Şimdi Ara

XPG VS CORSAİR Yardım Lütfen!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba şu 2 ürün arasında kaldım yardımcı olurmusunuz 400 tl param var
    www.hepsiburada.com
    Corsair Force MP300 120GB 1520MB/s-460MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/corsair-force-mp300-120gb-1520mb-s-460mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-cssd-f120gbmp300-pm-HB00000HVRDT

tavsiye alabilirim dediğim gibi 400 tl param var

• Acelen yoksa indirim bekle kral güzel imidimler olabiliyor, ürünler hakkında bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • malesef ki acelem var hocam anlıyorsan eğer bi bakarmısın lütfen bu gün sipariş vermem lazım
  • Xpg nin 480gblık modeli 400küsür liraya satıldı.
    Sırf m2 diye 400 lira vermeyin 120gblık ssdye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapasite nedeniyle 2 üründe zayıf kalır alacağınız model alttaki üründür

Kingston A2000 250GB 2000/1100MB/S m2 ssd 400 TL
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum, incelemelerine bakabilirsiniz, gorsellik disinda cok guzel tam orta seviye bir urun. Uzmez sizi. Kingston A2000
  • o paraya illa onu almak zorundamısın git evo 860 yada mx500 250gb al 50 lirada cebine kalsın 120gb nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400tl ye 120gb...

karar veremedım sıteyemı hukumetemı.....neyse ıyısımı kendıme soveyım..rezalet..

2.elden garantili urun bak yahu..ne alıyoru traktor mu..

• Sanırım bunu alacağım
    www.vatanbilgisayar.com
    TOSHIBA OCZ 250GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-ocz-250gb-rc500-nvme-m-2-sata-ssd-okuma-1700mb-yazma-1200-mb-.html
  • Bütçene göre alacağın en iyi SSD üstte önerilen A2000 250GB modlei olur.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    toshiba mı yoksa kingston mu ? a2000'e de baktım ama toshiba daha bir içime sindi dediğim gibi anlayan biri değilim fazla o yüzden size bırakıyorum
    hocam kingston mu yoksa toshiba mı bir yorum okudum kingstonu kullanan bir kullanıcı 2 ay sonra yarı yarıya hız düşüşüne uğramış bu ikisinden hangisi daha uzun ömürlü kullanan varmı aramızda ikisinden
    birini
    ve şunu okudum : Ürün çok güzel, ama %100 kullanımda uzun süre kalınca mavi ekran hataları alıyordum Windows'ta. Linux kurdum ve cihazın salt okunur olduğunu söylüyor çekirdek raporlarında. Kontrolcü kaynaklı sanırım. Okuduğuma göre Kingston SSD'lerde kronik sorunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikidokuz -- 15 Haziran 2020; 23:45:59 >
  • ikidokuz İ kullanıcısına yanıt
    Yazma okuma işlemi yapan ve buna bağlı olarak kapasitesi azalan her ssd hdd m2 fabrika çıkış hızlarının altına düşer bu kabul edilen bir gerçektir daha fazla zihninizi bulandırmadan Kingston modele sahip olabilirsiniz, öneriyi bir kişi yapar 3 kişi destekler ise o ürün alınabilir üründür daha fazla zaman kaybetmeyin iyi akşamlar.

beni ikna ettiniz kingston tercih ediyorum teşekkür ederim
  • ikidokuz İ kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.