Şimdi Ara

Y580 Ses Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en sonunda dayanamayıp konuyu açtım.Teknik servise göndermeme rağmen bir sonuç alamadım.Problem büyük ihtimalle harddisk kaynaklı.Harddisk maşallah takır tukur ses çıkarıyor.Bunun bir çözümü var mıdır yoksa bir masraf daha yapıp ssd mi almalıyım?Çektiğim videonun linkini veriyorum.Videonun sonlarında ses cızırtısı ve takılma gayet bariz şekilde görülüyor.Aynı şeyi oyun oynarken de yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=II-kvzaNT28

• Hd tune programını kurup test edermisin bencmark ve error scan testi bed sektor olup olmadığına bakalım varsa değişmende yarar olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Hd tune programını kurup test edermisin bencmark ve error scan testi bed sektor olup olmadığına bakalım varsa değişmende yarar olacak.

İlgilendiğin için sağol kardeş testi yaptım fakat bad sector hatası falan almadım.Bu gidişle Ocz Vertex 4 alacağım stoklara girerse..
  • Sorun laptop ile birlikte gelen Mcafee antivirüs programı kaynaklı olduğunu buldum.Mcafee kaldırdım. Microsoft Security Essentials kurdum.2-3 saattir film izliyorum herhangi bi donma veya ses cızırtısıyla karşılaşmadım allaha şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eordu

Sorun laptop ile birlikte gelen Mcafee antivirüs programı kaynaklı olduğunu buldum.Mcafee kaldırdım. Microsoft Security Essentials kurdum.2-3 saattir film izliyorum herhangi bi donma veya ses cızırtısıyla karşılaşmadım allaha şükür

ilginç :) bir durum
  • beyler ısı yönetimi çalışmıyor bende modelim y570 yardımcı olacak varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel+

quote:

Orijinalden alıntı: Eordu

Sorun laptop ile birlikte gelen Mcafee antivirüs programı kaynaklı olduğunu buldum.Mcafee kaldırdım. Microsoft Security Essentials kurdum.2-3 saattir film izliyorum herhangi bi donma veya ses cızırtısıyla karşılaşmadım allaha şükür

ilginç :) bir durum

Valla makine kendine geldi :) Harddisk bozuk diye masrafa girecektik yoktan yere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENDEDE OLDU MCAFEE YI SILIP GENE YUKLEDIM DUZELDI PC RAHATLADI
  • Bende hic takilma yok sadece muzigi son ses acinca muzigin bazi yerlerinde sagdan cizirti geliyo acaba virus programiylami ilgilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 12 Kasım 2012; 10:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd ile alakası yok ses sürücüsünü(HD audio) realtek'in kendi sitesinden güncelledikdikten sonra hiç bir sorun kalmıyor ben böyle düzelttim mcafeeyi boşa kaldırmışssın ama mcafee oyun oyun oynarken sıkıntı çıkarıyor saniyelik işlemciye yüklendiği için oyunda donma yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.