Şimdi Ara

XPG SX6000 Pro NVMe M.2 512GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yukko'dan aldım , 420 tl civarına geldi

https://www.yukko.com/httperror/notfound

CrystalDiskMark ile yaptığım test

XPG SX6000 Pro NVMe M.2 512GB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerler yazma için çok iyi. Fakat okuma düşük geldi. En az 2gb vermeliydi?
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    tekrar test yapayım, o arada bilgisayarda başka işler yapıyordum, etkilemiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

tekrar test yapayım, o arada bilgisayarda başka işler yapıyordum, etkilemiş olabilir
    Çokta test yapmanızı tavsiye etmem. Cristaldisk mark testi yazmayı biraz abartıyor. Mutlaka cristaldiskinfo dan diskinizin durumunu takip edin.

Okuma ve yazma aynı olsaydı on numara olurdu ama okuma düşük kalınca yazmanında pek esprisi kalmıyor.
  • XPG SX6000 Pro NVMe M.2 512GB

sx6000 pro 512gb

msi x370 ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

Çokta test yapmanızı tavsiye etmem. Cristaldisk mark testi yazmayı biraz abartıyor. Mutlaka cristaldiskinfo dan diskinizin durumunu takip edin.

Okuma ve yazma aynı olsaydı on numara olurdu ama okuma düşük kalınca yazmanında pek esprisi kalmıyor.

Alıntıları Göster
    okuma-yazma aynı olan disk var mı ki hocam? bunlarda hep böyle, okuma daha hızlı oluyor. ssd, hdd ...

• Barış Can kullanıcısına yanıt
    hocam işletim sistemi nedir ? bu değerleri bir türlü göremedim.
    bendeki windows 10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam işletim sistemi nedir ? bu değerleri bir türlü göremedim.
    bendeki windows 10
    Win 10 1803
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben onu sizin özel durumunuz için söyledim. Tabi ki piyasada istenirse okuma/yazma hızı aynı olan bir çok sdd var ama konumuz ile ilgisi yok. Yazmanızda bir problem yok hatta olması gerektiği gibi fakat aynı hızla okuyamazsa okuma/yazma durumunda yazmaya ket vuracak. Bunun için söyledim onu. Okumanın düşük olması garip. Çünkü genelde yazma sıkıntılı olur. Sizde okuma düşük.

görev yöneticisinden kaynaklara gelin ve orada ssd nizi hangi kaynakların özellikle okumalarda meşgul ettiğini bulmaya çalışın. Belki de bir program sebep oluyordur.

Zaten arkadaş örnekte göstermiş. Beklenen değerler onlar.
    Değerleriniz çok iyi. Sanırım anakartın da bunda etkisi var.
  • ilginç bir şekilde okuma hala düşük bende, en iyi 1290 mb gördü, yazma ise 1540 mb
    başka windows 10 19.03 kurdum ama nafile

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İnternetten bir araştırın isterseniz. Sadece okumaların düşük çıkmasıyla ilgili illaki sorun yaşayanlar ve çözüm önerileri vardır. Olmadı garantisi var 5 sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

İnternetten bir araştırın isterseniz. Sadece okumaların düşük çıkmasıyla ilgili illaki sorun yaşayanlar ve çözüm önerileri vardır. Olmadı garantisi var 5 sene.
    bakayım hocam

İdle ve Load durumlarındaki sıcaklık değerlerini öğrenebilir miyim? ben de 256 gb modelini almayı planlamaktayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.