu kadar.

• muho1076 kullanıcısına yanıt
    hocam al...
  • camın çatlaması sorunu, ayrıca görsellere bakarken Z2 de olan lens kayması (hem ön hem arka kamerada) sorununun devam etmesi...

Sony hem hatalarından ders almıyor hem de üzerine yeni sorunlarla bir amiral gemisi üretiyor.

xperia serisi ziyandan başka birşey değil.

Not diğer 3 firma yı da kullanmııyorum. Sadece 2014 başı itibariyle para biriktirip cep telefonu almaya karar verdim. Ancak düzgün, iyi bir cihaz bulamıyorum malesef. Z2 bekledim hayal kırıklığı, M8 yeterli değil, S5 çöp, İP 6 hayal kırıklığı..

Tabi bu arada biriktirdiğim para ile 2. el araba piyasasına bakmaya başladım artık. çünkü o kadar birikti ve bu birikimi böyle çöplere yatırmak istemiyorum.

Ama özeti Sony hatalarından ders almıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

camın çatlaması sorunu, ayrıca görsellere bakarken Z2 de olan lens kayması (hem ön hem arka kamerada) sorununun devam etmesi...

Sony hem hatalarından ders almıyor hem de üzerine yeni sorunlarla bir amiral gemisi üretiyor.

xperia serisi ziyandan başka birşey değil.

Not diğer 3 firma yı da kullanmııyorum. Sadece 2014 başı itibariyle para biriktirip cep telefonu almaya karar verdim. Ancak düzgün, iyi bir cihaz bulamıyorum malesef. Z2 bekledim hayal kırıklığı, M8 yeterli değil, S5 çöp, İP 6 hayal kırıklığı..

Tabi bu arada biriktirdiğim para ile 2. el araba piyasasına bakmaya başladım artık. çünkü o kadar birikti ve bu birikimi böyle çöplere yatırmak istemiyorum.

Ama özeti Sony hatalarından ders almıyor...

amiral gemisi konusunda hem fikiriz ama diğer söylediklerinize katılmıyorum.sony hele xperia serisi ziyan demeniz hiç adil değil evet eksikleri olmasına rağmen sony piyasanın en kaliteli uzun süre kullanacabileceğiniz bir telefondur..xperia serisinin sorunları başında su geçirme problemi ile karşı karşıya gelen kullanıcıların
    telefonu su geçirmez olarak bilip o şekilde kullanmalarından kaynaklanıyor.halbuki telefon suya dayanıklı diye müşteriye sunuluyor.iki kavramı iyi anlamak lazım.

• mesajını suya dayanıklılık konusuyla sonlandırmışsın bende ordan başlayayım. Evet suya dayanıklı diyor su geçirmez demiyor. Ancak kalkıpta reklamında (Z3) cihaz elinde suya dalıp, 4K video yu su altında bile çekebilirsin die de ekliyor. Şimdi burda oluşan algıyı Sony iyi yönetemiyor demek.

Burdan hemen esas konuya yani Sony e haksızlık yaptığımı belirttiğin hususa geçiyorum; Sony'nin oluşturduğu bu algıyla (yani suya dayanıklılıkla ilgili) coluşan cihaz problemlerinde ise hemen 'Sınırlı garanti kapsamı' altında kullanıcı hatası deyip baştan kestirip atan bir teknik servis ve müşteri memnuniyetine önemsememek gibi bir durum varken;

Ayrıca cihazın görsellerinde ve tanıtımlarda kullandığı cihazlar sorunsuz dururken, sattığı cihazların sanki Çin Malı 123. kalite cihazlar gibi lensi yamuk, kasası açık, flaşı kaymış şekilde üretirken; ( Kaldı ki yurt dışı forumlarında Z3 ile ilgili en büyük kasa açıklığı sorunundaki en temel nokta o açıklıktan ışık sızması ile ilgili olduğuna bir çok kullanıcı bildirimine rastladım ki Z2 de sadece kasa açıklığı sorunu vardı.)

işin özeti Sony gibi bir firmanın amiral gemisi olarak nitelendiği cihazı; AMIRAL GEMISI tabirinden çok uzakta bir üretim ve hakkını vermeyen bir teknik destek sağlayıp, prestijli olması gereken bir cihazı sıradan bir hale getiriyorsa;

Ben mi adaletsizim, Yoksa Sony mi adil değil???

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    Nasıl Kasa açıklıgı z3 dede mi kasa acılıgı var yok artık şayet bundada varsa yok arkadaş telefon falan almayacagım. Ya da LG G3 alıp gececegim bune ya dostum yazdıkların dogru ise buyuk hayal kırıklıgı olur cin malı gibi gorunme kasa acıklıgı lenslerin kayması bunlar buyuk problem bu duyumları nereden aldın tam olarak acıklarsan alacaklarada referans olmuş olusun cunku ben z3 bekliyorum z2 deki hatalar fixlendi diye ama okudugum şeyler sanki bana bunlar duzeltilmemiş ve yeni sorunlar eklenmiş gibi gorunuyor canım sıkıldı bak...
  • mustafas42 M kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/z3/help/light-gaps-t2902970

başlığı açan Z3 te kasa açıklığında ekran ışığının sızdığı ile ilgili test edilmesini belirtip olan varmı die soruyor.

dragonfet rumuzu ışık yok ama ben kendi Z3 mü iadeye veriorum çünkü açıklık var dior.

LooksLikeSony rumuzu bir başka forumda kasa açıklığından ışık sızması sorunuyla ilgili 5 farklı şikayet gördüğünü belirtior

istrikerx rumuzu ise 3. DEĞİŞİM CİHAZINDA DAHİ 2 FARKLI YERİNDE AÇIKLIK OLDUĞUNU VE SUYLA TEMASININ 15. DAKİKASINDA ARKASINDAN SU ALDIĞINI BELİRTİYOR...

Ayrıca Z3 lerin bombası camın çok çabuk kırılması ve kullanıcılar bunların görsellerini paylaştığında kamera lenslerine bakıldığında Z2 deki saçmalıkların dewam ettiği BARİZ ve NET görülüyor

Devam Et SONY

Devam edin Sony Fanboyları Z2 den sonra bunlar çok daha güzel hareketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 12 Ekim 2014; 19:52:52 >

• Yine bunları yabancı forumlardan öğreniyoruz. Burada olsa şu sorunlardan birini yazanı küfür edip başka markanın fanboyu ilan ederler.
    Şimdi böyle yazdım diye çok akıllının biri gelip "iSheep seni seni, ayfon da bükülüyor xD" yazacak kaçış yok.
    Böyle bir forum burası...
    Sony bile gelir özğr diler bu kusurlardan dolayı, ama asgari ücrete bile layık görülmeyen fanboylar sanki cihazı babası yapmış gibi savunur.
    Allah akıl fikir versin...

• Arkadaşlar hayret ediyorum sizlere!Tartıştıgınız,dert ettiğiniz şeylere bakar mısınız?Bu mudur yani gerçekten meseleniz?O kadar basit ki iphone muş,sony miş.Fan boylukmuş ,hate boylukmuş bunlar basit meseleler...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.