Şimdi Ara

Xpreia nın 6 ayda bir telefon çıkarma sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba destekçi olur mu telefonların arkasında durur mu güncellemeyi keser mi telefonun değeri hemen düşer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung Ile Yarışıyor Yakında Geçecek Güncelleme Almıcak Sony Almayın

Gelsin -ler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leavemealone11

acaba destekçi olur mu telefonların arkasında durur mu güncellemeyi keser mi telefonun değeri hemen düşer mi

Samsung aynısını 3 ayda bir yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

acaba destekçi olur mu telefonların arkasında durur mu güncellemeyi keser mi telefonun değeri hemen düşer mi

S5 ve Note 4 ne gördün allasen sony Z2 Z3 Z3Compact vesaire vesaire yardırıyor
  • quote:

eğer alacağın z serisiyse evet.samsung s3 gibi bırakmadı en azından z yi hala güncelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

quote:

compact serisini dahil etmek doğru olmaz.
    Z serisine gelirsek 6 ayda bir amiral çıkarması bizim için çok iyi rekabet oluyor ama alan kullanıcı pek hoşnut kalmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

quote:

eğer alacağın z serisiyse evet.samsung s3 gibi bırakmadı en azından z yi hala güncelleniyor.

Hocam Z'nin rakibi S4 . Xperia S'in rakibi S3. Xperia S 4.1 de kaldı. S3 4.3te.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z ne zaman çıktı hatırlamıyorum. Hala destekliyor.

• Al işte bi bitmediniz. adamlar sizi düşünüp, sırf Son model diye gereksiz ve fahiş fiyatlı tel almayın diye 6 ayda bir politikası uyguluyorlar... Bizim geriler yok ikinci el değeri düşer.. Yok şu olur bu olur diyorsunuz. Benim anlamadığım siz telefonu kullanmak için mi yoksa ikinci ele düşürüp satmak için mi alıyorsunuz....

• quote:

quote:

quote:

bence o tarih aralığı ile daha çok z,s3 ün rakibiydi.zaten ikiside aynı sürümle piyasaya sürüldüler demek istediğim o

• 6 ayda bir neo yok mini diye plastik legen cikartacagina,6 ayda bir tasarimi guzel,tas gibi amiral cikariyor en azindan sony.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmehmet

Al işte bi bitmediniz. adamlar sizi düşünüp, sırf Son model diye gereksiz ve fahiş fiyatlı tel almayın diye 6 ayda bir politikası uyguluyorlar... Bizim geriler yok ikinci el değeri düşer.. Yok şu olur bu olur diyorsunuz. Benim anlamadığım siz telefonu kullanmak için mi yoksa ikinci ele düşürüp satmak için mi alıyorsunuz....

Yanlış. Ben telefonu kesinlikle kullanmamak için alıyorum 2 sene güncelleme desteği şart zaten kafamdaki soru güncellemede sıkıntı olur mu

• quote:

quote:

quote:

Kısa zaman döngüleri içinde çıktığı için pek donanım farkı olmaz ama şimdi S5 ile Note 4 karşılaştırılamaz bile Note 4 her türlü S5'i ezer geçer.Nisan'da falan S6 çıkar Note 4 özelliklerini sunar eylülde note 5 duyurulur yine S6'yı tokat manyağı yapar.Samsung senede 2 amiral gemi çıkarıyor ama birisi ne kadar kötüyse diğeri o kadar iyi.Sony'nin ise çıkardığı her amiral gemi mükemmel eskise bile kullanıcısını üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihhoztas

Sallamayalım bilmediğimiz konuları araştırıp yorum yazalım. Xperia s kullanıyorum. Ve ben bunu aldığımda s3 yoktu. Aç wiki den bak s2 vardı s2 ne aldıysa s de onu aldı sony Xperia z serisini 6ayda bir güncelliyor fakat desteğini. Bırakmıyor xperia z Android 4.4.4 aldı takvime göre l yi de alacak

s3 çıktığında da xperia z yoktu ne fanboyluktur arkadaş yav htc one x xperia s galaxy s3 üçlüsü birbirinin rakibiydi s3 ün rakibi 2gb ramli s4pro lu 13 mp kameralı xperia z öyle mi

• amiral gemi aldıgınız zamn 2 sene guncelleme garantisi vardır. uzerıne kac model cıkarsa cıksın. bakınız xperia z
  • quote:

quote:

quote:

xperia s sony ericsson donemımın telefonu ve chipseti belli. sony devri xperia z ile başladı ve her markadan daha hızlı guncellıyor telefonları. s5 bile hala 4.4.2 kullanırken xperia z 4.4.4 ü aldı

• olumlu yani yeni model çıktıkca eskilerinin fiyatının düşmesi, kötü yanı 6 ayda eskiyen model
  • yorumlar gerçekten benim için çok değerli arkadaşlar gereksiz dalaşmayın birbirinize

• sony 6 ayda bi amiral gemi çıkarma saçmalığı bildiğin saçmalıktan başka bişey deildir ayrıca z2 dekı kronik sorunların çözumlenmiş versiyonu olarak z3 u çıkarttı z2 ile z3 arasındakı tek fark bırı 2.3 ghz ab bırısı 2.5 ghz ac aynı yongaya sahıp işlemciler fark yok bari 6 ayda bı amıral gemısı cıkarıyon koy bı 810 veya 1 ay daha bekleyıp koy 810 note 4 daha cok satıcaktır z3 den işlemci farkıdan ezicektir zaten ayrıca sony duşmanı falan deilim bı ınsan telefon alıyorsa hemen eskimesini istemez telefon belkı donanım olarak eskımıyor ama model olarak eskıme oluyor buda çok can sıkıcı bişey benim için 2 ıncı el değerinden çok kişisel değer daha onemlıdır ben gıdıp 2 bın lıra vercem hatta suan bile z2 alanlara acıyorum son 1 ay ıçerısınde kim bilir kaç kısı z2 aldı bu forumdakı yarım beyınlı arkadaşlar yuzunden 1 ay sonra z3 satışta olunca o arkadaşların vebali sizin üstünüzde o kişiler bilirler kendilerini neyse konumuza donecek olursak bu sony nın yaptıgı iş iş deil htc nın 4 mp kamera işine benzıyor bu iş 6 ay yerıne 8 9 aya uzatırsa bu işi sony ayrıca note serısınden esınlenıp başka bi seri yaratıp z yerıne o seriden cıkartsa sony 6 ayda bi daha mantıklıda olabilir

• Piyasada istek görüyor ki çıkartıyor. Ne zaman ki insanlar "400TL'ye niye yenisini alayım ki? Arasında doğru düzgün fark yok." demeye başlayacak o zaman amiral gemileri arasındaki hem performans farkları hem de çıkış süreleri artar. Ama malesef insanlarımız çok aç gözlü. Üzerinde oynanan oyunları göremiyor. Markaların yarattığı "Kullandığın telefon her zaman en iyisi olmalı" düşüncesini çok başarılı bir şekilde benimsemişiz. Daha da kötüsü bunu bir prestij kaynağı olarak görmeye başlamış durumdayız. Eski nesil cihaz kullananları yadırgar vaziyete gelmişiz. Bu kadar saf insanlar olduğu sürece 3 ay da bir de çıkar, ayda bir de...

@baranist sony'nin Samsung gibi başka bir amiral gemisi serisi yaratıp çıkarması bence hoş olmaz. Eğer öyle birşey olursa yine millet kendini kandıracak. Samsung'da olduğu gibi "Ben de S5 var, Note 4 çıktı ama o benim seriden değil ki.. O yüzden benim telefonum hala güncel." diyerek kendini kandıracak. Yani en azından Sony tüketiciye karşı daha dürüst. Açık açık bizimle dalga geçiyor :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.