Şimdi Ara

Xtrap Hata Veriyorsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.KnightOnline klasörunun icindeki x-trap dosyasını kopyalayarak masa ustune yapıstırıyoroz.
    2.Yapıstırdıgımız klasor masaustunde kalacak ve biz KnightOnline dosyasının icindeki x-trap dosyasını ve XPva00.dll dosyasını da siliyoruz.
    3.Sildikten sonra masaustundeki X-trap dosyasını KnightOnline klasorunun icine atıyoruz ve launcher i acıyoruz.
    4.1-2 dk bekliyoruz ve knightonline yukleniyo sakın yuklenmedi diye kapatmayın!!!

• 1.si Bu konuyu niye Disconnection ve KO Bağlantı Sorunları bölümüne açmadın ?
    2.si Bu zaten verilmişti ve yine o bölümde mevcut..

Lütfen arayarak açın konularınızı..
  • SAOL talki.. iyi oldu hatırlattin tekrar bu konuyu. (eger daha once acıldıysa bilmiyorum ben gormedim daha once)

TechN9ne : Ukalalık Yapma Adam Paylaşmış Saygili Ol. daha once gormedim bende şimdi goruyorum. Arama Bölümüne Xtrap Yaz 50 bin tane sana xtrap ile ilgili konu verir.
  • Ukalalık yapmaymış.. Asıl Sen UKALALIK YAPMA !!
    Tabi burdan başka bölümlere bakmadığın belli oluyor.. 2 sayfa oldu hatta bununla ilgili olan topic

http://forum.donanimhaber.com/m_14943084/tm.htm

al şu linki napıyosan yap Disconnection ve KO Bağlantı Sorunları adlı bölümünün alt konularınad mevcut..

Salaklık yapmayıp o bölüme bakarsan görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.