Şimdi Ara

YA BANA YARDIMCI OLUN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben muzik setimin hoparlorunu bilgisayarıma takmak istiyorum..ama hoparlorlerin arkasi booyle iki uclu....yani ne yapmaliyim...ben pek anlamam da yardimci olur musunuz ?

• uçlarını göster sana ne yapman gerektiğini söyleyelim.

senin yazdığını "iki gözüm var renklerinş bilin" gibi bişey olmuş.
    ayrıntı lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: allneonlike

ben muzik setimin hoparlorunu bilgisayarıma takmak istiyorum..ama hoparlorlerin arkasi booyle iki uclu....yani ne yapmaliyim...ben pek anlamam da yardimci olur musunuz ?

normalide zaten iki ucu olması lazım bir tane jak al uçları buraya bağla işini görürsün...
  • yani haklısınız anlatamadım da...simdi bilgisayara tutupda o iki ucu sokamam :( yani o iki ucu..neyse ya :(
  • Dur arkadaşım üzülme hemen. Şimdi bilgisayardan ses aldığımız uç "waveout" oluyor ki bu sesin, frekansı ve şiddeti bayağı düşük. Öncelikle sen o hoparlörleri bilgisayara bağlasan bile ses şiddeti olarak aynısını elde edersin. Ama onu bir amplifikatör ile güçlendirirsen ki aradağın bilgi bu sanırım o zaman istediğin olur. Öncelikle senin bir amplifikatöre ihtiyacın var. Amplifikatör üzerinde de istediğin giriş ve çıkışlar mevcuttur zaten, bu açıdan herhangi bir dönüşüm yapmana gerek yok.

Ama diğer bir konu ise müzik setinin içindeki kendi amlifikatörden yararlanmak istiyorum konusudur. O zaman müzik seti üzerinde hangi girişler var onu bilmekten geçiyor. Bunları bilmeden olmaz. Örneğin Müzik setinin Mikrofon girişinden olabilir bu bahsettiğin olay.
    O zaman öncelikle bir dönüştürücüye ihtiyacın olur. Elektronikçide bu tür dönüştürücü aparatlar mevcut sanırım. Çok daha fazlasını onlardan öğrenebilirsin. Fiyat olarak çok makul bu cihazlar. Hatta bunlara aparat diyoruz. Ki bunun kelime manası ucuz anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 29 Kasım 2004, 18:31:48 >

• COK TESEKKUR EDERİM..COK NAZİKSİN !
  • Önemli olan sizlere yardımcı olmak. Görevimiz bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin açtığın topice ben ağlama zırlama işaretleri "booooylle iki ucu var"tabirin ne bu ya böyle başlık mı açılır başlığa bak YA BANA YARDIM CI OLUN:( içim yanıyoooo
  • dostum bilgisayarda hoparlör varya onun içindeki ampli oparlöre tak ve yeni taktığın hoparlör eskisinden daha güzel çalar ben öyle yapmıi idim ses çoğaldı bi nebze sağlıcakla
  • bu işin en kolayı müzik seti ile birlikte kullanmaktan gecer..ancak müzik setinde line in girisi olmalı ki büyük ihtimalle vardır.Bilgisayardan bu girişlere gelmen lazım yoksa zaten hoparlörlerin pek fazla bir ses vermez..Ya da hoparlörllere bir amfi yapman lazım bunun şemasını internette çok rahat bulabilirsin ama zahmetli iş...sen en iisi ver bi 15 milyon al 300 watt lık pc hoparlörlerinden..
  • Dostum;
    Bilgisayarın çıkışı üç uçludur, L-R-Şase. Müzik setinin aux girişine bu uçları bağlayıp ayarını da aux'a getirirsen istediğin sesi alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.