Bildirim
Xposed gerektirmeyen Uygulama DPI değiştirebilecegim bir uygulama arıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Uygulama başına değişim yapan uygulama var mı bilmiyorum ama bütün telefonun dpi'ını değiştiren textdroider dpi var. Android 5.0'da da ART'den Dalvik'e dönersen xposed çalışması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: agonfighter
Uygulama başına değişim yapan uygulama var mı bilmiyorum ama bütün telefonun dpi'ını değiştiren textdroider dpi var. Android 5.0'da da ART'den Dalvik'e dönersen xposed çalışması lazım.
Teşekkürler yorumunuz için. Art'tan dalvike dönmeyi developer options kısmından yapıyordum KitKat kullanırken ama Android L'de böyle bir seçenek yok ben başka bir yöntemini bilmiyorum değiştirmenin. Root Explorer ile tüm dpi değiştirdim ama uyum sorunu olan rehber vs. gibi spesifik olanları değiştiremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X