Şimdi Ara

Ya Beyeler biri beni sürekli dc ettiriyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne yapmam lazım ya oyuna girdim char maradona gitmiş 1 milyar para da üzerine alınmış ne yapmam lazım acil lütfen yardım !!

• gizli yanıtını bılıosan bı an once sıfrenı deıstır fakat bılmıosan arkadasının charına fln 100 m 100m aktar parlarını ve ıtemlerını
  • Ya ratorum la totom gitmiş param duruyom ama ben sürekli dc ettiriyom girerse şifreyide değiştim hemen amao 2 si gitmiş
  • ya şu an 40 gb gitti kalanı nasıl kurtarıcam bi oyuna girebilsem
  • 1 bardak soguk su iç üzerine
  • Şifre değiş yoksa önlşeyemezsin
  • gecmis olsun

fazla soylencek bisey yok
  • Ya şifremi değiştim ama raptor +7 ile toto +7 mi alabilmişler 10 gb para ve biraz eşya duruyor bunlarında gitme şansı varmı acaba şifreyi değiştim
  • coooook üzüldüm ama sifreni değistir
  • Geçmiş olsun.Sende hemen Dh Soyulanlar Grubuna katıldın sanırım
  • Lanet olsun ya ilk defa item düzmüştüm char yapmıştım adam gibi şu 40 gb zarardayımmmmmmmmm
  • nebiçim soru bu tobeee bu ko formu harbiden 10 yaş grubuna dönüyor (hatta -müş) yani sana nasil yardimci olabilirizki kaybettiğin paralari bizmi verelim yada senin için ağlayalimmi ne istiyorsun?biri dc ettiriyorsa parani baska chara ver yada sifreni değiştir budami aklina gelmedi
  • Şifreyi deiştirr başka bişey yapamazsın..
  • Şimdi ben ticket atsam siteye ve şu an itibariyle soyulduğumu söylesem bana yarım saat içinde kime trede atıldığını nickini yanı vsvs söylerler mi sizde ?
  • Ben dc verdiriyom :S

la git kow dan sifreni degistir [gizli sorunun cvp ini biliosan]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exc Power

Şimdi ben ticket atsam siteye ve şu an itibariyle soyulduğumu söylesem bana yarım saat içinde kime trede atıldığını nickini yanı vsvs söylerler mi sizde ?

bence ilgilenmezler ama sen sansını yine bi dene
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.