Şimdi Ara

Xperia Z3 ve Z3 Compact ne zaman gelecek? Fiyat ne olacak? özel röportaj (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam sen şaka mısın. kaç gündür telefon alacağım diye forumlarda geziyorum nereye baksam sen. her markayı bazı hayvanların sevimsiz organlarına sokma çabasında olup ayfon yücelticisi gibi bir algı yarattın bende. sebebi nedir bunun merak ettim ? insanları kendince yanlışlardan döndürüp hak yoluna sokmaya mı çabalıyorsun :)

bir tek batarya iyi he, kalanı facia. vay arkadaş :)

ahı gitmiş vahı kalmış marka sony he. canımsın kardeşim. hehe :)

dediğine katılıyorum bu arada fanboy çetelerine ölüm! :)
  • celtic_frost kullanıcısına yanıt
    bükülme ile kendiliğinden çatlama çok farklı fizyolojik olaylardır dostum. ilk defa üretmiyor elbette ama durum olan bir durum, yani gerçek. bilgiye açmak ve daha da uzman olan kişilerin yorumlarını dinlemek ve ardından da kullanıcı yorumlarında bu konuyada dikkat çekmek gerek. bekleyelim bakalım.
  • resmi olarak 22 ekimde 1799 tl'ye satışa sunulacağı söylenen kompakt amiral gemisi.

• z3c hb gelmiş 1899 tl cik etiket yapıştırmış
    ilk biz kazıklıyalım demişler herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 18 Ekim 2014; 22:38:42 >
  • tarun kullanıcısına yanıt
    z3'üdehttp://www.hepsisony.com/?urun-7356-sony-xperia-z3-|-siyah görmüş olduk. İkiside önsipariş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 19 Ekim 2014; 11:38:10 >
  • Bugün Amazon'dan 515 $'a z3c sipariş geçiyorum. İnşallah sorunsuz gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3COMPACT kesin olarak 22 Ekimde gelicekmi Türkiye ye?
  • tergen T kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki kanunlara göre Gümrükten Kargo ile Telefon geçmesi yasaktır. Sipariş Geçmediyseniz sorun yok ama geçtiyseniz bence iptal edin..
  • SawasHH S kullanıcısına yanıt
    Su anda yurtdisindayim ama telefonu bulundugum yere gondermiyorlar. O yuzden Z3c yerine Z3 siparis ettim.
  • Z3 compact doğu bank piyasasında 1800 tl, ben kullanıyorum, kasa acıklığı yok,haliyle ışık sızması gibi bi durum söz konusu değil,kamera lensinde kayma yok,kasa kenarı z1e göre daha kibar yarı saydam silikonumsu bir malzeme, gayet şık, telefonda herhangi bir kusur göremedim..

• Ne zaman gelecekmiş, fiyatı ne olacakmış? Anlamadık.

• Ne mal adamlarsınız.Hala apple telefonu ne kadar sattı... yok alırsan yatırım yaparsın sattığında...

Ulan maloş : Yatırım içinmi telefon alıyorsun ?

Apple dünya devi ve telefon pazarının devlerinden...

Peki sony akıllı telefon piyasasına ne zaman girdi ?

Sony telefondaki her bir parçayı kimlere hangi ülkelere ürettiyor yada hangileri kendine ait bir araştır

sonra da ayfonu araştır...

Sony nin ekranı çok sağlam kaldıki bu inkar edilemez bir gerçek.. nette birileri kırık camlı resim paylaşmış diye telefonu yerden yere vuramazsın.. ayfon kadar dandik ekranlı kırılgan telefon Y O K ...

Kaldıki bunları rakip firmanın imajını kötüleme adına birileride yapıyor olabilir yada senin gibi ergen (yada ergen beyinli) kişilerde yapıyor olabilir...

burası sanal ortam

ha ben demiyorum ki sony al... ama .ötü .oklu ergen telefonu ayfonun havasınıda yapma burada bize ..kkkküzüm benim

araştırın En sağlamı Nokia sonra sony...

görüntüde kesinlikle sony

samsung son yıllarda .ıçtı iyice

Lg bende varım demeye başladı

Keza HTC hep farkedilemeyen iyi telefonları vardı..senin gibi pahalı telefon maloşları yüzünden arkalarda kaldı.. sadece araştıran bilenler aldı

yani sony de appleda yada diğerleride babanızın şirketleri değil

maloş maloş konuşmayın çürük beyinliler...

gzel güzel videonuzu izler kendi görüşlerinizi insan gibi yazarsınız... ama yoook...illaki pisliğinizi kusacaksınız... İNSAN OLUN AZ İNSAN

Son tahlilde benim favorim Önce v

› S O N Y

• galaxy s5 1999tl diyen arkaşa sesleniyorum istanbul bilişime bak derim 1700tl ye var s5

• arkadaşlar bu telefonu hangi gün satın alabileceğiz ne zaman çıkıcak piyasaya ?

• GÖRECEĞİZ KUTUYA FARKLI KULAKLIK KOYMANIN FİYATI NE KADAR AZALTACAĞINI.

• Sony i karalamak için elinizden ne geliyorsa yapmışsınız ben kendimi bildim bileli sony kullanıyorum w200 den tutun şuan elimdeki L ye kadar ve bugüne kadar arayuzu bu kadar basit kullanışlı sağlam telefonlar görmedim arkadaşlarımda hep samsung var ve hepsi ya kitleniyor yada bir yerleri kırılmış arkadaşım S4 ü masanın üzerinden düşürdü ekran kırıldı ben hergün sağa sola fırlatıp atıyorum tv nin üzerinden düştü kaç defa yolda elimden düştü ve birkaç ezik dışında hiçbirşey yok ısınma konusuna gelince tamam sony daha fazla ısınıyor olabilir faka sony nin çalışma sıcaklığı samsung veya diğer telefonlardan daha yüksek olduğundan kaynaklı bu samsung ve İpon lar aşırı ısındığında ya reset atıyor kitleniyor yada patlıyor faka sony aynı sıcaklıkta hatta daha fazlasında banamısın demiyor aşırı sıcaktan ekran içinde terleme yapan S3 bile gördüm...

• 10:26 kulakligida extra olarak alabilecekler. Bu da guzel ozelliklerden biri!!!!!! Tuketiciyi aptal yerine koymayin allah askina. Icinden kulaklik çıkmayan smartphone. Innovasyonda son nokta. Bu saatten sonra bedava verseler ancak sony kullanıcısı olabilirim. Para harcamaya degmez.

• 6.26 daki Murat abimi banamı öyle geldi :)

• LG G2 ve G3 den sonra bu cam panelin kasaya oranı düşük olan telefonlar bana itici gelmeye başladı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.