Birader az önce bi konu açmıştım konun çözümün pando... diye başlayan bi virüs programı önerdi bi yazar. Bilgisayarı onunla taradım, taradıktan sonra yeniden başlattım cidden bilgisayarım bozuldu. Ses kartı ayarlarına kadar her şeyim bozuldu. Ne ses var ne başka bişey hiç bi uygulama açılmıyo. Son bi çare olarak sistem geri yükleme yapayım dedim oda olmadı bilgisayar denetim masasındakileri bile açmıyor lütfen acil yardım edin her şeyi denedim..
Bilgisayarın güvenli kip-te açılıyorsa "Combofix" ile tarama yap.
Farbar Recovery Scanner ile tarama yap. İki rapor verecek onları buraya gönder. Size yardımcı olurum. Yükleyip çalıştırdığınız yazılımın adını da yazın.
Bilgisayara format attım son çare olarak teşşekürler ilginiz için..
quote:
Orijinalden alıntı: Selkad1
Bilgisayara format attım son çare olarak teşşekürler ilginiz için..
Bence böyle durumlarda edinilmiş tecrübelerden faydalanın. Format son çare değil. Mesela bakın başka arkadaşınız diğer bir konuda format bile atamadığını yazıyor. Kısaca attığınız formatı çözüm zannedip çözdüğünüzü sanmayın.
formatı çözüm olarak belirtmedim zaten :) "son çare" demiştim başka çarem yoktu. Ne uğraşabilcek zamanım nede bilgim var..
quote:
Orijinalden alıntı: Selkad1
formatı çözüm olarak belirtmedim zaten :) "son çare" demiştim başka çarem yoktu. Ne uğraşabilcek zamanım nede bilgim var..
Her şey için her zaman vakit bulunur. Millet olarak eksiğimiz şudur;
Bakabilen,araştırabilen,gören, sorgulayan bir toplum değiliz. Bilgi eksikliğine saygı duyarım.
Virüs temizliği konusunda uzman ve tecrübeli site ve insanlar var. Onlardan yardım alabilirsiniz.
geçenlerde cyber'e üye oldum ve e-mailime gelen aktivasyon kodu için gelen mesajı yanıtladım ve okul ile ilgili olduğunu eğer üye olursam sölzlü notu alacağımı benim için çok önemli olduğunu falan anlattım bir hafta sonra bana cevap verdiler üye olmamışsınız gibisinden üye olduğumu söyledim şimdi ise okulumu bölümümü öğretmenimi ve e-mailini istediler vermedim bu nedir biri anlatabilir mi acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme