Şimdi Ara

xperia ZL den neden hiç bahsedilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xperia ZL xperia z den çok daha güzel bir model neden ondan hiç bahsedilmiyor? Ciddi anlamda hayatımda ilk defa bir cihazı bekliyorum iptal falan mı var acaba??

• Aynı şekilde düşünüyorum . Z den toz ve suya dayanması ve boyut farkı dışında bir farkı yon diye biliyorum. Z yerine ZL yi beklememin nedeni aynı özelliklerde daha ucuz gelecek olması.
    Donanımsal olarak bilmediğim başka farkları var mı ?
  • Xperia ZL, Z'nin bir alt modeli. Ekonomik modeli de diyebiliriz. Boyut olarak daha küçük ve kalın. Ayrıca suya toza da dayanıklı değil. Bunun dışında tasarım olarak farklar var ancak geri kalan özellikler tamamen aynı.

FAKAT, XPERIA ZL AVRUPA'DA SATIŞA ÇIKMAYACAK. AMERİKA VE ASYA PAZARINA XPERIAZ Z İLE BİRLİKTE GELECEK FAKAT AVRUPA'YA GELMEYECEK. ÜST MODELİ XPERIA Z SATIŞA ÇIKACAK. MART AYINDA ÜLKEMİZDE OLACAKMIŞ.
  • haklisiniz,
    suya toza dayanikli olma disinda Z'nin ZL'den bir ustunlugu yok,
    ZL de boyut ve tasarim olarak Z'den daha iyi bence.
    Dolayisiyla Sony cok guzel bir politika izlemis,
    kisinin tercihlerine gore urunun secilmesi.

Alacak olsam, hic dusunmeden ZL'yi alirdim.
  • xperia z 5" ekran
    xperia e 3.5" ekran arkadaş araya koysanıza bi xperia bilmemne harfi 4.3" ekran.bu ne ya.sırf üç tane telefon mu tasarladılar sene boyu.
  • İkisi de aynı inc bildiğim kadarıyla. Fakat ZL daha küçük çünkü Z deki gibi malca bir tasarım söz konusu değil. Ekranı telefon kadar yapmışlar adeta o yüzden gereksiz yer yok çok fazla. Ayrıca o kadar kalınlık hiiiç önemli değil. ZL gelsin bir an düşünmez alırdım.
  • ben de ZL diyorum . Millet ne aç mış su geçirmezlik olayına güzelim tekefon su geçirmezlik olayına heder olacak yazık yaa. ayrıca zl 64 gb destekliyor z 32 gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin den gelecek iphone
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.