Şimdi Ara

Y530 ölü pixel-stuck pixel- garanti??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldıgım ideapad y530 da ekranın tam ortasında beyaz bir nokta var. Öncelikle bu ölü pixel mi yoksa stuck pixel denildikleri mi? ölü pixelin geri dönüşü yokmuş fakat stuck pixel programlarla normale dönebiliyormus. Udpixel i 2-3 saat denedim fakat düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim? Garanti kapsamında değişim olur mu acaba? Yardımlarınızı bekliyrum.

• Değişim yapmaları düşük bir ihtimal aldığınız yere bağlı biraz. Çok yeni aldıysanız bir kaç günlük ise bu şansınız daha da artıyor. Bildiğim kadarıyla stuck pixel diye google da aratırsanız programlara ulaşabilir sorunu çözebilirsiniz.
    saygılar
  • yorumunuz için tesekkurler. Biraz araştırma yaptım stuck pixelle ilgili, mesela bu udpixeel programını buldum. Kimilerinde işe yaramış kimlerinde basarılı olmamış. Benim merak ettiğim bu programı ne kadar süreyle çalışştırırsak faydasını görürüz? Bu konuda bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum.
  • Rica ederim araştırmalarım sonucu yaklaşık 1 ila 2 saatlik bir çalışmanın faydasının olacağı yönünde bir de ekrana fiziksel müdahele ile düzelebilirmiş fakat bu durum biraz riskli program ile sonuç almanızı ve sonucu paylaşmanızı ümit ediyorum.
    saygılar...
  •  Y530 ölü pixel-stuck pixel- garanti??
  • yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için tesekurler d4Wgs5h4s, bu gece sabaha kadar programı deneyeceğim.

Daha önce bu problem karşılaşmış ve çözüm bulmuş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxeneto

yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için tesekurler d4Wgs5h4s, bu gece sabaha kadar programı deneyeceğim.

Rica ederim... Sonucu, "Lenovo IdeaPad Y530 Kullanıcıları" başlığı altında, bildirirseniz sevinirim. Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta ölü piksel sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benım pc dede var degısım yapmamıslardı sımdı de battı bır nebze ıyı oldu mavı bılgısayar
  • merhaba ,
    programları denedim fakat malesef düzlemedi. Baska bi caresini bilen bir arkadasımız var mı?
  • bende bir kaç gün önce şimdi aldan aldım 1.405,00 TL bir tane ölü piksel çıktı ne yapim diye düşünürken 7 günde iade hakkım varmış 4.günde kargoya verdim pazartesi arayıp soracagım sonuç ne olacak bide artık vista kuramıyorum herhangi bi driver kurdugumda mavi ekran hatası alıyordum pc yeniden başlıyor kafam attı bende geç olmasın dedim ya degiştirsinler ya da para iadesi yapsınlar diye geri yolladım inş hayırlısı olacak bekliyorum öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sskun -- 17 Ekim 2009; 10:28:27 >
  • ölü pixel garanti kapsamına girmez bu yüzdende değişim yapılmaz...
  • hocam ben ölü pixsel için yollamadım ki 7 gün içinde iade hakkım var onun için yolladım makine bi garibime gitti onun için yolladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.