Bildirim
Ya Beyeler biri beni sürekli dc ettiriyor !!
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gizli yanıtını bılıosan bı an once sıfrenı deıstır fakat bılmıosan arkadasının charına fln 100 m 100m aktar parlarını ve ıtemlerını -
Ya ratorum la totom gitmiş param duruyom ama ben sürekli dc ettiriyom girerse şifreyide değiştim hemen amao 2 si gitmiş -
ya şu an 40 gb gitti kalanı nasıl kurtarıcam bi oyuna girebilsem -
1 bardak soguk su iç üzerine -
Şifre değiş yoksa önlşeyemezsin -
gecmis olsun
fazla soylencek bisey yok -
Ya şifremi değiştim ama raptor +7 ile toto +7 mi alabilmişler 10 gb para ve biraz eşya duruyor bunlarında gitme şansı varmı acaba şifreyi değiştim -
coooook üzüldüm ama sifreni değistir -
Geçmiş olsun.Sende hemen Dh Soyulanlar Grubuna katıldın sanırım -
Lanet olsun ya ilk defa item düzmüştüm char yapmıştım adam gibi şu 40 gb zarardayımmmmmmmmm -
nebiçim soru bu tobeee bu ko formu harbiden 10 yaş grubuna dönüyor (hatta -müş) yani sana nasil yardimci olabilirizki kaybettiğin paralari bizmi verelim yada senin için ağlayalimmi ne istiyorsun?biri dc ettiriyorsa parani baska chara ver yada sifreni değiştir budami aklina gelmedi -
Şifreyi deiştirr başka bişey yapamazsın.. -
Şimdi ben ticket atsam siteye ve şu an itibariyle soyulduğumu söylesem bana yarım saat içinde kime trede atıldığını nickini yanı vsvs söylerler mi sizde ? -
Ben dc verdiriyom :S
la git kow dan sifreni degistir [gizli sorunun cvp ini biliosan] -
quote:
Orjinalden alıntı: Exc Power
Şimdi ben ticket atsam siteye ve şu an itibariyle soyulduğumu söylesem bana yarım saat içinde kime trede atıldığını nickini yanı vsvs söylerler mi sizde ?
bence ilgilenmezler ama sen sansını yine bi dene -
geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X