Bildirim
YA BEYLER LÜTFEN YARDIM CHARDA OYNARKEN DC VE ŞİFRE KABUL ETMEDİ :s
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
capslock baktınmı ?
büyük harf yazmıs olabilirsin? -
HYR KARDES YA KESKE ÖYLE OLSA OF OF LÜTFEN YARDIM OFF :((( -
şifremi unuttumdan değiştir şifreyi -
hacklenmiş olabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: #WhyHiOneWhy#
hacklenmiş olabilirsin
yapmaya kardes fff şifreyi değiştirebilsem itemler kitliydi zaten off :((( -
ne yapabilrim ya :(( -
charın g1 üyelıgı warsa g1ın sıtesınden gır deıstır
yada sıfremı unuttum bölumunu kullan -
bana 1 gecen sene nisan aylarında olmustu sabah şifrem hatalıydı sonra arkadasımada oldu şifreyi deiştirdi 1 ay sonra char oldugu gibi duruodu ama ben mail adresini unuttugum için güme gitti şifreni deiştirirsen düzelir -
beyler off msn şifresinide değiştirmişer :( kaldık sap gibi platinium prede bosa gitti of lanet olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: MeRtC@N.!
beyler off msn şifresinide değiştirmişer :( kaldık sap gibi platinium prede bosa gitti of lanet olsun
banlanmadığından eminmisn? -
ıd ni şifreni yazdıında server is undergoing maintance yazısı geliorsa banlanmışsındır -
quote:
Orjinalden alıntı: MeRtC@N.!
beyler off msn şifresinide değiştirmişer :( kaldık sap gibi platinium prede bosa gitti of lanet olsun
gecmis olsun hack yemissin ticketla cozebilirsin biraz ugrasirisin ama ilgilenirler tabi butun ksn kodlari elindeyse -
yok kardes ban deil ya :S gitti charım -
pff geçmiş olsun kardeş -
arada oluyor invalid pass diyor dene sen sürekli almıyosa şifreni değiştir -
g1 üyelıgın yokmu kardes
ordan tekrar alabılırsın charı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X