Şimdi Ara

Y A R D I M TİGUAN MI KUGA MI COMPASS MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
22.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kuganin 2.5 dizel motoru turkiye'ye gelecek miymis? bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: westsew

kuga guzel duruyor.
    kuganin 2.5 dizel motoru turkiye'ye gelecek miymis? bilen var mı?

Gelse alacak mısınız?
  • belki evimi satar alırım neden olmasın ,
    neden boyle ters bi cevap yazma geregi duyuyorsunuz anlayamadim....
  • 2.5 lt motor benzinli...
  • ...biliyoruz ki otomobil yatırım aracı olmaktan çıkalı çok oldu,hepimiz binmek için alıyoruz,ama gün gelir değiştirmek yada elden çıkarmak istediğimizde konu başlığında ki araçlar içinde an avantajlısı Tiguan olacaktır.2.el sitelerine bakın aylardır bekleyen Kuga ilanları var.Karar verirken bence bunuda düşünmek lazım.
  • arkadaşlar bu compass nere imalatı?
  • Bu araçlardan sadece Kuga'yı kullandım. Bu segmentte 2004 Freelander 2.0 TD4 ve 2003 Freelander 2.5 V6 kullanmışlığım var.

Kuga'nın en beğendiğim yönü binek otomobillerini aratmayan yol tutuş ve stabiliteye sahip olmasıydı. Yüksek hızlarda bike karoser hiç salınım yapmıyor ve araç yolu çok iyi kavrıyor. Ford yol tutuştaki ustalığını Kuga'da da konuşturmuş. Freelander aynı hissi vermiyordu, yüksek hızlarda aracın stabilitesi azalıyordu. Bir de powershift şanzımanın vites geçişleri hızlı ve sarsıntısız ama ani gaza basmalarda, kick downlarda tepkileri nasıl bilmiyorum, kullandığımda o tip şeyleri denemedim.

Kuga ile Tiguan arasındaki tercihizi hangi aracın daha iyi olduğu değil (zaten aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum), motor/şanzıman tercihiniz belirleyecektir. 1.4 benzinli düz vites, 2.0 dizel powershift, tamamiyle farklı motor/şanzıman/ÖTV/MTV kriterleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilzinamuh

arkadaşlar bu compass nere imalatı?

Amerika olması lazım.USA
  • Barışözyurt iyi bir yorum teşekkürler. Ben Kuga otomatik sahibi biri olarak rahatlıkla kuganın çok iyi bir seçenek olacağını söyleyebilirim. Tiguan kullanmadım, tipi ve iç dizaynını hiç sevmemiştim. Tabii tiguanın makyajlı, 4x4, sport paket full olan aracı güzel. Ancak fiyatı çok yüksek bence. İşte bu noktada onunla aynı seviye kuga 80bin civarında. Hani karşılaştıracaksanız 2.0 otomatik leri birebir karşılaştırın. 1.4 farklı bir seçenek kanımca.

Kuganın estetiği, yol tutuşu, vites konforu, güvenliği ve yakıt tüketimi artı değerleri. Vergisi, masrafı vs. kötü tabiii.

Ford da, WW de binek araçlarını modifiye edip SUV yaptılar. İki araç da güzel. Bence de motor tipleri, amaca hizmet ve sonrası en önemlisi beğeninize kalmış. İki araç da çok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Y A R D I M  TİGUAN MI KUGA MI COMPASS MI

Suv dan çok otomobil görüntüsü var. Yani çok jeep havasında değil. Biraz daha yüksek olsaydı...
  • tiguan kullandım 1.4tsi 150hp 4*4 kışın açılmamış yol arıyordum kardan ilk ben gideyim diye ve ışıklarda modifiyeli araçlarla kalkışlarda arka plakayı hep onlar görürdü alırken en donanımlısını ve 4*4 almayı tercih et asla yolda kalmazsın ama az yaksın diyorsan 4*2 al
  • geçen serviste tiguanı inceleme şansım oldu takla atma durumunda öndeki direkler 25.000 kiloya kadar eğilmiyor bile gerçekten sağlam ve güven veren bir araç vergi avantajıda göz önünde bulundurulursa bir adım önde ancak iç malzeme kalitesi benim beklediğimden daha düşüktü belki donanım seviyesinden ya da beklentilerin yüksek olmasından kaynaklı olabilir. kugayu dış görünüş olarak beğeniyorum ama hiç canlı görüp test etmedim
  •  Y A R D I M  TİGUAN MI KUGA MI COMPASS MI
  • Ford Kuga.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.