Şimdi Ara

y560

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 4-5 yıl önce aldığım pc bu aralar ısınınca tık diyor kapanıyor donup kalıyor ne yapabilirim ? not içini temizledim alt kapaklarım açık altına hava alması için bi yardımcı olurmusunuz ?

• İçini ve fanını temizlediniz işlemci ve ekran kartı termal macunlarını da yenilemeniz gerekir.Bunları yapın gerekirse soğutucu alırsınız
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    cihazı kullandınızmı bugün servise götürücüm istanbulda bakalım ne diycekler
  • Kullanmadım ama yaptığınız yorumlar çerçevesinde kapanacak kadar ısınıyorsa donmalar takılmalar yaşamanız gayet doğal.Birçok makine temizlemiş biri olarak bu yorumu yaptım içinin toz temizliğini yapsanızda dediğim macunları yenilemezseniz ısınma aynı oranda devam edecektir.Servise bakım için mi gönderdiniz?
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bugun yani dun ogleden sonra mail geldi lenovo servisinden 3 tane degisik fan takiyorlarmis 170 lira para istediler eger yaptirmassam 57 lira bi ucretleri varmis o 57 lirayi vermektense 170 verip yaptirmak daha mantikli geldi bende onay verdim ve tekrar isinicakmi dedigimde asla dediler bakalim gorucez ne sonuclar doguracak servis onarim formuda ektedir anlarsaniz bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z500 Touchpad Soyuldu!
    9 yıl önce açıldı
    Lenovo Z500 Format
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.