Şimdi Ara

XPG S40G RGB aydınlatma kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazın aydınlatmasını bir türlü kapatamadım. Kendi yazılımı da Asus Armoury Crate de hiçbir şekilde cihazı görmüyor. Eskiden XPG D60G bellek kullanırken Armoury Crate menüsünde direkt görünüyordu ama bu cihazı kendi yazılımı XPG Prime bile tanımıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen ssd argb degil sabit ledli. Kapanmıyor olabilir. Signal rgb yükleyip deneyebilirsiniz.

• https://webapi3.adata.com/storage/downloadfile/datasheet_xpg_spectrix_s40g_rgb_pcie_gen3_x4_m2_ssd_en_20240129.pdf

SSD'in kullanım kitapçığında ayarlanabilir diyor.

https://webapi3.adata.com/storage/downloadfile/XPG%20RGB%20software%20user%20guide_20190705.pdf

Sonra da ssd'in programından nasıl ayarlanabileceğini gösteriyor. Led on off ayarı yada renkler ayarlanabiliyor. Bazı kişiler de reddit vb gibi camiarda asusun programını performans moduna falan al demişler öyle görüyormuş falan.

Cihazı aida64 işte hwinfo da bile göremiyorsan bir sıkıntı var demektir. Olmadı pc'i kapat ssd'i sök bir pc'i çalıştır ssd yokken sonra geri kapat ssd'i geri takıp tekrar çalıştır belki bios kaynaklı bir sıkıntı da olabilir. Cihazda başka ssd varsa ssd hdd vs onları da söküp dene.

• Hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Ben XPG RGB Software kullanıyorum, Led off ya da on yapıp Apply'a tıkladığımda kapanıp açılabiliyor. v1.00.02 bendeki.

• dikmenibo kullanıcısına yanıt
    v1.00.00'dan başlayıp tüm versiyonları denedim hocam. Hiçbirinde de çalışmıyor. Technopat'ta birine sordum Gigabyte anakartında normal kullanıyormuş. OpenRGB diye bir yazılım görüyor ve kapatabiliyorum ama bilgisayarı her açmamda bunu tekrarlamam gerekiyor. Adata'ya yazdım ilgileniyorlar ama bir şey çıkacağını da sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bende asus anakart z490-a ile xpd m2 s40 normal kullanabiliyorum. asus programından ayar yapabiliyorum. senkronizasyon oluyor.

önce xpg nin programını açın, program açıkken sonra asusun programı açın her iki program açıkken ayar deneyin.

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Hocam XPG yazılımları hiçbir şekilde görmüyor cihazı. Önceki mesajımda da belirtmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

bilgisayarıma girip yönet depolama vs oraya girin bakın bakim listede xpg m2 nasıl görünüyor. birde biostan hdd sıralaması seçenekleri var. sizde sistem xpg m2 de mi yüklü? biosta bilgisayar açıldığında ilk xpg m2 yi gör şeklinde mi ayarlı? yani bir yerlerde bir takılma oluşmuş gibi. belki bilgisayar biryerlerde güvenlik moduna lıp kendini açtı yada yeniden başlattı

• Aynı m2 den bende de var kapanmıyor boşuna uğraşmayın . Kasa dizaynını bozduğu için ben ekran kartının altında kalan m2 slotuna takmıştım zaten eskidi artık çokta bir beklentim yok kendisinden anca depolama oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde taktım hocam. Dediğim gibi sadece OpenRGB yazılımı ile kapanıyor ama bunu da bilgisayarı her açışımda yapmam gerekiyor. Öte yandan sistem görmediği için de diğer ARGB'lerle senkron kullanamıyorum. Sanırım Asus forumunda görmüştüm; bir kullanıcı bu cihazdaki firmware güncellemesi sonrasında bu hale geldiğinden bahsetmişti. Mesela yukarıda mesajı olan arkadaşlar normal kullanabiliyormuş. Belki onların cihazlarda güncel firmware yüklü değildir de ondan sorun yaşamıyorlar. Cihazı iade etmeyi düşündüm ama epey dosya yazımı olduğundan belki İncehesap kabul etmeyebilir diyorum.

• Sisteme format atıp Armoury Crate'i yeniden kurunca cihazı artık görmeye başladı.

XPG S40G RGB aydınlatma kapanmıyor XPG S40G RGB aydınlatma kapanmıyor XPG S40G RGB aydınlatma kapanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 2 Aralık 2024; 15:54:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.