BU puanlar nasıl belirleniyo? Mesela 1 puanı ne yaparak kasabilrim bunun bi derecesi warmı? PARA YADA EXP OLARAK??
gir antreman trainerlarına ya da cok pokemon yakal antreman trainerlarına gir poke kas BU KADAR BASİT
quote:Orjinalden alıntı: kurt59 10lv poke kastinmi 0.1 point geliyo mahalesef dediğin gibi olmuo 10 lvl e 0.1 vermio yani anlayacağın olmuo quote:Orjinalden alıntı: yanikadem gir antreman trainerlarına ya da cok pokemon yakal antreman trainerlarına gir poke kas BU KADAR BASİT ama bu doğru oluo çok poke kas çok puanın olsun
quote:Orjinalden alıntı: kurt59 10lv poke kastinmi 0.1 point geliyo Öyle değil.....Öyle olsaydı benim gibi 55 tane 100 LvL i olanın 20 puanı olmazdı
quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS quote:Orjinalden alıntı: kurt59 10lv poke kastinmi 0.1 point geliyo Öyle değil.....Öyle olsaydı benim gibi 55 tane 100 LvL i olanın 20 puanı olmazdı metosss kardeş sana son derecenin üstünde katılıyorummm ne kdr çok poke o kdr çok puan ama ben şuan bıraktım biraz çok poke kasıp çok puan artırma işini