Şimdi Ara

y510p wsi dosyalarından recovery nasıl kurulur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format attım win7 kurdum disk tek sürücü sadece c sürücüsü mevcut.One recovery çalışmıyor.Elimde sadece wsi dosyaları var 13,9 gigabayt bu dosyaları one recovery bulmuyor veya one recoveriye dosya konumunu göstermiyorum.Nasıl sistemi terra baştan geri yüklerim.

Yeni bir ssd alsam mevcut hhd çıkarıp bunu taksam bu wsi dosyalarından nasıl kurulum yapardım bu sorunun cevabı ile yukarıdaki sorunun cevabı aynı gibi.

• Recovery komple sildiniz mi?
    Disk yönetiminden bir bakın recovery duruyor mu sağlam kurtarma bölümü olarak geçer ortalama 20gb yer kaplar.Recovery'nin çalışması için tüm dosyaların tamam olması gerekir işletim sistemi,sürücü ve programlar onun içinde recovery bölümünde en ufak bir bozulma eksiklik hataya sebep olur çalışmaz,sizin elinizdekilerle bu olmaz.
  • leptobu ilk aldığımda one recoveryden yedekleme aldım 13,8 gigabayt harici diske kaydettim format artırdığım zaman adam diski birleştirmiş öyle format attı.

disk biçimlendirip garantiye yollasam bir daha kurulum isteyebilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şımarık kedi -- 5 Aralık 2014; 23:37:52 >
  • Servise bir sorun recovery'den para isterler mi?
    Normalde recovery diskini DVD veya USB'ye boot etmişseniz çalışma yapması gerekir ama eğer yapmıyorsa bazılarında olduğu gibi hatalı yedekleme olmuş bu olabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.