Şimdi Ara

XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) - 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcak olmasa da ihtiyacı olanın alabileceği bir rakam diye düşünüyorum.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07SNNFD4N/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sıcak olmasada diye sıcak fırsat paylaşmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

Sıcak olmasada diye sıcak fırsat paylaşmak
    Piyasadan %10 civarı daha ucuz makul bence
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Senin kadar sıcak değil.
  • Adata almayın kesinlikle. 256 GB XPG SSD aldım resmen 90 dereceleri görüyor resmen alev alıyordu sıkıntı şu aldığınız yere hemen iade edemiyorsunuz servis formu istiyorlar. Neyse servise yolladım servis baştan savma üründe sıkıntı yok diye geçiştirdiler. Bir rica minnet arena bilgisayardaki ürünü inceleyen teknisyenle görüştüm ürünün ısındığına dair video falan attım ispatladım da sağ olsun kusurlu raporu verdi, bende satıcıdan para iadesi aldım. Ama o süreçteki sıkıntılar da yanıma kar kaldı. Windows yükleme, montaj vs.. Kesinlikle bir daha bu tür dandik markaların yanına yaklaşmam. Şimdi Corsair aldım deli fişek gibi, maşallah takır takır çalışıyor.

• sıcak tabi ki çünkü rgb sayesinde baya ısınıyor performans kaybına yol açıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Adata almayın kesinlikle. 256 GB XPG SSD aldım resmen 90 dereceleri görüyor resmen alev alıyordu sıkıntı şu aldığınız yere hemen iade edemiyorsunuz servis formu istiyorlar. Neyse servise yolladım servis baştan savma üründe sıkıntı yok diye geçiştirdiler. Bir rica minnet arena bilgisayardaki ürünü inceleyen teknisyenle görüştüm ürünün ısındığına dair video falan attım ispatladım da sağ olsun kusurlu raporu verdi, bende satıcıdan para iadesi aldım. Ama o süreçteki sıkıntılar da yanıma kar kaldı. Windows yükleme, montaj vs.. Kesinlikle bir daha bu tür dandik markaların yanına yaklaşmam. Şimdi Corsair aldım deli fişek gibi, maşallah takır takır çalışıyor.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2020; 15:10:55 >
  • Her boka rgb eklerlerse böyle olur. Firmanın suçu yok tabi burda, hata her parçada çocuk gibi zırlayıp rgb isteyen kullanıcıda.
  • Evet 240 GB versiyonu
  • Isınması en büyük problemi gibi.

Kulaklık düşünenlere iyi fiyat
    www.amazon.com.tr
    Razer Hds Kraken X Oyuncu Kulakliği: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Razer-Hds-Kraken-Oyuncu-Kulakli%C4%9Fi/dp/B07RMBB4HM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 12 Nisan 2020; 14:20:21 >
  • şu anda bu ssdyi kullanıyorum . açıkçası almadan önce de bu yorumları gördüm ısınma problemi ile ilgili ama fiyat performans olarak ucuz olduğu için bir de amazon garantisi olunca aldım .

ürünün rgbleri kapatılıyor o konuda sorun çıkarmaz aida64 testinde tam yük altında 60 dereceleri geçmedi kasamın havalandırmasının fazla iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü ssd nin tam üzerinde ekran kartım var sıkıntı çıkmadı

fiyat olarak 660 a almıştım şimdi tekrar sipariş verdim geleni iade edeceğim .

XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) - 599 TL

• M2 arıyordum bende ikinci ele 500TL vereceğime bunu aldım. Sağolun paylaştığınız için.
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    kardeşim eğer ilgileniyorsan aldıysan veya alacaksan 3.5mm girişli kulaklık tavsiye etmem
    bu aşağıdaki linkte usb olanı var razer alacaksan en azından bunu al öveni çok gömeni yok.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07YT122DS/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    3.5 mm girişini görmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 12 Nisan 2020; 15:57:37 >
  • M2 slotunuzun nerede olduğuna ve kasa havalandırımanızın durumuna bağlı olarak sıcaklık durumu değişkenlik gösterebilir. Bende de var aynı ürün ve sıcaklığı alt resimdeki gibi.

• bende sx8200pro 512 gb var boşta 30-33 derecede çalışıyor en fazla 45 derece gördüm. rgb modellerin hepsi ısınıyor rgb açıkken
  • ne bu nvme sevdası hem sıcak çalışıyor hem o üstünde yazen hızın hiç bir anlam ifade etmiyor ve bundan haberiniz yok
    boşa verilen para onun yerıne gidin bi sağlam sata 3 ssd alın kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Adata almayın kesinlikle. 256 GB XPG SSD aldım resmen 90 dereceleri görüyor resmen alev alıyordu sıkıntı şu aldığınız yere hemen iade edemiyorsunuz servis formu istiyorlar. Neyse servise yolladım servis baştan savma üründe sıkıntı yok diye geçiştirdiler. Bir rica minnet arena bilgisayardaki ürünü inceleyen teknisyenle görüştüm ürünün ısındığına dair video falan attım ispatladım da sağ olsun kusurlu raporu verdi, bende satıcıdan para iadesi aldım. Ama o süreçteki sıkıntılar da yanıma kar kaldı. Windows yükleme, montaj vs.. Kesinlikle bir daha bu tür dandik markaların yanına yaklaşmam. Şimdi Corsair aldım deli fişek gibi, maşallah takır takır çalışıyor.
    1 yıldır kullanıyorum. Üstelik İTX sistemde. 55 derece üstünü görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ne bu nvme sevdası hem sıcak çalışıyor hem o üstünde yazen hızın hiç bir anlam ifade etmiyor ve bundan haberiniz yok
    boşa verilen para onun yerıne gidin bi sağlam sata 3 ssd alın kullanın
    48gb lik video dosyası ile çalışıyorum. SSD olsa bu kadar verim alamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.