arkadaslar ben netten formula1 yarışlarına ait eski yarışları indiriyorum ama indirdiğim dosyanın uzantıları bu şekilde imiş ilk defa duydum bunu çok deneyimli olmadığım anlaşılıyor sanırım xvid nedir nasıl açılır birkaç program indirdim ama çalıştıramadım bu dosyaları media player la açılmıyormu indirdiklerim lütfen arkadaşlar nasıl seyredebileceğimi biri anlatabilirmi bana ayrıca mesela bir yarış 5-6 parça bunu nasıl birleştirebilirim ve nasıl seyredebilirim biraz detaylı anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
ben xp codec pack kullaniyorum . google dan arattiginda ilk cikan sayfadan indirebilirsin. yukledikten sonra dosyalari mediaplayer ile acman yeterli olur. Birlestirmeye de kasma, media player zaten playlist olusturuyor, sirasi ile izlersin.
arkadaşım codec sorunu yaşıyorsun http://www.inndir.com/program.php?id=19822 bilmiyorum site adresi vermek doğrumu ama bunu yükleyince sorun kalmaz eğer link görünmüyorsa K-Lite Codec Pack die googleye arattır yükle
arkadaslar şu an işte olduğum için söylediklerinizi deneyemiyorum ama dün akşam biraz uğraştım ama beceremedim bu programlardan birini indireceğim kuracağım sonra istedğim bölümü seyretmek için normal mediplayer ile aç deyeceğim çalışacakmı diyorsunuz.ben başka programlar yükledim ve aynı şekilde mp ile aç dedim hata veriyordu akşam bakarım yıne olacakmı dıye bakalım
evet bu codecler sistemin içine kayıt oluyo istediğin medya oynatıcıyla acabilirsin
teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim bakalım umarım olur duruma göre yazarım yine