Şimdi Ara

XPG Gammix d30 3000Mhz 8x2 3000mhz ram 349 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bu ram kit paylaşıldı ben ilk paylaşıldığında aldım ve kullandım çok rahat 3600e çıkıyor hynix c die

https://www.itopya.com/xpg-16gb-2x8gb-gammix-d30-siyah-3000mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram/

Benim şuan kullandığım değer aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbulluk -- 29 Kasım 2019; 4:5:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gigabyte b450m anakarti da 350ye satip fiyati yukselttiler. Ara ara guzel indirimler oluyor itopyada.

• 1 siyah 1 kırmızı aldım ramleri 32 yaptım

• 3600 MHz de gecikme değeri kaç hocam? Crucial ballistix yerine tercih edebilirim 200 TL fark var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anarki24 kullanıcısına yanıt
    18-20-20-32 yaptım ben 1.45v değerleri şöyle bişey var ben bu konulara yeni başladım belki daha da sıkılabiliyordur ama durum bu gayet iyi

• 3200 cl 16 Xpg d80'in yanına bunlardan alsam mı? Dual çalışmayı bırakıp, quad chanel yerine single çalışır mı ? Ya da herhangi bir sorun yaşar mıyım? 3000 CL16'da 4 ünüde de rahat rahat kullanabilir miyim ?
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Aynı marka ayrı zamanlarda alınmış ramlerin bile birlikte çalışırken sorun çıkardığını gördü bu gözler (%99 sorun olmuyordur bence). Bu yüzden Dual kit satılan ramlar birlikte çalışmaları için test ediliyor satılmadan önce. Birlikte kullanım huzur kaçırabiliyor, bunu bilin ona göre risk alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christhof

Aynı marka ayrı zamanlarda alınmış ramlerin bile birlikte çalışırken sorun çıkardığını gördü bu gözler (%99 sorun olmuyordur bence). Bu yüzden Dual kit satılan ramlar birlikte çalışmaları için test ediliyor satılmadan önce. Birlikte kullanım huzur kaçırabiliyor, bunu bilin ona göre risk alın
    Sağolun hocam ben öyle bir şansızım ki %1 bana denk gelir

• anarki24 kullanıcısına yanıt
    Crucial micronun markası

birinci samsung ikinci hynix üçüncü micron 'dur bu alemde

samsung ve hynix arasında kalite olarak pek fark yoktur ama micron renonun dacia'sı gibidir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.